GiOrGoSk21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 120-180 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Πολύ browsing/videos, games: Clash Of Clans, Clash Royale, ποδοσφαιράκια (όχι πιο βαριά από αυτά), mail, GPS, αυτά μπορώ να θυμηθώ. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5'' - ιδανικά 5.5'' 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Να έχει καλούτσικη πίσω κάμερα, μέχρι εκεί. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ε ναι. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν το 'πιασα, δεν ξέρω. 1 SD card χρησιμοποιώ εγώ απλά. 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Αγγλικά βάζω πάντα σαν γλώσσα συστήματος. 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Ενδιαφέρει, ναι (είμαι επαρχία). 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μάλλον από Ελλάδα, γιατί το βιάζομαι. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο. Μου έσπασε η οθόνη του αγαπημένου Coolpad F1 και πάω για καινούριο λοιπόν. Επειδή κοιτάω πολύ τα Xiaomi... Να ρωτήσω, οι Snapdragon 435 και 625 είναι και οι 2 δυνατότεροι από το CPU του προηγούμενου κινητού μου; Κι επίσης η 800αρα μπάντα παίζει μόνο το Xiaomi Redmi Note 4 Global, ή και στο 5''αρι Xiaomi Redmi X4; Επίσης αυτά τα 2 μεταξύ τους είναι μέρα με τη νύχτα ή ok, μικρές διαφορές;
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ο Snapdragon γενικά είναι ποιο δυνατός από το MTK. Το redmi note 4X δεν έχει την 800αρα. Το 5αρι redmi 4X έχει 800αρα Ότι βλέπεις note είναι 5.5+ Το note είναι καλύτερο από το redmi 4x Στις αγγελίες υπάρχει το redmi note 3 pro special edition - €159 από Ελληνικό καταστήματα με εγγύηση με καλές αξιολογήσεις. Γιατί δεν το κοιτάς ? Εγώ θα το χτύπαγα ......
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ο Snapdragon γενικά είναι ποιο δυνατός από το MTK. Το redmi note 4X δεν έχει την 800αρα. Το 5αρι redmi 4X έχει 800αρα Ότι βλέπεις note είναι 5.5+ Το note είναι καλύτερο από το redmi 4x Στις αγγελίες υπάρχει το redmi note 3 pro special edition - €159 από Ελληνικό καταστήματα με εγγύηση με καλές αξιολογήσεις. Γιατί δεν το κοιτάς ? Εγώ θα το χτύπαγα ...... Καλη επιλογη το 3αρι,το note 4 global πηρα για τη μητερα μου.Μια χαρα κινητο,αν και δεν παιρνει sd γιατι στη sim 2 μπαινει nano sim ή micro sd.Με το 3/32 ομως θα βολευτεις.Επειδη εχω πιασει το note 3 pro απο φιλο αλλα και το 4αρι (3αρι με τον mediatek εχει ο πατερας μου) προτεινω το 4 με snapdragon ή το 3.Αν και το 4αρι ειναι πιο γρηγορο απο το note 3 με τον Helio X10.Το 3αρι με τον Snapdragon ειναι ισαξιο με την εκδοση με τον Helio X20/X25 του note 4.Για μενα note 4 snapdragon(την global version) ή το 3αρι με Snapdragon. Απο μπαταρια ειναι τερατα και τα 2.Με το note 4 η μανα μου το ειχε 100% το μεσημερι και ειχε την επομενη μερα γυρω στο 55%.Η χρηση ηταν καμερα,fb,browsing,mail με 4G και οχι wifi (Vodafone).
