sphinxgr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Όσοι έχετε μύλο τον χρησιμοποιείτε για κάθε καφέ; Βολεύει δηλαδή αν θέλεις να πιεις ένα γρήγορο εσπρεσάκι; Ή κόβετε μια ποσότητα για κάποιους καφέδες; Ο κομμένος καφές διατηρεί το άρωμα του απο τη στιγμή που θα έρθει σε επαφή με οξυγόνο κανα τέταρτο. Οπότε ΟΧΙ δεν πρέπει να κόβεις και να αποθηκευεις καφέ. Ακόμα ένας λόγος που ο κομμένος καφές που πωλείται είναι παντελώς για πέταμα. Μη τη μηχανή που πρότεινα πιο πάνω, η διαδικασία κρατάει 15sec για να φτιάξεις ποσότητα για 1 καφε 1
Zerg13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δεν ανοιγεις μια καφετερια/delivery με τοσες γνωσεις; Για να μη ανοιγω θεμα, εχω ενα cream espresso λικερ καλη ποιοτητας, σφραγισμενο.Ξερετε αν σερβιρετε ζεστό ή απο ψυγείο; Οταν ανοιχτει μπαινει ψυγείο ή οχι;
sphinxgr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μάλλον τα Baileys λες. Απίστευτα είναι!!! Δεν παίζει ρόλο αν τα έχεις ζεστά ή κρύα. Ότι σε βολευει και σου αρεσει εσένα. Απλά υποτίθεται ότι στο ψυγείο θα διατηρηθεί η γευση του καλύτερα.
kost90 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Είπα στο καφεκοπτείο να μου ψιλοκόψει πιό πολύ τον καφέ και πλέον δεν βγαίνει πολύ νερουλός. Σας ευχαριστώ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα