Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για αγορά μια καφετιέρας για σπιτικό Fredo espresso. Ξέρετε τι αξίζει περισσότερο; κάψουλες η αλεσμένος; και αν είχατε να μου προτείνατε και κάποια μηχανή, θα ήταν το ιδανικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
thanasisxask Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Είχα μια dolce gusto η οποία επερνε κάψουλες, την έδωσα πολύ νωρίς γιατί δεν πινοταν ο καφές. Τώρα(εδώ και 4 χρόνια) εχω μια krups που παίρνει αλεσμενο καφέ. Κάνει πολύ καλό καφέ σε σχέση με την dolce gusto που ειχα. Η επόμενη θα είναι αυτόματη μηχανή δλδ θα βάζω κόκκους και νερό και τέλος. Κανω γύρω στους 3 με 4 καφέδες την ημέρα και με έχει κουράσει αυτή η τσαπατσουλια που κανει.
Chape Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Είχα μια dolce gusto η οποία επερνε κάψουλες, την έδωσα πολύ νωρίς γιατί δεν πινοταν ο καφές. Τώρα(εδώ και 4 χρόνια) εχω μια krups που παίρνει αλεσμενο καφέ. Κάνει πολύ καλό καφέ σε σχέση με την dolce gusto που ειχα. Η επόμενη θα είναι αυτόματη μηχανή δλδ θα βάζω κόκκους και νερό και τέλος. Κανω γύρω στους 3 με 4 καφέδες την ημέρα και με έχει κουράσει αυτή η τσαπατσουλια που κανει. Πράγματι ή ποιότητα του καφέ από μια καλή αυτόματη σε σχέση με τις άλλες (κάψουλες και pad) είναι χαοτική! Αλλά πριν αγοράσεις κάποια αυτόματη καλό θα είναι να δοκιμάσεις από κάποιον γνωστό σου πρώτα (δεν είναι όλες το ίδιο) αν δεν σε ενδιαφέρει το κόστος θα σου πρότεινα μια jura είναι κατά την άποψη μου η καλύτερη
thanasisxask Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να φτάσω τόσο ψηλά. Σε κάτι ποιο οικονομικό ποια είναι καλή; Αλλά να μην χάσω σε γεύση από αυτή που έχω.
Chape Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να φτάσω τόσο ψηλά. Σε κάτι ποιο οικονομικό ποια είναι καλή; Αλλά να μην χάσω σε γεύση από αυτή που έχω. Πρέπει να δοκιμάσεις από κάποιον άλλο που έχει... Εγώ σορυ αλλά δεν έχω δοκιμάσει πολλές μόνο την jura που έχω και μια Samsung του ξαδερφου μου που ενώ βγάζει γευστικό καφέ χάνει πολύ σε θερμότητα (όχι ότι εμένα με χαλάει μιας και δεν τον πίνω καυτό τον καφέ μου απλώς είναι στο τέρμα και δεν είναι τόσο ζεστός ο καφές σε σχέση με την jura που είναι ρυθμισμενη στους ίδιους βαθμούς και έχει επιλογές για περισσότερους ) 1
Liverpool89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Για να μην ανοιγω καινούργιο θεμα. Εχω ενα μπλέντερ για μιλκ σεικ. Εκει μπορω να αλεσω κοκκους καφες εσπρεσο; ή θα χαλασω το μπλέντερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα