petran91 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 24 λεπτά πριν, mikekar123 είπε καλησπερα εγραψα τη δευτερα εκθεση..και στο τετραδιο εγραψα το ονομα μου στην πρωτη σελιδα αλλα οι επιτηρητες δεν το καταλαβαν και σημερα μου ειπαν οτι απαγορευεται αυτο... υπαρχει περιπτωση να μου το ακυρωσουν ?? Ναι.
giorgoskoy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Στις 16/6/2021 στις 3:01 ΜΜ, mikekar123 είπε καλησπερα εγραψα τη δευτερα εκθεση..και στο τετραδιο εγραψα το ονομα μου στην πρωτη σελιδα αλλα οι επιτηρητες δεν το καταλαβαν και σημερα μου ειπαν οτι απαγορευεται αυτο... υπαρχει περιπτωση να μου το ακυρωσουν ?? όχι, πριν φύγουν τα γραπτά προς το βαθμολογικό κέντρο περνάνε από επιτροπή που ελέγχει και σβήνει οποιαδήποτε χαρακτηριστικά σημάδια, και σίγουρα ονόματα
vasilllis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Να γνωριζεται οτιδηποτε ενδεχεται να αποτελει σημαδι ή κατι χαρακτηριστικο μπορει να ακυρωσει το γραπτο.Δεν γνωριζω αν υπαρχει επιτροπη που τα ελεγχει και σβηνει οτιδηποτε θεωρουν υποπτο. Φανταστειτε ομως σε 300 γραπτα με καλλυμενα ολα τα προσωπικα στοιχεια ,να βρεθει ενα που δεν αναγραφει τιτλο μαθηματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα