vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Λοιπόν παρατηρώ ότι εδώ και λίγο καιρό όταν τρώω κουλούρι με πιάνει κόψιμο.. Το έχει πάθει κάποιος, τι παίζει; Μην μου πείτε για ιατρό, αν δεν σταματήσει θα πάω εννοείται.
ShitSouler123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Έχω κάτι χρόνια να φάω κουλούρι...φαντάζομαι να εννοείς το στρογγυλό που είναι σα φωτοστέφανο. Οπότε δε ξέρω. Αλλά άμα δω ότι με πειράζει κάτι το κόβω. Π.χ. λουκανικοπιτάκια Κανάκη δε παίζει να ξαναγοράσω ποτέ. Απλά άλλαξε φούρνο...η άμα γίνεται το ίδιο με όλους τους φούρνους μην τρως κουλούρι γενικά.... 1
vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Έχω κάτι χρόνια να φάω κουλούρι...φαντάζομαι να εννοείς το στρογγυλό που είναι σα φωτοστέφανο. Οπότε δε ξέρω. Αλλά άμα δω ότι με πειράζει κάτι το κόβω. Π.χ. λουκανικοπιτάκια Κανάκη δε παίζει να ξαναγοράσω ποτέ. Απλά άλλαξε φούρνο...η άμα γίνεται το ίδιο με όλους τους φούρνους μην τρως κουλούρι γενικά.... Το στρογγυλό λέω ναι...απλως ήθελα να μάθω αν το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα και το κάνουν γιαυτό.
dollyyy19 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 το κουλουρι,ειναι απο τα πιο ουδετερα τροφιμα.αν δεν σε πειραζει κατι αλλο που τρως τις ιδιες ωρες-μερες,ψαξιμο. 1
ShitSouler123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ρε μπας και παίρνεις από αυτούς τους κουλουράδες με τα καρότσια; Αν ναι...ε τότε τι περιμένεις; 1
green gordon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Το κουλουρι και γενικα το σουσαμι μου φερνει χεσιμο εδω και χρονια. Φυσιολογικο ομως οχι τσιρλα. 1
vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ρε μπας και παίρνεις από αυτούς τους κουλουράδες με τα καρότσια; Αν ναι...ε τότε τι περιμένεις; Οχι βρε, φούρνο
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Και εγώ όταν ήμουν μικρός και ειδικά όταν έπινα και μίλκο παράλληλα. Α Ι Μ Α 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Επίσκεψη σε γαστρεντερολόγο. Μπορεί να έχεις δυσανεξία στο σουσάμι. Δεν θα ήσουν ο πρώτος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις