McNerd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Υπάρχουν διάφορα για κάθε στιλ, άλλος έχει αυτά τα μαύρα δερμάτινα σκοινιά, άλλος χίπικα βραχιολάκια, άλλος αυτά τα φροτέ που χρησιμοποιούν οι τεννίστες, άλλος κάτι πανκ ιστορίες με καρφιά, άλλος κομποσκοίνι. Προσωπικά μου αρέσουν αυτά τα μαύρα λεπτά δερμάτινα, αλλά δεν ξέρω ούτε πώς λέγονται ούτε πού να τα βρω. Οι άντρες του φόρουμ, φοράτε τίποτα στους καρπούς των χεριών; (εκτός από ρολόι)
ASDIC Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 εγω 2 που εχω, τα βρηκα σε πλανοδιους και σε μερη με ειδη για τουριστες. 1
*nenya* Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Υπάρχουν διάφορα για κάθε στιλ, άλλος έχει αυτά τα μαύρα δερμάτινα σκοινιά, άλλος χίπικα βραχιολάκια, άλλος αυτά τα φροτέ που χρησιμοποιούν οι τεννίστες, άλλος κάτι πανκ ιστορίες με καρφιά, άλλος κομποσκοίνι. Προσωπικά μου αρέσουν αυτά τα μαύρα λεπτά δερμάτινα, αλλά δεν ξέρω ούτε πώς λέγονται ούτε πού να τα βρω. Οι άντρες του φόρουμ, φοράτε τίποτα στους καρπούς των χεριών; (εκτός από ρολόι) Μοναστηράκι, π.χ. στην Ηφαίστου. Μπαίνεις στα χαντράδικα και θα δεις που σε μια μεριά έχουν και δερμάτινα βραχιόλια να διαλέξεις [αντρικά κ γυναικεία]. 1
theoritikos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Κάποτε ήταν μόδα κάτι πλαστικά βραχιόλια livestrong. Υπάρχουν ακόμα αυτά?
The_Judas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 https://www.haritidis.gr/tautotita-andriki-xrusi-alusida-hr07835
ShitSouler123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εγώ φοράω καμιά 10αρια διαφορετικά απ'αυτά που δίνουν οι μαύροι στο Μοναστηράκι (και στη Ν. Σμύρνη καμιά φορά)...ειδικά τώρα με τον ήλιο που έχω μαυρίσει και με το Tanning Oil δείχνουν γαμάτα!
markos9 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εγώ φοράω καμιά 10αρια διαφορετικά απ'αυτά που δίνουν οι μαύροι στο Μοναστηράκι (και στη Ν. Σμύρνη καμιά φορά)...ειδικά τώρα με τον ήλιο που έχω μαυρίσει και με το Tanning Oil δείχνουν γαμάτα! Λίγα φοράς! Προτιμώ τα μαύρα δερμάτινα σκοινιά.
Adon1s Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εγώ φοράω καμιά 10αρια διαφορετικά απ'αυτά που δίνουν οι μαύροι στο Μοναστηράκι (και στη Ν. Σμύρνη καμιά φορά)...ειδικά τώρα με τον ήλιο που έχω μαυρίσει και με το Tanning Oil δείχνουν γαμάτα! Τα "ακούνα ματάτα" που λες εδω στην παραλία είναι must όλο τον χρόνο. Τους μαύρους τους βρίσκεις -ή μάλλον καλύτερα αυτοί σε βρίσκουν- παντού απο την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την Αριστοτέλους. 1
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Οι άντρες του φόρουμ, φοράτε τίποτα στους καρπούς των χεριών; (εκτός από ρολόι) Ρολόι, τι άλλο; Απλό και κυριλέ. Άντε καμία χοντρή ατσαλένια/ασημένια αλυσίδα/ταινία. 2
kSiS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μια απορία θέλω να εκφράσω αν μου επιτρέπεται από τον TS για να μην ξεκινάω νέο topic για ασήμαντο θέμα.Διαμένω Κύπρο και παρατηρώ τους Πακιστανούς άντρες να φοράνε ένα ασημένιο βραχιόλι στο χέρι. Είναι κάτι συμβολικό για αυτούς ή είναι απλά μια μόδα που ακολουθούν;
Anorymous Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Είχε βγάλει κάτι βραχιόλια και το χαμόγελο του παιδιού υπάρχουν ακόμα ?
Lazlow Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 έτσι όπως το πάτε θα βάλετε και σκουλαρίκι στον αφαλό σε λίγο
McNerd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τα "ακούνα ματάτα" που λες εδω στην παραλία είναι must όλο τον χρόνο. Τους μαύρους τους βρίσκεις -ή μάλλον καλύτερα αυτοί σε βρίσκουν- παντού απο την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την Αριστοτέλους. ποια ειναι αυτα τα ακουνα ματατα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα