abeexoddus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Καλή σας μέρα θέλω να κάνω κάποιες αγορές απο alibaba με τιμολόγιο πχ. το κόστος του τιμολογίου είναι 780usd + 125usd shipping μου λέει ο πωλητής οτι μέχρι 800usd τιμολογίου είναι tax free και στέλνει με dhl h fedex Please check prices as follow, thanks. Product cost is US$747.5Shipping cost is US$125So total price is US$872.5 It is free tax if your invoice amount (US$747.5) is below US$800 Η ερώτηση μου είναι θα πληρώσω τελωνείο και αν πόσο πιστεύεται? είναι η πρώτη φορά που αγοράζω απο κίνα μεγάλη ποσότητα και δεν γνωρίζω ευχαριστώ 1
stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Έχεις μαγαζί να φανταστώ έτσι; Ότι θα πληρώσεις τελωνείο σε τέτοιο ποσό,με τόσο μεγάλη ποσότητα + μεταφορική μαζί είναι 100000% σίγουρο. Το θέμα είναι ότι αν σε συμφέρει να αγοράσεις με τόσα έξτρα έξοδα που θα σου βγούνε.
abeexoddus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 καλησπερα ναι εχω μαγαζι αυτο θελω να καταλαβω αν με συμφερει να αγορασω με τα εξτρα γιατι δεν έχω καθολου εμπειρια απο κινα για τετοια ποσοτητα υπαρχει καποιο συγκεκριμενο ποσο τελωνειου ανα ευρο? ευχαριστω
stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Θα πληρώσεις ΦΠΑ 24% + τελωνειακά έξοδα Βασικά τι πράγματα θέλεις να κάνεις παραγγελία; Γιατί αν βάλεις μέσα και αυτά τα έξοδα δεν ξέρω αν σε συμφέρει από κινα, ίσως να τσεκαρες και από amazon,ebay κτλπ
Elmago1925 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Νομιζω δεν σε συμφερει συμφωνα και με τα εξοδα που θα προκυψουν οπως σου πε και ο stelios18120 1
abeexoddus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 καταρχας ευχαριστω παιδια για την βοηθεια Ειναι micro sd και screen protectors δλδ απο ebay η amazon κοβουν τιμολογιο? και δεν εχω τελωνειο? με προυποθεση παντα οτι ειναι απο ελτα η usps ?
letom Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μίλα με έναν εκτελωνιστή να σου πει πάνω κάτω το κόστος και μετά κάνε τους υπολογισμούς σου να δεις αν τελικά σε συμφέρει να τα φέρεις τα προϊόντα ή όχι. Και εφόσον είσαι επαγγελματίας μην κάνεις σκέψεις σαν ιδιώτης για αποφυγή τελωνείου. Έτσι και σου κάνουν έλεγχο και πουλάς πράγματα που έγιναν εισαγωγή χωρίς εκτελωνισμό θα μπλέξεις άσχημα.
stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Καλά σε τόσο καλή τιμή τα βρήκες και θέλεις να αγοράσεις από εκεί τόσα τεμάχια;
abeexoddus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 παιδια καλησπερα ευχαριστω για την βοηθεια θα μιλησω με dhl για να δω τι θα κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα