Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω να βρω εργασια σαν σεκιουριτη..τη τριτη εχω συνεντευξη με τη my services..ξερει κανεις τι παιζει;;γιατι κατι μου ειπαν για ενα μηνα μεσα..

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ.

Ψαχνω να βρω εργασια σαν σεκιουριτη..τη τροτη εχω συνεντευξη με τη my services..ξερει κανεις τι παιζει;;γιατι κατι μου ειπαν για ενα μηνα μεσα..

Σε εταιρια ποτων εχουν ολους τους φορτηγατζηδες τρεις μηνες μεσα..

Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο. Αν υπηρχε λογικη τοτε θα ηταν και στο δημοσιο οι μισθοι μηνες μεσα.

Δημοσ.

Ψαχνω να βρω εργασια σαν σεκιουριτη..τη τροτη εχω συνεντευξη με τη my services..ξερει κανεις τι παιζει;;γιατι κατι μου ειπαν για ενα μηνα μεσα..

Μακριά από την συγκεκριμένη...

Δημοσ.

Μην με πάρεις με τις πέτρες αλλά κοίτα να βελτιώσεις την ορθογραφία σου. Δεν θα πω οτι δεν σε παίρνουν ούτε για security με τέτοια ορθογραφία, καθώς χλωμό να χρειαστεί να γράψεις κάτι σε χαρτί ως σεκιουριτάς, οπότε δεν θα σε πάρουν πρέφα.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα μήνα μέσα σε αφήνουν οι καλές εταιρίες..η my services πρώην JCB..σε αφήνει 3 και 4 μήνες μέσα..και άμα σου αρέσει..και δώρο 50 με 100 ευρώ..και πρέπει να πεις και ευχαριστώ..άστο ψάξε άλλη εταιρεία.

Εννοείται πως δεν υπάρχει 8ωρο..12ώρες+ θα δουλεύεις..με 1-2 ρεπό τον μήνα..ονόματα μπορεί να αλλάζει..η ρετσίνια δεν φεύγει!

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Mega Group? Ξερει καποιος αν αξιζει ? Επισης μηπως κανουν προσληψεις αυτες τις μερες μονο για τις γιορτες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...