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλη επιλογη το 3αρι,το note 4 global πηρα για τη μητερα μου.Μια χαρα κινητο,αν και δεν παιρνει sd γιατι στη sim 2 μπαινει nano sim ή micro sd.Με το 3/32 ομως θα βολευτεις.Επειδη εχω πιασει το note 3 pro απο φιλο αλλα και το 4αρι (3αρι με τον mediatek εχει ο πατερας μου) προτεινω το 4 με snapdragon ή το 3.Αν και το 4αρι ειναι πιο γρηγορο απο το note 3 με τον Helio X10.Το 3αρι με τον Snapdragon ειναι ισαξιο με την εκδοση με τον Helio X20/X25 του note 4. Για μενα note 4 snapdragon(την global version) ή το 3αρι με Snapdragon. Απο μπαταρια ειναι τερατα και τα 2.Με το note 4 η μανα μου το ειχε 100% το μεσημερι και ειχε την επομενη μερα γυρω στο 55%.Η χρηση ηταν καμερα,fb,browsing,mail με 4G και οχι wifi (Vodafone). Μόνο το S3 SE δεν έχω πάρει ,αν και δεν θα δω μεγάλη διαφορά από το Note 4 (με Snap),650 έχει το ένα ,625 το άλλο...Αν δεις την υπογραφή μου θα δεις τη έχω πάρει ...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Το 5αρι redmi 4X έχει 800αρα Αυτό εννοείς; το note 4 global πηρα για τη μητερα μου.Μια χαρα κινητο,αν και δεν παιρνει sd γιατι στη sim 2 μπαινει nano sim ή micro sd.Με το 3/32 ομως θα βολευτεις. Α τώρα κατάλαβα τι παίζει με την SD και τη θέση της Sim 2. Καλά, δεν καίγομαι και για SD, με 32GB υπερκαλύπτομαι. Κι από την άλλη, δεν χρησιμοποιώ 2η Sim προς το παρόν, οπότε μια χαρά. Anyway... Αν πάω για το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon), αν το πάρω από εδώ, θα είναι το Global με την 800άρα ή πάλι παίζεται; (αναφέρω το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί σαν να πήρε το μάτι μου σε παραδιπλανό topic ότι το πήρε κάποιος από εκεί και ήταν όντως η Global.) Κι από την άλλη είναι το Xiaomi Redmi 4Χ, το οποίο, αν έχει την 800άρα όπως ρωτάω παραπάνω, είναι καλή φάση λόγω χαμηλότερης τιμής. Σε κάθε περίπτωση είναι πιο δυνατά από το Coolpad F1 8297 που είχα, όπως λέτε, οπότε θα είμαι κομπλέ από θέμα CPU.
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αυτό εννοείς;Αυτό εννοώ αλλά εγώ λέω από τους επίσημους διανομής.Δεν ξέρω τα άλλα μαγαζιά αν την έχουν. Anyway... Αν πάω για το Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon), αν το πάρω από εδώ, θα είναι το Global με την 800άρα ή πάλι παίζεται; (αναφέρω το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί σαν να πήρε το μάτι μου σε παραδιπλανό topic ότι το πήρε κάποιος από εκεί και ήταν όντως η Global.)Αυτό μπορείς να το βρεις και στις αγγελίες(σφραγισμένο) ποιο φτηνά .Το συγκεκριμένο όπως και το 4Χ(ποιο πάνω που είπες)με την 800αρα πρέπει και αυτό να το πάρεις από τους επίσημους διανομής. Εκτός αν λέει Global Edition με κόκκινα γράμματα από έξω .
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μάλιστα, κατάλαβα. Καλά, από επίσημους διανομείς (μάλλον αυτούς λες ε) τους αποκλείω λόγω τιμής. Θα πάρω αύριο τηλ στο μαγαζί που ανέφερα πιο πάνω να τους ρωτήσω αν όντως είναι η Global. Α και κάτι άλλο, επειδή διαβάζω στο myphone.gr στο topic του Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) για κάποια θέματα με τις θήκες και τα tempered glass που ταιριάζουν στο κινητό... Λένε π.χ. ότι κάποιες θήκες και glasses που είναι για το Note 4 (MTK) ή για το Note 4X ας πούμε δεν ταιριάζουν καλά με το δικό μας εδώ. Έχουν βρεθεί τελικά κάποια που να ταιριάζουν καλά με το κινητό αυτό; Εσύ τι του έχεις βάλει; Εγώ χρησιμοποιώ τέτοιου στυλ θήκη για ασφάλεια, οπότε θα ήθελα κάτι τέτοιο. Για tempered glass δεν έχω ιδέα, δεν έχω βάλει ποτέ ως τώρα σε κινητό.
saruman123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μάλιστα, κατάλαβα. Καλά, από επίσημους διανομείς (μάλλον αυτούς λες ε) τους αποκλείω λόγω τιμής. Θα πάρω αύριο τηλ στο μαγαζί που ανέφερα πιο πάνω να τους ρωτήσω αν όντως είναι η Global. Α και κάτι άλλο, επειδή διαβάζω στο myphone.gr στο topic του Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) για κάποια θέματα με τις θήκες και τα tempered glass που ταιριάζουν στο κινητό... Λένε π.χ. ότι κάποιες θήκες και glasses που είναι για το Note 4 (MTK) ή για το Note 4X ας πούμε δεν ταιριάζουν καλά με το δικό μας εδώ. Έχουν βρεθεί τελικά κάποια που να ταιριάζουν καλά με το κινητό αυτό; Εσύ τι του έχεις βάλει; Εγώ χρησιμοποιώ τέτοιου στυλ θήκη για ασφάλεια, οπότε θα ήθελα κάτι τέτοιο. Για tempered glass δεν έχω ιδέα, δεν έχω βάλει ποτέ ως τώρα σε κινητό. Ναι αυτοί η διανομής είναι .Το ξέρω ότι δεν συμφέρει λόγο τιμής . Σήμερα περιμένω αυτή εδώ https://www.skroutz.gr/s/10558830/OEM-Fancy-%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-4.html αν είναι θα σου πω. Πάντως και γω έχω ακούσει ότι του redmi note 4(mtk) δεν ταιριάζει με του note 4X
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ναι αυτοί η διανομής είναι . Το ξέρω ότι δεν συμφέρει λόγο τιμής . Σήμερα περιμένω αυτή εδώ https://www.skroutz.gr/s/10558830/OEM-Fancy-%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-4.html αν είναι θα σου πω. Πάντως και γω έχω ακούσει ότι του redmi note 4(mtk) δεν ταιριάζει με του note 4X Έγινε, θα περιμένω ενημέρωση. Πάντως, μίλησα πριν λίγο με το youhou.gr, της ανέφερα της κοπέλας το θέμα με τη Global Version και την 800άρα μπάντα. Η κοπέλα έδειξε ενήμερη για το θέμα και μου είπε με σιγουριά ότι έχουν τη Global Version. Οπότε προχώρησα σε παραγγελία. Πάω να κάνω κατάθεση τώρα για να προλάβουν να το στείλουν από σήμερα. Άσχετο: εσύ απ' ό,τι είδα από citisshop.com το πήρες ε;
saruman123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Έγινε, θα περιμένω ενημέρωση. Πάντως, μίλησα πριν λίγο με το youhou.gr, της ανέφερα της κοπέλας το θέμα με τη Global Version και την 800άρα μπάντα. Η κοπέλα έδειξε ενήμερη για το θέμα και μου είπε με σιγουριά ότι έχουν τη Global Version. Οπότε προχώρησα σε παραγγελία. Πάω να κάνω κατάθεση τώρα για να προλάβουν να το στείλουν από σήμερα. Άσχετο: εσύ απ' ό,τι είδα από citisshop.com το πήρες ε; Αν είναι Global είσαι καλυμμένος.Εγώ το κινητό το πήρα από τις αγγελίες. Την θήκη από Mr Lab
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ε είναι και να σε θέλει λίγο... Όσο πήγαινα στην τράπεζα για να κάνω κατάθεση, ανέβασε κι άλλος φίλος σε αγγελία το κινητάκι μαζί με tempered. Τέσπα πάει τώρα. Απλά μου βγήκε σύνολο ένα 10ευράκι πάνω (και χωρίς tempered προφανώς). Περιμένω τη Δευτέρα τώρα να μου έρθει και θα έχω νεώτερα.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Άντε ωραία. Άμα υπήρχε και σε μαύρο βέβαια, θα με είχες φτιάξει. Anyway με γειες. Α από πίσω πιστεύω να έχει τρύπα για την κάμερα ε;
saruman123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Έχει όλα τα χρώματα. Αλλά μαύρη με μαύρο κινητό δεν λέει ....
GiOrGoSk21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Έχει όλα τα χρώματα. Ναι, τώρα το είδα κι εγώ. https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=OEM+Fancy+Xiaomi+Redmi+Note+4 Αλλά μαύρη με μαύρο κινητό δεν λέει .... +Μαύρο μπλουζάκι +μαύρο μαντελόνι... Άκου εκεί δε λέει. Ωραία, ρίχνω κι εγώ παραγγελία, thanks. edit: Ώπα, θέλει λίγο προσοχή στην επιλογή μαγαζιού, γιατί στα μαγαζιά που την έχουν, σε κάποια η τρύπα για την κάμερα είναι ψηλά στο πλάι, π.χ. εδώ. Και σε άλλα στο κέντρο σαν τη δικιά σου, π.χ. εδώ. Εσύ ποιο μαγαζί επέλεξες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα