johnis@36 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Αν έχετε την καλοσύνη, θα ήθελα λίγο από το χρόνο σας για να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο. Απαντήστε με όση ειλικρίνεια σας διακατέχει. Είναι εύκολο, γρήγορο και ανώνυμο! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! https://goo.gl/forms/6ty9UIBTTFtv1dgw2
isay Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Αν έχετε την καλοσύνη, θα ήθελα λίγο από το χρόνο σας για να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο. Απαντήστε με όση ειλικρίνεια σας διακατέχει. Είναι εύκολο, γρήγορο και ανώνυμο! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! https://goo.gl/forms/6ty9UIBTTFtv1dgw2 Αν έλεγες και το σκοπό του ερωτηματολογίου και για ποιο λόγο φτιάχτηκε, θα ήταν ακομα καλύτερο Επισης ανοιξα την πρώτη σελίδα και πάνω πάνω γράφει Sign in to your Google account to fill out this form. This form contains features which require sign in. Your identity will not be revealed. Αρα η ανυνυμία πάει περιπατο ή απο εσένα ή απο την google. Sorry pal αλλά ακομα κι αν ο σκοπος του ερωτηματολίου με ενδιαφέρει, το ανώνυμο επηρεάζει τη διάθεση μου και σίγουρα μπορει να επηρεάσει (γενικότερα) την αξιοπιστία των αποτελεσματων της ερευνας σου 1
johnis@36 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Προφανώς και υπάρχει απόλυτη ανωνυμία ως προς εμένα τουλάχιστον. Φαίνονται μόνο οι απαντήσεις και τίποτα περισσότερο. Άλλωστε, στο απόσπασμα που παρέθεσες αναφέρει "Your identity will not be revealed". Τώρα σε ό,τι αφορά στη google δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω αλλά η αλήθεια είναι ότι σε τόσα και τόσα σε έχει φακελώσει (και σε πολύ χειρότερα θα έλεγα) αυτό σε ενόχλησε; Ο σκοπός του ερωτηματολογίου είναι η έρευνα αγοράς στο πλαίσιο υλοποίησης μιας επιχειρηματικής ιδέας.
isay Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ο σκοπός του ερωτηματολογίου είναι η έρευνα αγοράς στο πλαίσιο υλοποίησης μιας επιχειρηματικής ιδέας. Δηλαδή ερωτηματολόγιο με σκοπό ιδιωτική επιχειρηματική ιδεα.Να ήταν στα πλαισια κάποιας ερευνας φοιτητη, πανεπιστημίου, έστω μαθητή, να αφιερωσω το χρόνο μου για να βοηθήσω ΑΛΛΑ για επιχειρηματική ιδιωτική ιδεα ΧΩΡΙΣ κάποιο ανταλλαγμα (εστω και κάποια τυπική κλήρωση) ... βαριέμαι. Εστω να ήσουν παλιό ενεργό μελος που εχει βοηθήσει κόσμο, αντε να βοηθήσουμε, αλλά σε καινουργιο μελος, με ερωτηματογιο χωρίς ανωνυμία (κι ας το λεει) ... βαριέμαι πολύ. Προφανώς και υπάρχει απόλυτη ανωνυμία ως προς εμένα τουλάχιστον. Φαίνονται μόνο οι απαντήσεις και τίποτα περισσότερο. Άλλωστε, στο απόσπασμα που παρέθεσες αναφέρει "Your identity will not be revealed". Τώρα σε ό,τι αφορά στη google δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω αλλά η αλήθεια είναι ότι σε τόσα και τόσα σε έχει φακελώσει (και σε πολύ χειρότερα θα έλεγα) αυτό σε ενόχλησε; Φίλε μου η απάντηση σου δεν βοηθά στο να μας παρακινήσεις να σε βοηθήσουμε. Εσυ εχεις την ανάγκη μας και η ανωνυμία ειναι ανωνυμία οχι μερική. Αν δεν μπορείς να πειράξεις τις ρυθμίσεις για τη μη συλλογή logins, βρες αλλο site με ερωτηματολόγια και δοκίμασε πάλι. 1
theopan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ο σκοπός του ερωτηματολογίου είναι η έρευνα αγοράς στο πλαίσιο υλοποίησης μιας επιχειρηματικής ιδέας. Αμείβονται αυτές οι δουλειές και ο χρόνος μας δεν είναι δωρεάν. Πόσα (τι) δίνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα