xgol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Γύφτος χτυπούσε το 10χρονό του μπουνιές στο νοσοκομείο. Φυσικά κλήθηκε η αστυνομία και τον μάζεψε.
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Γύφτος χτυπούσε το 10χρονό του μπουνιές. Φυσικά κλήθηκε η αστυνομία και τον μάζεψε. Καλά έκανε και τον μαζεψε... Σε γυφτο προσοχή όμως αν πουλήσεις μαγκιά θα σε κυνηγάει όλο το σόι του.. Εγώ όπως ξέρουν όλοι σχεδόν εδώ μέσα είμαι οδηγός... Πούλησα τρέλα σε γυφτο γιστι δεν άναψε φλας... Με κυνήγησε ο ύπουλος μέχρι το φανάρι με τον φίλο του, στο φανάρι κατέβηκε έφτυσε το τζάμι μου, κατεβαίνω κάτω κ μόλις πάω να του δώσω μια βγάζει μαχαίρι... Είμαι ανάμεσα σε δύο με μαχαίρι, με βλέπει ένας άλλος οδηγός σταματημένος κατεβαίνει πολύ γρήγορα και πριν προλάβει να μου την δώσει την μαχαιριά τον χτύπησε ο άλλος. Με γυφτους ποτέ ξανά είναι ύπουλα άτομα. 1
defacer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Γιατί εσύ τι του λες; αν σε χτυπήσουν τρέχα να σωθείς; Η φώναξε με να καθαρίσω; Αν τον χτυπήσουν θα κάνει άμυνα η θα δώσει καμία και θα φύγει. Αν φευγει θα τρέχει σε όλη του την ζωή στα δύσκολα. Ειδικά αν μιλάμε για αγοράκι θα έχει πρόβλημα θα τρώει ξύλο μια ζωή, εδώ ο άλλος πέθανε από bullying. Τώρα είδα το αν θα καθαρίσω εγώ για το παιδί..του μαθαίνω να χει το θάρρος της γνώμης του,να υπερασπίζεται μόνος του τον εαυτό του δίχως βία..το να απαντάς σε κάποιον που σε χτυπάει με την δύναμη του λόγου σου έχει καλύτερα αποτελέσματα.μαθαίνω στο παιδί μου τον διάλογο κ όχι την βία..μέχρι στιγμής τα καταφέρνω πολύ καλά..και αντιδρά χωρίς βία στη βία.το λύνει μόνος του.και δεν τον ενοχλούν ξανά..χωρίς να καθαρίσω εγώ ή οι δασκάλες του. Αυτό ακριβώς. Δεν είμαι βίαιος τύπος και δεν ήμουν ποτέ, ούτε όταν ήμουν 1.93 υπερτούμπανος και βασικά μπορούσα να δείρω οποιονδήποτε random νταή. Μια φορά έφαγα δυο πρόχειρες από έναν τέτοιο. Του είπα ήρεμος δώσε άλλη μία και μετά η σειρά μου, δεν ξανασήκωσε χέρι, το θέμα έληξε εκεί. Vairass πιστεύεις ότι τον άφησα με την εντύπωση πως σε όλη μου τη ζωή τρέχω στα δύσκολα; Εσύ στη ζωή σου εφαρμόζεις οφθαλμό αντί οφθαλμού πάντα, ή καταλαβαίνεις πως σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλύτερα για σένα να προσπαθήσεις να μη κλιμακώσεις την κατάσταση; Κι αν το καταλαβαίνεις, γιατί να μη το μεταλαμπαδεύσεις και στο παιδί; Ξέρεις, μερικές φορές στη ζωή συναντιούνται δύο που είναι μαθημένοι από παιδιά να κλιμακώνουν και τότε γίνεται μαλακία. Προσωπικά πιστεύω πως είναι καλύτερα να μάθεις στο παιδί ότι ΟΚ, δεν είπαμε να γίνεις το πουτανάκι κανενός αλλά η βία είναι η τελευταία αντίδραση όταν όλες οι άλλες ξεκάθαρα δεν λειτουργούν. Αν ζούσαμε σε φυσιολογικό κράτος ναι να δεχτώ όσα λες. Επί της ουσίας εγώ συμφωνώ σε όλα που λες αλλά είναι για μιαν άλλη ζωη σε άλλη χώρα. Βαριέμαι να το ψειρίσω, αλλά αυτό με το φυσιολογικό κράτος ξέρεις τι είναι; Η δικαιολογία που έχεις για τον εαυτό σου για να είσαι εντάξει μ' αυτό που πιστεύεις. Και ξέρεις τι δεν είναι; Αντιπροσωπευτικό της πραγματικότητας. Προσωπικά έτυχε να δω σκηνή σε υπεραγορά που ο μικρός έβριζε και κλωτσούσε την μάνα του στολίζοντας την με διάφορα επίθετα επειδή δεν του αγόραζε ότι ήθελε,στη δική της περίπτωση δεν νομίζω ότι η αντιμετώπιση του ψυχολόγου θα είχε αποτέλεσμα καθότι οι μικροί που έχουν τέτοια συμπεριφορά κάνε τους τα πάντα αν δεν φάνε το ξύλο τους όταν μεγαλώσουν θα είναι ζορικοι Οι μικροί που έχουν τέτοια συμπεριφορά ξέρεις πώς την απέκτησαν; Βέβαια θα μου πεις, από το να κάνει κάποιος το γονέα σωστά είναι σίγουρα πιο εύκολο να κάνει ο,τι του καβλώσει και αν δει (οποία έκπληξις) ότι το παιδί φέρεται μαλακισμένα επειδή έτσι έμαθε, το δέρνει και λίγο για να μάθει να είναι μαλακισμένο που δέρνει κιόλας. Full of win. Δεν ακούει.. Έτσι γεννήθηκε απλά, θέλει να γίνει το δικό του συνέχεια, όπως ξέρετε οι μανες τους κάνουν τα χατηρια. Σιγουρα κάναμε και εμείς λάθη Το μεγαλύτερο λάθος που κάνατε είναι μετά από όλα αυτά να λέτε στον εαυτό σας ότι έτσι γεννήθηκε. Μιλάμε για επιστημονικό πόρισμα όχι αστεία. Και αν την μοναδικη φορα που βγηκες απο τα ρουχα και του έριξες μια στον κώλο του, σε απειλουσε κάποιος τυχαιος με καταγελεια τι θα εκανες. Θα του εξηγούσα τη φάση, και αν δεν έμενε ικανοποιημένος με αυτό θα του έλεγα ΟΚ κατήγγειλέ με τότε. Δε νομίζω πως χρειάζεται πολλή φαντασία. Όλοι το πάτε στο άλλο άκρο μάγκες.. Δνε μιλάμε για σακάτεμα παιδιού έλεος.. Ποιος το κάνει αυτό;;;;;;;;;; Αν έχεις την εντύπωση ότι το παιδί αντιλαμβάνεται το ξύλο όπως το αντιλαμβάνεσαι εσύ ("ε εντάξει τις έφαγε λίγο έτσουξε αλλά δεν έπαθε τίποτα"), ξανασκέψου το. Source: έχω φάει αρκετό ξύλο. Πούλησα τρέλα σε γυφτο γιστι δεν άναψε φλας... Με κυνήγησε ο ύπουλος μέχρι το φανάρι με τον φίλο του, στο φανάρι κατέβηκε έφτυσε το τζάμι μου, κατεβαίνω κάτω κ μόλις πάω να του δώσω μια βγάζει μαχαίρι... Φίλε, πραγματικά ποτέ μου δε θα ευχηθώ δυστυχία σε κανέναν, αλλά αν μετά από αυτό ακόμα δεν καταλαβαίνεις ότι θα μπορούσε να είναι ο γιός σου στη θέση σου και να μην υπάρχει παραδίπλα άλλος οδηγός και μαθαίνεις στο παιδί να κάνει το ίδιο, τα θέλει ο κώλος σου. Και το παιδί δε φταίει που τα θέλει ο κώλος σου. 2
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Αυτό ακριβώς. Δεν είμαι βίαιος τύπος και δεν ήμουν ποτέ, ούτε όταν ήμουν 1.93 υπερτούμπανος και βασικά μπορούσα να δείρω οποιονδήποτε random νταή. Μια φορά έφαγα δυο πρόχειρες από έναν τέτοιο. Του είπα ήρεμος δώσε άλλη μία και μετά η σειρά μου, δεν ξανασήκωσε χέρι, το θέμα έληξε εκεί. Vairass πιστεύεις ότι τον άφησα με την εντύπωση πως σε όλη μου τη ζωή τρέχω στα δύσκολα; Εσύ στη ζωή σου εφαρμόζεις οφθαλμό αντί οφθαλμού πάντα, ή καταλαβαίνεις πως σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλύτερα για σένα να προσπαθήσεις να μη κλιμακώσεις την κατάσταση; Κι αν το καταλαβαίνεις, γιατί να μη το μεταλαμπαδεύσεις και στο παιδί; Ξέρεις, μερικές φορές στη ζωή συναντιούνται δύο που είναι μαθημένοι από παιδιά να κλιμακώνουν και τότε γίνεται μαλακία. Προσωπικά πιστεύω πως είναι καλύτερα να μάθεις στο παιδί ότι ΟΚ, δεν είπαμε να γίνεις το πουτανάκι κανενός αλλά η βία είναι η τελευταία αντίδραση όταν όλες οι άλλες ξεκάθαρα δεν λειτουργούν. Βαριέμαι να το ψειρίσω, αλλά αυτό με το φυσιολογικό κράτος ξέρεις τι είναι; Η δικαιολογία που έχεις για τον εαυτό σου για να είσαι εντάξει μ' αυτό που πιστεύεις. Και ξέρεις τι δεν είναι; Αντιπροσωπευτικό της πραγματικότητας. Οι μικροί που έχουν τέτοια συμπεριφορά ξέρεις πώς την απέκτησαν; Βέβαια θα μου πεις, από το να κάνει κάποιος το γονέα σωστά είναι σίγουρα πιο εύκολο να κάνει ο,τι του καβλώσει και αν δει (οποία έκπληξις) ότι το παιδί φέρεται μαλακισμένα επειδή έτσι έμαθε, το δέρνει και λίγο για να μάθει να είναι μαλακισμένο που δέρνει κιόλας. Full of win. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνατε είναι μετά από όλα αυτά να λέτε στον εαυτό σας ότι έτσι γεννήθηκε. Μιλάμε για επιστημονικό πόρισμα όχι αστεία. Θα του εξηγούσα τη φάση, και αν δεν έμενε ικανοποιημένος με αυτό θα του έλεγα ΟΚ κατήγγειλέ με τότε. Δε νομίζω πως χρειάζεται πολλή φαντασία. Αν έχεις την εντύπωση ότι το παιδί αντιλαμβάνεται το ξύλο όπως το αντιλαμβάνεσαι εσύ ("ε εντάξει τις έφαγε λίγο έτσουξε αλλά δεν έπαθε τίποτα"), ξανασκέψου το. Source: έχω φάει αρκετό ξύλο. Φίλε, πραγματικά ποτέ μου δε θα ευχηθώ δυστυχία σε κανέναν, αλλά αν μετά από αυτό ακόμα δεν καταλαβαίνεις ότι θα μπορούσε να είναι ο γιός σου στη θέση σου και να μην υπάρχει παραδίπλα άλλος οδηγός και μαθαίνεις στο παιδί να κάνει το ίδιο, τα θέλει ο κώλος σου. Και το παιδί δε φταίει που τα θέλει ο κώλος σου. Κολλητέ μιλάμε για μωρά 4-5 ετών, όλο εξυπνάδες είσαι... Που έχει το μωρό μυαλό να σκεφτεί αυτό που λες δεν ξέρω,απλά έλεος! Και εγω σου λέω ότι είμαι 1.83 και με μια μπουνιά θα σε ξαπλώσω και σφύρα όσο θες. Πρέπει καταρχήν να ξέρεις που θα χτυπήσεις. Επίσης το " έτσι γεννήθηκε" ισχύει, δεν το λέμε εμείς αλλά η ιατρός που τον παρακολουθεί. Η μικρή γιατί είναι άλλο παιδί; γιατί πολύ απλά γεννήθηκε ήρεμη, αυτός έτυχε να είναι νευρικός κλπ κλπ. Αφού δεν ξέρεις μη μιλάς, δεν είναι όλα τα μωρά ίδια. Επίσης είσαι εντελώς τρελός... Δηλσδη τι του έμαθα; να του πω να κάτσει να τρώει ξύλο; εξάλλου το άλλαξε σήμερα μόνος του, τον χτύπησε ένας και ήρθε μου είπε με χτύπησε, εντάξει του λέω πάμε να φύγουμε. Όπως βλέπεις μεγάλωσε και αλλάζει η ιστορία,αλλα εσύ βιάζεσαι να κρίνεις χωρίς να έχεις ιδέα.
defacer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Κολλητέ μιλάμε για μωρά 4-5 ετών, όλο εξυπνάδες είσαι... Που έχει το μωρό μυαλό να σκεφτεί αυτό που λες δεν ξέρω,απλά έλεος! Κολλητέ εντάξει, μάθε εσύ έτσι το μωρό και περίμενε όταν θα έχει μυαλό να αλλάξει άποψη μόνο του. Εξάλλου όλοι οι άνθρωποι έτσι κάνουν από την εμπειρία σου σωστά; 1
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Κολλητέ εντάξει, μάθε εσύ έτσι το μωρό και περίμενε όταν θα έχει μυαλό να αλλάξει άποψη μόνο του. Εξάλλου όλοι οι άνθρωποι έτσι κάνουν από την εμπειρία σου σωστά; Οχι δεν κάνουν όλοι έτσι, εγώ έφευγα οταν έπεφτε ξύλο, μετά πιο μεγάλος έδινα ξύλο και τελικά τωρα δεν ασχολούμαι καν. Εσύ πες τον γιο σου να κάθεται να τις τρώει.
defacer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Οχι δεν κάνουν όλοι έτσι, εγώ έφευγα οταν έπεφτε ξύλο, μετά πιο μεγάλος έδινα ξύλο και τελικά τωρα δεν ασχολούμαι καν. Εσύ πες τον γιο σου να κάθεται να τις τρώει. Στο γύφτο το είπες ότι δεν ασχολείσαι καν; Γιατί νομίζω άδικα πήγε να σε μαχαιρώσει.
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Στο γύφτο το είπες ότι δεν ασχολείσαι καν; Γιατί νομίζω άδικα πήγε να σε μαχαιρώσει.Στον γυφτο ρε δεν το είπα όχι, κ εσύ να ήσουν θα τις έτρωγες εκείνη την στιγμή. Καταρχήν ήταν δύο άτομα και με μαχαίρι, εσύ θα χτύπησες προσοχή, κάτι τέτοιους ψηλούς τους έχω για πρωινο στα 43. Εχω πλακωθεί άπειρες φορές με γύφτους τους ξέρω καλά μην ανησυχείς. Ο γύφτος χωρίς μαχαίρι και φίλο του θα ήταν στο νοσοκομείο κάνα δίμηνο από την σφαλιάρα μου. Και ας πούμε ότι έχεις δίκιο... Εσύ στον μικρό τι λες; για λέγε να τα δούνε όλοι εδώ μέσα.
defacer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Προφανώς ο σαρκασμός είναι ένα μόνο από τα πράγματα που είτε δεν καταλαβαίνεις, είτε επιλέγεις να αγνοήσεις. Αλλά επειδή δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον για μένα αυτή η κουβέντα, τα υπόλοιπα δε θα τα μάθουμε απόψε.
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Προφανώς ο σαρκασμός είναι ένα μόνο από τα πράγματα που είτε δεν καταλαβαίνεις, είτε επιλέγεις να αγνοήσεις. Αλλά επειδή δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον για μένα αυτή η κουβέντα, τα υπόλοιπα δε θα τα μάθουμε απόψε.Εγώ λέω ότι στο σχολείο έχεις φάει απίστευτο ξύλο... Μόνο αυτό Όπως είδες και παραπάνω ακόμα και μάνα λέει " αν φας μια κοίτα να δώσεις". Οχι ρε θα το αφήσουμε να το πλακώνει το κάθε ηλιθιό που έχει γονείς πιθήκους.
defacer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εγώ λέω ότι στο σχολείο έχεις φάει απίστευτο ξύλο... Μόνο αυτό Δεν είναι η πρώτη αβάσιμη μαλακία που έχεις πει στο θρεντ, και πιθανότατα δε θα είναι και η τελευταία. Μόνο αυτό. 2
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δεν είναι η πρώτη αβάσιμη μαλακία που έχεις πει στο θρεντ, και πιθανότατα δε θα είναι και η τελευταία. Μόνο αυτό. Αλήθεια είναι και τον κόβω Το 1.93 δεν σε έσωσε δυστηχως.. Οι ψηλοί είναι αδύναμοι μέχρι αηδίας
defacer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Οι ψηλοί είναι αδύναμοι, οι γυναίκες δε μαθαίνουν... πες μας και κάτι για τους χιμπατζήδες που λογικά θα ξέρεις καλύτερα.
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Οι ψηλοί είναι αδύναμοι, οι γυναίκες δε μαθαίνουν... πες μας και κάτι για τους χιμπατζήδες που λογικά θα ξέρεις καλύτερα. Τους ξέρεις καλά εσύ.. Τους θυμάσαι από το σχολείο μικρε μου!! Ξέρεις καλά τι σου έκαναν. Αυτα τα τραύματα μένουν γιαυτό άλλαξε ιδέες... Βάλτον να χτυπάει όταν τον χτυπάν η τουλάχιστον να κάνει άμυνα γιατί θα τον έχουν σακο του μποξ.
defacer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Πάλι σάκος του μποξ έγινα και δεν είναι αστείο να σε βαράνε τούβλα. Καλή συνέχεια παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις