xgol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Φϊλε μου, κολυμβητήριο. Εϊναι ο ασφαλέστερος, καλυτερος και πιο ολοκληρωμενος τρόπος εκγύμνασης για όλες τις ηλικίες. 1
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Φϊλε μου, κολυμβητήριο. Εϊναι ο ασφαλέστερος, καλυτερος και πιο ολοκληρωμενος τρόπος εκγύμνασης για όλες τις ηλικίες. Στην περίπτωση μας 4.5 ετών σκοπός είναι να γίνει κοινωνικός και γενικά να έχει έναν στόχο... Να μάθει κολύμπι
xgol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Για να αναπτύξει κοινωνικότητα ή/και για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, μπορείς μελλοντικά να σκεφτείς μπάσκετ/ποδόσφαιρο/πολ. τέχνες. Αλλά κατά την άποψη μου, χωρίς να είναι απαραίτητο να κανει 2 αθλήματα, και χωρίς να κόψει το κολύμπι. 1
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Για να αναπτύξει κοινωνικότητα ή/και για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, μπορείς μελλοντικά να σκεφτείς μπάσκετ/ποδόσφαιρο/πολ. τέχνες. Αλλά κατά την άποψη μου, χωρίς να είναι απαραίτητο να κανει 2 αθλήματα, και χωρίς να κόψει το κολύμπι. Βασικα θα μείνουμε στο κολύμπι, όταν νιώσει έτοιμος θα μου πει που θέλει να πάει... Σίγουρα ποδόσφαιρο, το λέμε καιρό, ψάχνω Ακαδημία κοντά στην Τούμπα για να μην τρέχω σαν τρελός όταν σχολαω... Σχολαω αργά δυστηχως.
bsp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Πιστευω πως καλο ειναι να περασεις και απο μια σχολη Aikido παραδοσιακη πολεμικη τεχνη που καταγεται απο την Ιαπωνια, αφου ειναι και ζορικος ο πιτσιρικος καλο θα του κανει, ειναι ενα αθλημα που σε βοηθαει να ελεγχεις τον εαυτο σου και να μπορει να τον προστατεψει τις μερες που διανυουμε.. Δες το παρακατω video https://www.youtube.com/watch?v=uOn89F0KSX0 http://www.hellenicaikido.gr/who.html 1
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Πιστευω πως καλο ειναι να περασεις και απο μια σχολη Aikido παραδοσιακη πολεμικη τεχνη που καταγεται απο την Ιαπωνια, αφου ειναι και ζορικος ο πιτσιρικος καλο θα του κανει, ειναι ενα αθλημα που σε βοηθαει να ελεγχεις τον εαυτο σου και να μπορει να τον προστατεψει τις μερες που διανυουμε.. Δες το παρακατω video https://www.youtube.com/watch?v=uOn89F0KSX0 http://www.hellenicaikido.gr/who.html Εμ έλα που αποδείχτηκε ότι τα παρατάει.. Στο καράτε έφυγε από το μάθημα. Βασικα ίσως δεν του άρεσε, ήταν πολλά παιδιά πάνω από 15,ξενέρωσε δεν ξέρω δνε μου είπε κιόλας. Θα δω που έχει σχολή εδώ κοντά κ θα τον πάω να δει.
bsp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δειξε του και κανενα βιντεο στο youtube με παιδακια που κανουν τεχνες αμυνας, ισως του προκαλεσεις την περιεργεια για να θελει να δει και απο κοντα 1
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δειξε του και κανενα βιντεο στο youtube με παιδακια που κανουν τεχνες αμυνας, ισως του προκαλεσεις την περιεργεια για να θελει να δει και απο κοντα Του έδειξα, θέλει στολή.. Κολλάει στις λεπτομέρειες, δεν είναι ώριμος ακόμα για τέτοια. Στον κολυμβητήριο λειτούργησε σαν παιχνίδι και μαθαίνω, γιαυτο κιόλας το ζητάει. Παρατήρησα ότι όταν τον ζορίζεις ξενερώνει, λογικά για κάτι που δεν μπορεί να κάνει.
bsp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Και το κολυμβητηριο ειναι εξαιρετικη επιλογη, μαθαινει σωστες αναπνοες, βοηθαει την καρδια, την αναπτυξη, μονο καλα εχει να δωσει. 1
j0hnn1e Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Οι δικαιολογίες είναι για εσένα όχι για τον μικρό, να το ξέρεις αυτό. Στα 4 και στα 5 δεν ξέρει τι θέλει και λογικό είναι να σοκαριστεί όταν θα τον πετάξεις σε μια αίθουσα μόνο του με τον δάσκαλο και με άλλους μαντράχαλους. Τα περισσότερα παιδιά σε αυτή την ηλικία θα κλάψουν, θα θελήσουν να φύγουν στο πρώτο μάθημα, θα νιώσουν ανασφάλεια κλπ. Κοίτα να βρείς σχολή με καλούς δασκάλους και να αφιερώσεις κάποια ώρα να τον "προσέχεις" (παρακολουθείς) για να νιώθει ασφάλεια. Μετά θα ξεθαρέψει και θα ξεχαστεί και ούτε θα σου δίνει σημασία. Κοινωνικός στο κολύμπι δεν θα γίνει. Στο πόλο ίσως, η κολύμβηση δεν είναι ομαδικό άθλημα.
vairass Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Οι δικαιολογίες είναι για εσένα όχι για τον μικρό, να το ξέρεις αυτό. Στα 4 και στα 5 δεν ξέρει τι θέλει και λογικό είναι να σοκαριστεί όταν θα τον πετάξεις σε μια αίθουσα μόνο του με τον δάσκαλο και με άλλους μαντράχαλους. Τα περισσότερα παιδιά σε αυτή την ηλικία θα κλάψουν, θα θελήσουν να φύγουν στο πρώτο μάθημα, θα νιώσουν ανασφάλεια κλπ. Κοίτα να βρείς σχολή με καλούς δασκάλους και να αφιερώσεις κάποια ώρα να τον "προσέχεις" (παρακολουθείς) για να νιώθει ασφάλεια. Μετά θα ξεθαρέψει και θα ξεχαστεί και ούτε θα σου δίνει σημασία. Κοινωνικός στο κολύμπι δεν θα γίνει. Στο πόλο ίσως, η κολύμβηση δεν είναι ομαδικό άθλημα. Εκει ήμουν ρε φίλε μαζί του τον έβλεπα. Θα δοκιμάσω ξανά οκ δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα