Προς το περιεχόμενο

Moto x style

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα είναι flagship του 15. Στην αναζήτηση μου έως τώρα δεν έχω βρει κάτι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία. Το lenovo θεωρώ πως στην αρχή θα τα κάνει ολα καλύτερα αλλα στην πορεία λόγω λογισμικού-κατασκευής εκτιμώ οτι το moto θα αντέξει περισσότερο. Εντομεταξυ δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης οπότε ακόμα και στην αρχή ίσως να μην δω διαφορά.

Dimips εσύ που έχεις και προσωπική εμπειρία τι έχεις να πεις για την μπαταρία; Αντέχει μια μέρα;

Σας ευχαριστώ όλους για την κουβέντα που έχουμε ανοίξει.

Δημοσ.

Ναι αλλα είναι flagship του 15. Στην αναζήτηση μου έως τώρα δεν έχω βρει κάτι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία. Το lenovo θεωρώ πως στην αρχή θα τα κάνει ολα καλύτερα αλλα στην πορεία λόγω λογισμικού-κατασκευής εκτιμώ οτι το moto θα αντέξει περισσότερο. Εντομεταξυ δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης οπότε ακόμα και στην αρχή ίσως να μην δω διαφορά.

Dimips εσύ που έχεις και προσωπική εμπειρία τι έχεις να πεις για την μπαταρία; Αντέχει μια μέρα;

Σας ευχαριστώ όλους για την κουβέντα που έχουμε ανοίξει.

το style είναι το τελευταίο motorola δεν γράφει ούτε αναφέρεται πουθενά η lenovo όπως στα πιο νέα μοντέλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...