angelosxatz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 γεια σας φιλοι μου, θελω να αγορασω εναν καναπε για την ακριβεια εναν γωνιακο..ξερετε καποιο καλο καταστημα ωστε να παρω κατι οικονομικο και συγχρονως ποιοτικο? σας ευχαριστω
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Η καλύτερη επιλογή είναι με τεράστια διαφορά τα ΙΚΕΑ. Αλλά δεν την λες οικονομική.
angelosxatz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Η καλύτερη επιλογή είναι με τεράστια διαφορά τα ΙΚΕΑ. Αλλά δεν την λες οικονομική. Ικεα;ειχα την εντυπωση οτι δεν εχει καλης ποιοτητας πραγματα γενικα
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Τι να σου πω, εγώ μόνο ΙΚΕΑ εμπιστεύομαι πολλά χρόνια τώρα όπως και οι γνωστοί μου.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Παρε αυτον, τον εχω ειναι πολύ καλος, εχει οτι χρώμα και οτι επένδυση θελεις https://www.regroup.gr/default/388/city/10/deals/58/fokas-house/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=moS021216_goods
Pa0ki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Η καλύτερη επιλογή είναι με τεράστια διαφορά τα ΙΚΕΑ. Αλλά δεν την λες οικονομική. Η καλύτερη επιλογή? Ούτε καν Επίσης ούτε ακριβά τα λες τα έπιπλα του ικεα 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Τα επιπλα του ικεα ειναι οριακά λιγο πιο πάνω σπο τα σκουπίδια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα