Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Oppo R11 που θα ανακοινωθεί στις 10 Ιουνίου


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η νέα ναυαρχίδα της Oppo με την ονομασία R11 πρόκειται σύμφωνα με αναφορές να παρουσιαστεί επίσημα στις 10 Ιουνίου, ωστόσο πρόσφατα διέρρευσαν φωτογραφίες της συσκευής που δεν αφήνουν το παραμικρό… στην φαντασία, τουλάχιστον από άποψη εμφάνισης.

Το νέο Oppo R11 θα κυκλοφορήσει σε τρεις χρωματισμούς και διαθέτει διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος που συνοδεύεται από LED flash. Στην πρόσοψη πέρα από την εμπρόσθια κάμερα, υπάρχει ένα κεντρικό πλήκτρο, που ενσωματώνει τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης βρίσκεται στην δεξιά πλευρά ενώ τα πλήκτρα για την αυξομείωση της έντασης του ήχου στην αριστερή.

 

Οι πλαστικές λωρίδες για τις ανάγκες των κεραιών στο πίσω μέρος είναι ιδιαίτερα λεπτές, και θυμίζουν ελαφρώς τον σχεδιασμό στο Galaxy C5 Pro της Samsung. Όπως είναι φανερό σε ορισμένες φωτογραφίες, υπάρχει υποδοχή 3.5mm για ακουστικά ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν θα διαθέτει microUSB ή το νέο τύπου USB Type-C με το πιθανότερο να έχουμε να κάνουμε με τον δεύτερο τύπο.

 

H Oppo αναμένεται στις 10 Ιουνίου και σε σχετική εκδήλωση στην Κίνα, να ανακοινώσει παράλληλα με το R11, και το R11 Plus, το οποίο φημολογείται ότι θα διαφοροποιείται σε δύο τομείς, στο μέγεθος της οθόνης και στη χωρητικότητα της μπαταρίας που και στις δύο περιπτώσεις αναμένεται να είναι πλουσιότερο.

 

Link.png Site: GSMArena


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Έχει πάρει κανένας Έλληνας oppo?...

Πολλοί φίλε.. δυστυχώς δεν την γνωρίζουν την εταιρεία όλοι.. εξαιρετικά κινητά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμάν πια!!!! Πλέον όλα τα κινητά μοιάζουν -εκτος ελάχιστων εξαιρέσεων- σαν να βγήκαν από την ίδια γραμμή παραγωγής τουλάχιστον σχεδιαστικά. Ο κόσμος θέλει ανανέωση και στην εμφάνιση. Η Samsung πιστεύω άνοιξε τον δρόμο με τις ας πούμε full front face displays. Από την στιγμή που πλέον ένα κινητό είναι περισσότερο ένας mini microcomputer επιβάλεται η μεγάλη οθόνη και τα μικρά bezels. Ωραίο εμφανισιακά τηλέφωνο για το 2013-14 αλλά τώρα έχουμε 2017 λίγη ανανέωση δεν βλάπτει....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...