Liapisftw Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μια χαρά επιλογή τοτε. Οποιοδήποτε από rallye / gt / rc σου κάνει
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Εγώ φίλε μου που έκανα μετάβαση σε rc τον τελευταίο αρκετό καιρό είναι πολύ πολύ ευχαριστημένος.. Μέχρι στιγμής το μόνο θέμα που είχα ήταν ο συμπλέκτης που άλλαξα στις 120k χιλιόμετρα.. γλυκό κοιτούσα και εγώ τότε το mini το οποίο αναμφίβολα έχει άλλο χαρακτήρα αλλά κατέληξα στο Peugeot για μερικούς από τους παρακάτω λόγους : Το Peugeot σαν αίσθηση εσωτερικά είναι εξαιρετικά πιο ευρύχωρο . Για τα δικά μου δεδομένα το βρήκα πιο άνετο στη οδήγηση σε καθημερινή χρήση Σε γρήγορη οδήγηση τα κρατήματα του και ο τρόπος συμπεριφοράς του για εμένα είναι ένα κλικ πάνω από το μίνι. Επίσης και τα φρένα του τα συμπάθησα περισσότερο .. Ο χώρος αποθήκευσης πίσω είναι μεγαλύτερος .. Ότι θες συγκεκριμένα ρώτησε με φίλε.. 1
kanesaxo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δε μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες. Το RC στρίβει και πατάει πάρα πολύ καλά. Εξάλλου έχει σημαντικές διαφορές με το "ραλί", gt Κατα τ'αλλα, αν μιλάμε για το mini s ιδιας χρονολογιας, εχουν ακριβώς ίδιο κινητήρα. Με οτι επακόλουθα εχουν τα THP μοτερ. Ήτοι επικαθίσεις στις βαλβίδες, και κατ'επεκταση κατανάλωση λαδιου (διορθώνεται εύκολα πλεον), καποια θεματα με χρονισμό που λύθηκαν κτλ. Αμφότερα 1ο στάδιο βελτιώνονται συμπαθητικα και μετά πάει λέγοντας. ΑΝ είσαι τρελιάρης, βάζεις μια πεζο σπορτ ανάρτηση στο RC και γίνεται ΑΛΛΟ αυτ/το + κατάλληλα σπορ ελαστικά. Και το μίνι που χω οδηγήσει ως μαμα, δεν το λες και πολυ στριφτερό...εν συγκρίσει με το παλαιότερο με τον κομπρέσσορα. Κείνο ήτνα καρτ. Αλλα φαντάζομαι κι αυτο με το ΤΗΡ, με μια αναρτησούλα, γινεται καλό. Υ.Γ. επιβεβαιώνω πως το RC έχει φρενάρες...ειδικα με τακάκι,δισκους αφτερμακετ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα