sarantatessera Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Έχω κάνει την αίτησή μου, την έχω υποβάλλει ηλεκτρονικά και τώρα θέλω να την τυπώσω, αλλά όταν πάω να την τυπώσω μου τη βγάζει με κάτι πολύ μικρά γραμματάκια που καλά καλά δεν διαβάζονται. Δεν ξέρω αν έπρεπε να την τυπώσω πριν την υποβάλλω και τώρα την πάτησα. Αν γνωρίζει κανείς κάτι, ας απαντήσει ρε παιδιά. Μην την πατήσουμε για κάτι σχετικά ασήμαντο και ακυρωθούμε, κρίμα θα είναι.
panos0100 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Και εγω ετσι την τυπωσα και την εστειλα λες να κοπηκα; δεν νομιζω να παιζει ρολο αφου παλι εχει τα στοιχεια σου ολα μεσα
sarantatessera Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Κι εγώ νομίζω πως δεν παίζει κάποιο ρόλο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έχω στείλει και email, τους ρωτάω, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα.
sarantatessera Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Στην αίτηση, εκεί που λέει ονοματεπώνυμο, το βάζουμε ολογράφως, υπογραφή ή και τα δύο;
paylidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 ολογραφως + υπογραφη το συστημα εχει προβλημα τη βγαζει οντως μικρη. εκανα προσφατα για τη γυναικα μου 1
sarantatessera Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 ολογραφως + υπογραφη το συστημα εχει προβλημα τη βγαζει οντως μικρη. εκανα προσφατα για τη γυναικα μου Παρ' όλα αυτά, τη δέχονται, έτσι δεν είναι;Από τη στιγμή που είναι και λάθος του συστήματος, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα για εμάς. Απάντηση από το helpdesk τους δεν έχω πάρει ακόμα. Αν πάρω, θα σας ενημερώσω.
paylidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Παρ' όλα αυτά, τη δέχονται, έτσι δεν είναι; Από τη στιγμή που είναι και λάθος του συστήματος, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα για εμάς. Απάντηση από το helpdesk τους δεν έχω πάρει ακόμα. Αν πάρω, θα σας ενημερώσω. ΝΑΙ κανονικά. δικο τους προβλημα ειναι.... 1
mylo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 κανονικά θα έπρεπε να βγαίνει ως pdf και να εκτυπωνεται σωστά αλλά μη ζητάμε πολλά 2
paylidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 κανονικα επρεπε να δουλευει και το site μονιμα με τα λεφτα που παιρνουν απο τα παραβολα (μεχρι πριν 2 μηνες ηταν 15-20€ αναλογα το ειδος του διαγωνισμού)... 1
sarantatessera Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Πάντως, στις ρυθμίσεις της εκτύπωσης μπορείς να το μεγαλώσεις έστω και λίγο. Να το κάνω μόνος μου ή καλύτερα να πάω με την default εκτύπωση που κάνει μόνο του;
paylidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Εγώ έβγαλα τα πάνω κάτω λινκ κλπ κ λίγο μεγάλωσε και το τύπωσα έτσι 1
mylo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ερώτηση σχετικά με το παράβολο. Βάλατε και την απόδειξη πληρωμής μαζί;
kogba Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εγώ την τελευταία φορά την έβαλα, ΑΛΛΑ, κράτησα αντίγραφο από οτιδήποτε τους έστειλα. Επίσης έβαλα ολόκληρο το ονοματεπώνυμο μαζί με την υπογραφή μου (αν το ξεχάσεις να υπογράψεις κόπηκες) . Η εκτυπωμένη αίτηση φαίνεται με μικρά γράμματα, αλλά αυτά είναι τυπικά, καθώς η ηλεκτρονική αίτηση ελέγχεται προφανώς (βάση της οποίας και έγινε η εκτύπωση) . 1
panos0100 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Η αίτηση επειδή και εγώ πρώτη φορά έκανα είχε bar code οπότε το σκαναρουν και βλέπουν τα στοιχεία, έστειλα και εγώ το παράβολο και την απόδειξη από την τράπεζα καθώς η υπάλληλος από την τράπεζα δεν έκοψε το χαρτί που λέει ότι είναι για την τράπεζα, και έτσι έστειλα και την απόδειξη εννοείται ότι κράτησα αντίγραφα και για τα τα 2 1
sarantatessera Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Γιατί κρατάτε αντίγραφα; Παίζει πχ να χάσουν την απόδειξη πληρωμής του παραβόλου; Ή για άλλο λόγο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα