Προς το περιεχόμενο

Φόβους για την υγεία τους εκφράζουν οδηγοί του ΟΑΣΑ για τηλεματική και ηλεκτρονικό εισιτήριο


deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φόβους για την υγεία των οδηγών εκφράζει η συνδικαλιστική παράταξη "Ανεξάρτητη Παρέμβαση ΕΘΕΛ-ΟΑΣΑ", από την ακτινοβολία που εκπέμπουν τα μηχανήματα τηλεματικής και ηλεκτρονικού εισιτηρίου, τα οποία όπως υποστηρίζει βρίσκονται κοντά στη θέση του οδηγού.

Μάλιστα, υπέβαλε αίτημα στο προεδρείο του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ (ΣΕΟ) καλώντας το συνδικάτο να ζητήσει μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες τη γνωμοδότηση αρμόδιου επιστημονικού φορέα μέτρησης ακτινοβολίας, ώστε να διαπιστωθεί αν υπερβαίνει τα επιτρεπτά όρια, με άμεσο αποδέκτη τον οδηγό. Εάν δεν υπάρξει γνωμοδότηση άμεσα, όπως γράφει στο κείμενό της η παράταξη, "θα πρέπει το συνδικάτο να προστατεύσει τα μέλη του και να προχωρήσει στην εντολή διακοπής λειτουργίας των δυο μηχανημάτων από τους ίδιους τους οδηγούς".

 

Η "Ανεξάρτητη Παρέμβαση" σημειώνει πως η θέση του οδηγού του λεωφορείου βρίσκεται ελάχιστα εκατοστά από το σημείο όπου τοποθετήθηκαν τα δυο μηχανήματα λειτουργίας της τηλεματικής και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

 

"Είναι αρκετές οι καταγγελίες οδηγών για πονοκεφάλους και ζαλάδες από τότε που έγινε η τοποθέτηση τους και ξεκίνησε η λειτουργία των δυο αυτών υπηρεσιών. Αρκετό καιρό μετά πληροφορηθήκαμε ότι οι διοικήσεις του ΟΑΣΑ και της ΟΣΥ καθυστερούν την διαδικασία για μέτρηση της ακτινοβολίας από την λειτουργία των μηχανημάτων. Συγκεκριμένα την Τρίτη 16/5 στη διάρκεια της διαμαρτυρίας μας στην διοίκηση της ΟΣΥ, δύο οδηγοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον πρόεδρο και γραμματέα του ΣΕΟ γιατί δεν έχει απαντηθεί ακόμη από επίσημο φορέα εάν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του οδηγού από την λειτουργία τους. Οι οδηγοί παραπονέθηκαν για ζαλάδες, πονοκεφάλους και απαίτησαν να έχουν άμεσα απάντηση".

 

 

Σύμφωνα με την "Ανεξάρτητη Παρέμβαση", η απάντηση του προέδρου και του γραμματέα ήταν ότι δεν το έχει υπογράψει ακόμη η διοίκηση της ΟΣΥ για να γίνει ο έλεγχος.

 

Link.png Site: Ανεξάρτητη Παράταξη

Επεξ/σία από deligkos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να βγάλουν τις μπαταρίες από τα οχήματα.

Μπορεί να εκπέμπουν ραδιενέργεια!

 

Και έχουν και κινητά από τον ΟΑΣΑ,

τόσο καιρό δεν τους πείραζε.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και το λένε αυτό οι οδηγοί που μιλάνε στο τηλέφωνο σχεδόν όλη την βάρδια;;; Πραγματικά εάν βγεί η τηλεματική απο τα λεοφορεια , η πιο ουσιαστική αλλαγή στην ιστορία των λεοφορειων, τότε καλύτερα ιδιοτικοποιηση και σπίτια τους.

Το οτι βάζουν το κινητό με το handsfree ακριβώς στα @@ρια τους το ξεχνάνε?

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι μοντέρνες τεχνολογίες δεν είναι για το ελλαδιστάν, είμαστε μια τεχνοφοβική χώρα με σκουριασμένα μυαλά. Τι προσπαθούν να αλλάξουν; Πεταμένα λεφτά, εδώ υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας, προφήτες και ψεκασμούς και εσείς μου λέτε για NFC εισιτήρια; Ακόμα και εδω μέσα υπάρχει ακόμα κόσμος που ασχολείται με δείκτες SAR γιατί πιστεύει ότι θα πάθει καρκίνο από μη ιονίζουσα ακτινοβολία.

 

Δεν μπορείς να κάνεις τα Βαλκάνια δυτική Ευρώπη όταν ο μέσος όρος είναι οπισθοδρομικός.

  • Like 27
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιαυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα. Πινουν, καπνιζουν, μιλανε στο κινητο ολη μερα και τους φταιει το μηχανακι. Ε ρε τρελα και κορδελα!

 

Να μεινει εκει που ειναι το μηχανακι και ολοι να πληρωνουν το αντιστοιχο κομιστρο. Αν δεν πληρωνεις εσητιριο και δεν υπαρχουν εσοδα, θα εχουμε σκηνικα οπως λεοφωρεια που παιρνουν φωτια απο ελλειψη service, με φθαρμενα λαστιχα καθως και λεοφωρεια που υπολειτουργουν απο ελλειψη ανταλλακτικων.

 

Και επειδη στην Ελλαδα ζουμε και οι Ελληνες ειμαστε η χαρα του λαμογιου και του τσαμπα, τηλεματικη και ηλεκτρονικο εισητηριο να σε χρεωνει απο την σταση.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...