Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν θα υπαρχει χρεωση τελωνειου.Η αγορα συνολικα κοστισε 42,82 ευρω.Ειναι registered η αγορα οχι με courier.Και επισης αν γνωριζει καποιος να μου τι σημαινει Shipping method: Netherlands Registered

Δημοσ.

Το πήρα πριν κανα 2 μήνες στα 38€ απο Gearbest και ηρθε κανονικα χωρις κανενα προβλημα. Ουτε τελωνείο ούτε τιποτα.

Ειναι ισως απο τα καλυτερα πληκτρολογια που εχουν περασει απο τα χερια μου. Δεν ξερω τι διακόπτες διαλεξες απλά να ξέρεις εγώ πηρα τους μπλε διακόπτες και ειναι λιγο φωνακλάδικοι. Αν είσαι με άλλα ατομα στο χώρο θα ενοχλεί,  ενώ οι κόκκινοι ειναι πιο ησυχοι.

Δημοσ.

Μου πηρες ενα βαρος απο πανω μου.Εγω το βρηκα σημερα στα 39,15 και εβαλα registered +3,60 περιπου γι αυτο και στα 42,82.Ειχα αγχωθει για το τελωνειο!Νομιζω αν ειχα βαλει courier θα πληρωνα.Και επισης πηρα το silver,blue switches να κανει θορυβο εννοειται!WE LOVE MECHANICAL KEYBOARDS!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μου πηρες ενα βαρος απο πανω μου.Εγω το βρηκα σημερα στα 39,15 και εβαλα registered +3,60 περιπου γι αυτο και στα 42,82.Ειχα αγχωθει για το τελωνειο!Νομιζω αν ειχα βαλει courier θα πληρωνα.Και επισης πηρα το silver,blue switches να κανει θορυβο εννοειται!WE LOVE MECHANICAL KEYBOARDS!

Το τελωνείο είναι ρίσκο, τώρα τελευταία γίνονται αρκετοί έλεγχοι, παρόλα αυτά συνήθως το έξτρα κόστος είναι το ΦΠΑ

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν θα υπαρχει χρεωση τελωνειου.Η αγορα συνολικα κοστισε 42,82 ευρω.Ειναι registered η αγορα οχι με courier.Και επισης αν γνωριζει καποιος να μου τι σημαινει Shipping method: Netherlands Registered

Σημαίνει: αποστολή ως συστημένου με το Ολλανδικού ταχυδρομείου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια μου εμφανιζει στο site του ΕΛΤΑ 17/6 σημερα απο 7/6 που εγινε η αγορα αυτο

Ημερομηνία & Ώρα           Περιοχή Κατάσταση
15/6/2017, 19:18:00    ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Στο site της NLpost δειχνει αυτο

16-06-2017 07:35 The item is on transport to the country of destination GREECE
15-06-2017 19:18 The item is at the PostNL sorting center
09-06-2017 02:24 The item is pre-advised

Αρα εφτασε Ολλανδια και ερχεται Ελλαδα?Για πειτε αν ξερει καποιος

Δημοσ.

Σωστά! Όποτε περίμενε 5-6 ημέρες να φτάσει Ελλάδα και μετά θα ανανεωθεί και το tracking.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...