Rust Cohle Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Για κάποιο λόγο στο xiaomi ο browser της google πολλές φορές κρασαρει και μου λεει να κανω ανανεωση για να ξαναφορτωσει τη σελίδα. Το κινητό το χω καμμια εβδομαδα. Δεν εχω δει καποιο αλλο προβλημα. Κατανταει ομως ενοχλητικο γιατι εκει που βλεπεις βιντεακι η φορτωνεις μια σελιδα καποια στιγμη θα σε πεταξει εξω κ θα σου ζητησει να την ξαναφορτωσεις. Γνωριζει καποιος κατι?
Rust Cohle Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 3gb ειναι...δεν ξερω τυπο http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/4g-smartphone-xiaomi-redmi-note-4x-dual-sim-32gb-mayro/prod8543884pp/?gclid=Cj0KEQjw6-PJBRCO_br1qoOB4LABEiQAEkqcVTS1KoVkuD9PBKLSFLpznmQopAMl_0Z6YD4SuFKwucEaAuut8P8HAQ Αυτο ειναι
chios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δοκίμασε κάποιον άλλο και ο ενσωματωμένος μια χαρά είναι, δες και Firefox.
Rust Cohle Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Η αλήθεια ειναι πως δεν δοκιμασα κατι αλλο. Και επιπλεον εσβησα αυτον που ειχε απο τη μανα του. Τωρα ομως το συγκεκριμενο για ποιο λογο να το κανει?Δεν καραλαβαινω.
chios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ξανά βάλε chrome να δεις, αλλά να ξέρεις ότι αυτός που έχει η xiaomi είναι από τους καλύτερους δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον έβαλες σε ενοχλει κάπου;;
Rust Cohle Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Οχι...δεν τον χρησιμοποιησα καν...Ξαναεβαλα το app της google αλλα μ εκανε τα ιδια παλι.Επισης μου το κανει κ οταν επιλεγω να ανοιξω τη σελιδα μεσω chrome. Θα δοκιμαδω απο το app της xiaomi.
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Βάλε το UC Browser και θα με θυμηθείς. Εγώ δεν χρησιμοποιώ της Xiaomi το app Απενεργοποιήσε τους άλλους.
Rust Cohle Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Saruman εκανα φορματ το κινητο κ δεν μ το ξαναεκανε...τουλαχιστον προς το παρόν. Μαλλον,οταν μου ζηταγε η google να εχει προσβαση μεχρι και στου διαολου το κερατο, τα απενεργοποιησα. Οπως και το να μην τρεχει στο παρασκηνιο οπως εχουν ολα τα android δυστυχως.Εχει καταντησει ομως αηδια...πας να ανοιξεις καμερα και σου ζηταει προσβαση στις επαφες...κριμα.Σημερα ειδα οτι το πληκτρολογιο swipe καταγραφει καθε κλικ που κανεις συμπλεριλαμβανομενων και των κωδικων. Θα βαλω όμως αυτο που λες και θα δω αν με βολευει.
saruman123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εχει καταντησει ομως αηδια...πας να ανοιξεις καμερα και σου ζηταει προσβαση στις επαφες...κριμα.Αυτό δεν είναι θέμα του κινητού αλλά του λειτουργικού(6.0)που φοράει .
vchristod84 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Το ότι έδιναν σε κάθε εφαρμογή άδεια μέχρι το Lollipop να διαβάζει ακόμα και τα όνειρά σου, δε μας άρεσε... Τώρα από τη marshmallow κι έπειτα που ζητάει άδεια για το κάθε τι, πάλι δε μας αρέσει... Να πούμε στους developers τι μας αρέσει για να ξέρουν κι αυτοί να φτιάξουν το λογισμικό ανάλογα με τα γούστα μας
Rust Cohle Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δεν καταλαβα τι εννοεις. Απο οσο γνωριζω οταν εργαζεσαι σε εναν τομεα και παραγεις ενα προιον το παραγεις συμφωνα με τις απαιτησεις του καταναλωτη που θα αγορασει το προιον σου η τις απαιτησεις της google? Προσωπικα δεν μου αρεσει να δινω εγκριση στην καμερα του κινητου να εχει προσβαση στις επαφες. Ας σχεδιαζαν διαφορετικα το λογισμικο. Εφοσον ομως δεν εχω διαφορετική επιλογη,τουλαχιστον,αυτο δεν μου αφαιρει και το δικαιωμα σαν καταναλωτης να κρινω αν μου αρεσει η οχι ενα προιον.Αν θυμασαι το σκανδαλο με τους hp που κατεγραφε καθε κλικ στο πληκτρολογιο συμπεριλαμβανομενων και προσωπικων κωδικων τραπεζας...mail etc...πες μου λοιπον...θα αγοραζες εσύ το συγκεκριμενο μοντελο? Εγω οχι. Οσο για τελευταίο που ενεφερες...Ναι...θα ηθελα εφόσον πληρώνω,ενα λογισμικό συμφωνα με τα γούστα μου. ???? Οσο για τον browser παιδια...χρησιμοποιω την εφαρμογη πλεον της xiaomi και τρεχει μια χαρα...το περιβάλλον ειναι πολυ καλύτερο απο του app της google και εξαιρετικα απλοποιημενο. Chios thumbs up
vchristod84 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δεν καταλαβα τι εννοεις. Απο οσο γνωριζω οταν εργαζεσαι σε εναν τομεα και παραγεις ενα προιον το παραγεις συμφωνα με τις απαιτησεις του καταναλωτη που θα αγορασει το προιον σου η τις απαιτησεις της google? Προσωπικα δεν μου αρεσει να δινω εγκριση στην καμερα του κινητου να εχει προσβαση στις επαφες. Ας σχεδιαζαν διαφορετικα το λογισμικο. Εφοσον ομως δεν εχω διαφορετική επιλογη,τουλαχιστον,αυτο δεν μου αφαιρει και το δικαιωμα σαν καταναλωτης να κρινω αν μου αρεσει η οχι ενα προιον.Αν θυμασαι το σκανδαλο με τους hp που κατεγραφε καθε κλικ στο πληκτρολογιο συμπεριλαμβανομενων και προσωπικων κωδικων τραπεζας...mail etc...πες μου λοιπον...θα αγοραζες εσύ το συγκεκριμενο μοντελο? Εγω οχι. Οσο για τελευταίο που ενεφερες...Ναι...θα ηθελα εφόσον πληρώνω,ενα λογισμικό συμφωνα με τα γούστα μου. ???? Οσο για τον browser παιδια...χρησιμοποιω την εφαρμογη πλεον της xiaomi και τρεχει μια χαρα...το περιβάλλον ειναι πολυ καλύτερο απο του app της google και εξαιρετικα απλοποιημενο. Chios thumbs up Μια χαρά τα λες αλλά απ'ότι καταλαβαίνω, εφόσον λες ότι δε σε εξυπηρετεί το λειτουργικό θα έπρεπε να πας αλλού. Απ' τη στιγμή που συνεχίζεις να το χρησιμοποιείς, σημαίνει ότι αποδέχεσαι ό,τι κι αν σε ενοχλεί. Συνεπώς απλά λέμε για να λέμε
snow22 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα Νότε 4χ η μι5σ;αξίζει η διαφορά χρημάτων;
vchristod84 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα Νότε 4χ η μι5σ;αξίζει η διαφορά χρημάτων; Αφού δεν ανοίγεις άλλο θέμα, ας μην πλατιασουμε. Όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα