Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει λεπτομέρειες για το MSc "Διοίκηση & Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων.  

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει λεπτομέρειες για το MSc "Διοίκηση & Οικονομική των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων.  

Καλησπέρα, μάλλον λες για το μεταπτυχιακό του εκπα που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα. Είμαι στο μεταπτυχιακό των τηλεπικοινωνιών του εκπα και το 70% των μαθημάτων είναι ίδια με τους ίδιους καθηγητές με αυτό που ρωτάς. Τα μαθήματα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα, μπορείς να κάνεις παροχή έργου(έτσι έκανα και εγώ) και να μην πληρώσεις δίδακτρα εκτός από την εγγραφή των 200 ευρώ που την πληρώνεις όπως και να έχει. Ότι επιπλέον θέλεις μπορώ να σου πω εκτός από τα οικονομικά μαθήματα τα οποία δεν έχω στην κατεύθυνση που έχω επιλέξει.

Δημοσ.

Εννοώ αν υπάρχει κάποιος απόφοιτος του προγράμματος για γενικότερες εντυπώσεις. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπαίνει στην κατηγορία των MBA?

Δημοσ.

Εννοώ αν υπάρχει κάποιος απόφοιτος του προγράμματος για γενικότερες εντυπώσεις. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπαίνει στην κατηγορία των MBA?

Δεν νομίζω, τα MBA έχουν γενική διοίκηση ανεξάρτητου κλάδου, όχι μόνο τηλεπικοινωνιακών δικτύων. Πχ μετά από MBA μπορείς να πας ακόμα και σε τράπεζες για μάρκετινγκ κ.α

Δημοσ.

Καλησπέρα, μάλλον λες για το μεταπτυχιακό του εκπα που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα. Είμαι στο μεταπτυχιακό των τηλεπικοινωνιών του εκπα και το 70% των μαθημάτων είναι ίδια με τους ίδιους καθηγητές με αυτό που ρωτάς. Τα μαθήματα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα, μπορείς να κάνεις παροχή έργου(έτσι έκανα και εγώ) και να μην πληρώσεις δίδακτρα εκτός από την εγγραφή των 200 ευρώ που την πληρώνεις όπως και να έχει. Ότι επιπλέον θέλεις μπορώ να σου πω εκτός από τα οικονομικά μαθήματα τα οποία δεν έχω στην κατεύθυνση που έχω επιλέξει.

μιας και εισαι σε αυτο το μεταπτυχιακο, να σε ρωτησω: αν δεν κανω λαθος εχει 22 μαθηματα...δεν ειναι καπως πολλα σε σχεση με αλλα μεταπτυχιακα που εχουν 10-12 μαθηματα? τα μαθηματα ειναι πληροφορικης ή οικονομικα?

Δημοσ.

μιας και εισαι σε αυτο το μεταπτυχιακο, να σε ρωτησω: αν δεν κανω λαθος εχει 22 μαθηματα...δεν ειναι καπως πολλα σε σχεση με αλλα μεταπτυχιακα που εχουν 10-12 μαθηματα? τα μαθηματα ειναι πληροφορικης ή οικονομικα?

Κοίτα εγώ είμαι στο μεταπτυχιακό των τηλεπικοινωνιών του τμήματος που δεν έχουμε τα οικονομικά μαθήματα. Είναι 9 μαθήματα καθαρά πληροφορικής και πάνω στις τηλεπικοινωνίες. Αυτό που ανέφερε ο ts είναι συνδυασμός μαζί με οικονομικά οπότε μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω τον μεγάλο αριθμό μαθημάτων που έχει...

Δημοσ.

ΜΒΑ δεν ειναι, διοικητικου τυπου σε τομεα θα το ελεγα. Τωρα τα μαθηματα ειναι λογικο να ειναι τοσα γτ ειναι 2 χρονια  και οχι 1 ωστε να εχει 9-10 μαθηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...