panos- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Είναι λάθος εικόνα. Μην ανησυχείς. Είναι οι τρύπες για το μοντέλο που λέει.
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ναι, τώρα το είδα κι εγώ. https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=OEM+Fancy+Xiaomi+Redmi+Note+4 +Μαύρο μπλουζάκι +μαύρο μαντελόνι... Άκου εκεί δε λέει. Ωραία, ρίχνω κι εγώ παραγγελία, thanks. edit: Ώπα, θέλει λίγο προσοχή στην επιλογή μαγαζιού, γιατί στα μαγαζιά που την έχουν, σε κάποια η τρύπα για την κάμερα είναι ψηλά στο πλάι, π.χ. εδώ. Και σε άλλα στο κέντρο σαν τη δικιά σου, π.χ. εδώ. Εσύ ποιο μαγαζί επέλεξες; Από το Mr Lab την πήρα .
GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Είναι λάθος εικόνα. Μην ανησυχείς. Είναι οι τρύπες για το μοντέλο που λέει. Α μάλιστα. Ε μάλλον έτσι είναι τελικά γιατί κι ο @saruman123 όπως λέει την πήρε από 'δω κι όμως η τρύπα είναι στο κέντρο κανονικά. Ok ρίχνω παραγγελία.
panos- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Α μάλιστα. Ε μάλλον έτσι είναι τελικά γιατί κι ο @saruman123 όπως λέει την πήρε από 'δω κι όμως η τρύπα είναι στο κέντρο κανονικά. Ok ρίχνω παραγγελία.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα τελικώς πριν από λίγο (από εδώ θυμίζω). Φωτος κουτιού: Έχω απορία... Μαζί με την απόδειξη αγοράς υπήρχε μέσα κι αυτό το χαρτί: Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου και στο topic του κινητού στο myphone.gr, αλλά δε μπορώ να βρω που ακριβώς ήταν για να δω τι λέγανε εκεί τα παιδιά. Οπότε ρωτάω, τι γίνεται με την 800άρα; Ρωτάω γιατί δεν την βλέπω κάπου να αναφέρεται στο χαρτί. edit: Βρήκα τελικά τη σελίδα στο myphone.gr, από εδώ και κάτω είναι η συζήτηση... Από το ίδιο μαγαζί το πήρε κι ο φίλος. Δε ξέρω τι παίζει. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2017 από GiOrGoSk21
GiOrGoSk21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Ωραία φάση το κινητό, πρώτες εντυπώσεις οι καλύτερες. Έφαγε ένα πρώτο σετάρισμα+updates και συνεχίζουμε αύριο. Tempered glass (+καμιά ζελατίνα, έτσι για να υπάρχει) τώρα κι είμαστε κομπλέ νομίζω. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2017 από GiOrGoSk21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα