Federacion Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, για επαγγελματικούς λόγους ψάχνω ένα συγκεκριμένο βιβλίο στα γαλλικά. Κατα προτίμηση σε pdf και όχι hard copy. Hard copy το βρίσκω 15 ευρώ μεταχειρισμένο στο amazon.fr αλλά δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση λέξεων εκεί και θα το προτιμούσα pdf. Το βρίσκω εδώ: https://www.fundancer.net αλλά μου ζητάει να βάλω την κάρτα μου (που λέει δεν θα χρεωθεί) για να το κατεβάσω. Να το εμπιστευτώ το site; Κλίνω προς το όχι οπότε θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να αγοράσω ebook μήπως βρω το συγκεκριμένο. Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι δεν θέλω να το πληρώσω. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ ένα άγνωστο site. Αν μπορώ να το αγοράσω ακόμα και στην τιμή του hard copy θα το έκανα. Ευχαριστώ πολύ.
AristidisZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Φτιάξε μια prepaid μέσω e-banking, βάλτην και μετά delete
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 To Scribd δεν το εχει? Πες τιτλο.
isay Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, για επαγγελματικούς λόγους ψάχνω ένα συγκεκριμένο βιβλίο στα γαλλικά. Κατα προτίμηση σε pdf και όχι hard copy. Hard copy το βρίσκω 15 ευρώ μεταχειρισμένο στο amazon.fr αλλά δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση λέξεων εκεί και θα το προτιμούσα pdf. Το βρίσκω εδώ: https://www.fundancer.net αλλά μου ζητάει να βάλω την κάρτα μου (που λέει δεν θα χρεωθεί) για να το κατεβάσω. Να το εμπιστευτώ το site; Κλίνω προς το όχι οπότε θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να αγοράσω ebook μήπως βρω το συγκεκριμένο. Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι δεν θέλω να το πληρώσω. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ ένα άγνωστο site. Αν μπορώ να το αγοράσω ακόμα και στην τιμή του hard copy θα το έκανα. Ευχαριστώ πολύ. Μου φαίνεται πάρα πολύ ύποπτο, εγω δεν θα έβαζα χρήματα. Καταρχήν όταν καποια υπηρεσία σου δίνει τη δυνατότητα του δωρεάν μέλους (οχι trial free, δωρεαν για πάντα), ειναι ατοπο να ζητά στοιχεία κάρτας, αρα αυτό απο μονο του ειναι καμπανακι. Με λιγο googling βρήκα κάποια αρνητικά σχόλια, αλλα σχετικά λιγα πράγματα. Τέλος δεν εχεις τη βεβαιότητα οτι θα εχει αυτό που θες, ΣΥΝ οτι μπορει να ειναι σκαναρισμένες εικόνες, οποτε πάλι δε θα μπορεις να κάνεις search με τη λέξη. Δική μου γνώμη, ψάξε αλλου να βρεις αυτό που ψάχνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα