Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα..

Πάω σε σχολή animation και μας ζήτησαν να κάνουμε ένα animation μικρού μήκους.

Το θέμα είναι όμως ότι δεν προλαβαίνω να την παραδώσω την άλλη εβδομάδα.. Το προχώρησα αρκετά κάνοντας digital painting στα περιβάλλοντα και έκανα και τις κινήσεις των χαρακτήρων όμως δεν προλαβαίνω να ολοκληρώσω το animation.

Αν ήξερα καλά 3D θα το έφτιαχνα εκεί όμως επειδή δεν ξέρω δεν το έκανα. Όλο το animation είναι hand drawing 2D.

Εσείς τι κάνετε όταν δεν προλαβαίνετε να το παραδώσετε;

Με έχει φάει μεγάλο άγχος και στεναχωριέμαι..

Εδώ και ένα μήνα + κάτι μέρες ασχολούμαι και τίποτα δεν πρόλαβα..

Συγγνώμη αν είναι λάθος θέμα..

Δημοσ.

Σου γράφω ενώ κάνω διάλειμμα από ξενύχτι για εργασία σε Android, επειδή είχα να παραδώσω άλλες 4 μέσα στο εξάμηνο, δεν πρόλαβα να κάνω αυτή και παραδίδω Σάββατο. Έχω ξεκινήσει τρεις μέρες τώρα και μπορώ να πω πως την Παρασκευή θα έχει τελειώσει. Απλά στρώσου για ώρες να το κάνεις.

Δημοσ.

Σου γράφω ενώ κάνω διάλειμμα από ξενύχτι για εργασία σε Android, επειδή είχα να παραδώσω άλλες 4 μέσα στο εξάμηνο, δεν πρόλαβα να κάνω αυτή και παραδίδω Σάββατο. Έχω ξεκινήσει τρεις μέρες τώρα και μπορώ να πω πως την Παρασκευή θα έχει τελειώσει. Απλά στρώσου για ώρες να το κάνεις.

Κάθε μέρα ασχολούμαι Dinos. Από το μεσημέρι μέχρι το πρωί σχεδόν τις 7. Αλλά θα προσπαθήσω..

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν συζητάς με τον υπεύθυνο καθηγητή μήπως και μπορέσεις να πάρεις μια παράταση λίγων ημερών;

Παρουσίασε τη δουλειά σου έως τώρα και εξήγησέ του τι θέλεις να κάνεις και πόσο χρόνο μπορεί να χρειαστείς.

• Like 1
Δημοσ.

3 ειναι οι επιλογες σου:

1. Αν οπως λες δεν την προλαβαινεις, αποδεχεσαι οτι δεν επαρκεις εσυ/οι γνωσεις σου/ο χρονος για να περασεις την εργασια και κοβεσαι για να ξαναπροσπαθησεις την επομενη φορα πιο σοβαρα και πιο εγκαιρα

2. Αν θες σωνει και καλα να την παραδωσεις, πληρωνεις καποιον να στην κανει

3. Αν δε θες να πληρωσεις, στρωνεσαι και συνεχιζεις 24/7 πανω στο pc οπως καναμε πολλοι για να πετυχουμε ενα step up σε γνωση και οχι μονο. Αν δεν θες να κανεις ουτε αυτο, σε διαβεβαιω οτι δε θα βρεις κανεναν να στην κανει τσαμπα ή να σε καθοδηγησει με τετοιου τυπου topics, οποτε ασε το insomnia και γυρνα στο tab της εργασιας σου.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν ξέρω ακριβώς τι κάνεις....ίσως ...ίσως λέω να μπορούσες να το τελειώσεις με λίγη φαντασία...δηλαδή μήπως θα μπορούσες να κάνεις κάποιο Copy-paste σε κάποιες σκηνές...ίσως να ξαναχρησιμοποιούσες 1 χαρακτήρα σε 1 άλλη σκηνή  με μικρή διαφοροποίηση...δλαδή απο το υπάρχον υλικό αν μπορείς να κόψεις -ράψεις ότι μπορείς ώστε να προσεγγίσεις το τελικό αποτέλεσμα....

Βέβαια εαν η ποιότητα σου είναι τόσο υψηλή σε αυτό που έχεις κάνει μια συζητηση με τον καθηγητή σου δεν βλάπτει...

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κόψεις τα πιο περιττά μέρη η να χρησιμοποιήσεις καλλιτεχνική άδεια και να κάνεις κάποια κομμάτια πιο μινιμαλιστικά σε σημεία που είναι εφικτό;

Δημοσ.

Βλέπω ότι σβήστηκαν κάποιες απαντήσεις μαζί και το δικό μου. Δεν ξέρω για ποιο λόγο σβήστηκαν..

Anyway παιδιά εντάξει. Μίλησα με την καθηγήτρια και με βοήθησε. Με έδωσε και διάφορες χρήσιμες συμβουλές. Πιστεύω ότι θα προλάβω να το τελειώσω. Βέβαια λόγω έλλειψης χρόνου, θα χρειαστεί να διαλέξω μονοπάτια ή αλλιώς να θυσιάσω κάποια πράγματα και είναι καλύτερα από το να το παραδώσω μισοολοκληρωμένο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Γιατί δεν συζητάς με τον υπεύθυνο καθηγητή μήπως και μπορέσεις να πάρεις μια παράταση λίγων ημερών;

Παρουσίασε τη δουλειά σου έως τώρα και εξήγησέ του τι θέλεις να κάνεις και πόσο χρόνο μπορεί να χρειαστείς.

Παράταση έχει ήδη δωθεί και επιπλέον η εργασία θα εξεταστεί από ξένους.

3 ειναι οι επιλογες σου:

1. Αν οπως λες δεν την προλαβαινεις, αποδεχεσαι οτι δεν επαρκεις εσυ/οι γνωσεις σου/ο χρονος για να περασεις την εργασια και κοβεσαι για να ξαναπροσπαθησεις την επομενη φορα πιο σοβαρα και πιο εγκαιρα
2. Αν θες σωνει και καλα να την παραδωσεις, πληρωνεις καποιον να στην κανει
3. Αν δε θες να πληρωσεις, στρωνεσαι και συνεχιζεις 24/7 πανω στο pc οπως καναμε πολλοι για να πετυχουμε ενα step up σε γνωση και οχι μονο. Αν δεν θες να κανεις ουτε αυτο, σε διαβεβαιω οτι δε θα βρεις κανεναν να στην κανει τσαμπα ή να σε καθοδηγησει με τετοιου τυπου topics, οποτε ασε το insomnia και γυρνα στο tab της εργασιας σου.

Δεν είναι τόσο τα πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα την εργασία μου να την κάνει κάποιος! Προτιμώ να την κάνω μόνος μου. Και επιπλέον, δεν χρειάζεται να δίνεις σκληρές απαντήσεις.

Αν και δεν ξέρω ακριβώς τι κάνεις....ίσως ...ίσως λέω να μπορούσες να το τελειώσεις με λίγη φαντασία...δηλαδή μήπως θα μπορούσες να κάνεις κάποιο Copy-paste σε κάποιες σκηνές...ίσως να ξαναχρησιμοποιούσες 1 χαρακτήρα σε 1 άλλη σκηνή  με μικρή διαφοροποίηση...δλαδή απο το υπάρχον υλικό αν μπορείς να κόψεις -ράψεις ότι μπορείς ώστε να προσεγγίσεις το τελικό αποτέλεσμα....

Βέβαια εαν η ποιότητα σου είναι τόσο υψηλή σε αυτό που έχεις κάνει μια συζητηση με τον καθηγητή σου δεν βλάπτει...

Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό που λες γιατί έχω πολλές σκηνές. Όλα είναι οκ πάντως.

Δεν μπορείς να κόψεις τα πιο περιττά μέρη η να χρησιμοποιήσεις καλλιτεχνική άδεια και να κάνεις κάποια κομμάτια πιο μινιμαλιστικά σε σημεία που είναι εφικτό;

Η απάντηση είναι η παραπάνω που έδωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...