Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παρατηρώ ότι εδώ και λίγο καιρό όταν τρώω κουλούρι με πιάνει κόψιμο..

Το έχει πάθει κάποιος, τι παίζει;

Μην μου πείτε για ιατρό, αν δεν σταματήσει θα πάω εννοείται.

Δημοσ.

Έχω κάτι χρόνια να φάω κουλούρι...φαντάζομαι να εννοείς το στρογγυλό που είναι σα φωτοστέφανο. Οπότε δε ξέρω.

Αλλά άμα δω ότι με πειράζει κάτι το κόβω. Π.χ. λουκανικοπιτάκια Κανάκη δε παίζει να ξαναγοράσω ποτέ.

Απλά άλλαξε φούρνο...η άμα γίνεται το ίδιο με όλους τους φούρνους μην τρως κουλούρι γενικά....

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κάτι χρόνια να φάω κουλούρι...φαντάζομαι να εννοείς το στρογγυλό που είναι σα φωτοστέφανο. Οπότε δε ξέρω.

Αλλά άμα δω ότι με πειράζει κάτι το κόβω. Π.χ. λουκανικοπιτάκια Κανάκη δε παίζει να ξαναγοράσω ποτέ.

Απλά άλλαξε φούρνο...η άμα γίνεται το ίδιο με όλους τους φούρνους μην τρως κουλούρι γενικά....

Το στρογγυλό λέω ναι...απλως ήθελα να μάθω αν το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα και το κάνουν γιαυτό.

Δημοσ.

το κουλουρι,ειναι απο τα πιο ουδετερα τροφιμα.αν δεν σε πειραζει κατι αλλο που τρως τις ιδιες ωρες-μερες,ψαξιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μπας και παίρνεις από αυτούς τους κουλουράδες με τα καρότσια; Αν ναι...ε τότε τι περιμένεις;

Οχι βρε, φούρνο :(

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσκεψη σε γαστρεντερολόγο. Μπορεί να έχεις δυσανεξία στο σουσάμι. Δεν θα ήσουν ο πρώτος.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...