McNerd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εφερα απάξω πάρα πολλές και έμειναν. Πώς θα ξαναγίνουν φαγώσιμες αύριο; Ιδέες για άλλες χρήσεις δεκτές.
louilouiCK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 μόνο σε ομελέτα αλλιώς δεν... δηλαδή τρώγονται αλλά εγώ προσωπικά αν κρυώσει η πατάτα έστω δηλαδή και πχ 15 λεπτά μετά δεν την τρώω (αν μιλάμε για τηγανιτές πουρε κτλ τα τρώω και κρύα) 3
vairass Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εφερα απάξω πάρα πολλές και έμειναν. Πώς θα ξαναγίνουν φαγώσιμες αύριο; Ιδέες για άλλες χρήσεις δεκτές. Αν κρυώσουν ούτε στο survivor δεν τις τρώνε.. 2
mrfan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Αν τηγανίσεις στο σπίτι πατάτες, τρώγονται μια χαρά και κρύες... Οι "απ έξω", προτηγανισμένες με άθλιο λάδι, είναι για τα σκουπίδια. 2
redhotstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Παιδια εγω εφαγα χτες ωμες πατατες ειχα να φαω πολυ καιρο και μου αρεσαν! Τραγανες, φανταζομαι με κετσαπ ειναι οκ αμα βαριεσαι τηγανισμα η βρασιμο. Τις ψιλοκοψα και τις ετρωγα ετσι, αλλα φανταζομαι αν εμεναν ωρα εξω και αυτες θα μαυριζαν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις