azuli Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Το thread ειναι σε συνεχεια του ομωνυμου http://www.insomnia.gr/topic/646858-%CE%B2%CF%81%CE%B7%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%B8/ το οποιο κλειδωθηκε γιατι πηγε σε πολιτικη/φυλετισμο η κουβεντα.Παρακαλω συγκρατηθειτε,το thread το εκανα για να βρουμε καποια τεχνικη λυση στο θεμα,οχι για να σκοτωθουμε για πολιτικη και φυλες Background:Προχθες σε ενα μαγαζι ηρθαν κατι ρουμανοτσιγγανες και καλα για να ζητησουν λεφτα,η μια ειχε ενα χαρτονι Α4 μεγεθος που εγραφε κατι σε στυλ πειναω κλπ.Αυτο το εβαλε με τροπο μπροστα μου στο τραπεζι ωστε να κρυφτει το κινητο απο την οπτικη μου και οταν αυτο εγινε με το αλλο χερι τσιμπησε το κινητο.Δεν καταλαβα τιποτα ουτε εγω ουτε κανενας απο το τραπεζι μας.Ηρθε απο το απεναντι μαγαζι ενας υπαλληλος και μας ειπε αυτος τι ειχε γινει που ειδε την φαση απο μακρια.Φυσικα μεχρι να σηκωθουμε ειχαν εξαφανιστει.Μας ειπε ο υπαλληλος οτι ο ιδιος τις ειχε παει 2 φορες στο τμημα για τον ιδιο λογο και τις αφηνουν ελευθερες.Το ιδιο ακριβως μου ειπανε και απο αλλα μαγαζια εκει κοντα,ξερουν ολοι τι κανουν.Στο θεμα λοιπον: Χθες πηγα και τις περιμενα ακριβως εκει που μου το φαγανε.Περασαν ακριβως την ιδια ωρα.Τις ακολουθησα διακριτικα κανα μισαωρο και ειδα ολη τη βολτα τους στην περιοχη Ψυρρη-Θησειο-Γκαζι.Κανουν αυτο το πραγμα συστηματικα καθε μερα απ οτι καταλαβα.Ειναι μια ψηλη αδυνατη και μια κοντη πιο γεματη.Ηλικιες 15-22 περιπου.Δεν εκανα καμια κινηση,δυστυχως δεν ειχα και κινητο και δεν μπορουσα να παρω την αστυνομια οσο ημουν απο πισω τους.Ετσι κι αλλιως δεν θα ειχαν το κινητο μαζι.Δεν θελω να το αφησω ετσι το θεμα.Σκεφτομαι πως να αντιδρασω.Σκεφτομαι να τις ακολουθησω για καλα μεχρι εκει που μενουν και να γραψω την διευθυνση.Επειτα ειτε να την δωσω στην αστυνομια ειτε να τις σταματησω αυτες αλλη μερα και να τους δωσω την διευθυνση με την απειλη οτι αν δεν φερουν το κινητο θα παει η αστυνομια εκει.Για πειτε καμια εξυπνη ιδεα.Με νοιαζει μεν το κινητο αλλα πιο πολυ να παιξει δικαιοσυνη με καποιο τροπο.Δεν μπορω να τις βλεπω να συνεχιζουν γελαστες-κουνιστες καθε βραδυ αυτη τη δουλεια και να μενουν ατιμωρητες.
Lazlow Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 εγώ άπλα θα τις έδερνα. όχι στη μέση του δρόμου βέβαια θα περίμενα να μπουν σε κανένα στενάκι πρώτα και μετά. αυτό νομίζω είναι και το πιο αποτελεσματικό/δίκαιο που μπορείς να κάνεις.
azuli Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 θα γουσταρα πιο πολυ βεβαια να μπαιναν σε καμια φυλακα αλλα απ οτι ακουω η αστυνομια δεν ασχολειται με τετοια ''βαρετα'' περιστατικα..
Gtr34 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δεν χωραει εξυπναδες το θεμα.Ενημερωσες την αστυνομια,τελος. 1
glix Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δεν χωραει εξυπναδες το θεμα.Ενημερωσες την αστυνομια,τελος. Εαν το κινητο ειναι σε καποιο σπιτι δεν μπορουν να κανουν κατι. Βασικα και πανω του , τι θα τον πεις ? ανοιξε να δω τι εχεις στην τσαντα πχ ? Οκ εαν εισαι με 5-6 ατομα και δεν μπορει να φυγει τοτε ναι , θα το κανει . Για παραδειγμα εχω το cerberus εγω και βαζω το κινητο μου σε alarm mode και βαραει μεσα απ το σπιτι του κλεφτη, παλι δεν μπορει η αστυνομια (και να βρισκεται εκει μπροστα ) να κανει κατι . Λεπτο θεμα ειναι . Οταν δεν υπαρχει λυση ,τοτε αυτοδικια...απλα τα πραγματα. Και επειδη ετυχε σε μενα κατι τετοιο ,(εκλεψαν του πατερα μου ) και αρρωστος εκανε search πραγματα τα οποια ουτε ο πιο αρρωστος παιδεραστης τα κανει ... παιρνεις και την διωξη τοτε και τους λες τι ειδες μεσω το google play account και τι ειπε ο χαρτης(οχι οτι θα κανουν κατι και αυτοι ) αλλα τουλαχιστον εαν γινει κατι αλλο στο μελλον με το κινητο , να το εχεις κλειδωμενο για να μην βρεθεις και ενοχος στο τελος .
Haldol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εγώ δε θα συνιστούσα να μπλέξεις με γύφτους. Άμα το θες τόσο πολύ, μάζεψε παρέα, σπάστε 3 κόκκαλα, πείτε και το λόγο και τέλος. Μη πας σε καμία περίπτωση στον καταυλισμό. Το κινητό ξέχνα το.
azuli Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εγώ δε θα συνιστούσα να μπλέξεις με γύφτους. Άμα το θες τόσο πολύ, μάζεψε παρέα, σπάστε 3 κόκκαλα, πείτε και το λόγο και τέλος. Μη πας σε καμία περίπτωση στον καταυλισμό. Το κινητό ξέχνα το. καλα αμα μενουν σε καταυλισμο τρεχα γυρευε.Δε με νοιαζει για την συσκευη οσο για την sd που ειχε αρκετο πραγμα σε προσωπικα δεδομενα και δημοσια εγγραφα μεσα. Μαλλον επρεπε να μαθω το μαθημα να κρυπτογραφω την sd αλλη φορα.
txcellas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Τώρα κυρίως θες να πάρεις πίσω την κάρτα (αν γινόταν) η να τις τιμωρήσεις;;
azuli Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Τώρα κυρίως θες να πάρεις πίσω την κάρτα (αν γινόταν) η να τις τιμωρήσεις;; η καρτα ειναι μαλλον πιο σημαντικη..
louilouiCK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Βλέπονται; αν βλέπονται θα τις απήγαγα μετά θα τις έλουζα με πεπιεσμένο ζεστό νερό και σαπούνι να φύγει όλη η μπίχλα και μετά θα τις τιμωρούσα
azuli Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Βλέπονται; αν βλέπονται θα τις απήγαγα μετά θα τις έλουζα με πεπιεσμένο ζεστό νερό και σαπούνι να φύγει όλη η μπίχλα και μετά θα τις τιμωρούσα ουτε καν..!
sphinxgr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Σε ιδία περίπτωση όπου την κλέφτρα την πήρα χαμπάρι και την κράτησα μέχρι να έρθει η αστυνομία, απλά στο τμήμα πήγαμε, την κράτησαν το βράδυ, πιθανότατα έδωσε εγγύηση και έφυγε την επόμενη. Ήταν γνωστή φυσικά στο τμήμα και φυσικά είχε γίνει ξανά. Ε και? Όπως έχω γράψει ξανά, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει καμία τιμωρία. Ουσιαστικά το μόνο που αποτρέπει κάποιον από το να κάνει κλοπές ~ ειδικά μικρές ~ είναι η πιθανή ηθική που έχει. Τίποτα άλλο Επίσης σε άλλη περίπτωση γύφτων, έμαθαν ποιος είχε κάνει φασαρία για παρόμοια κλοπή, τον ακολούθησαν μετά απο ένα μήνα που έφευγε από το σπίτι του (που φυσικά βρήκαν που μένει) και τον έστειλαν στο νοσοκομείο για 3 μήνες αφού του έσπασαν τα πάντα. Εν ολίγοις ασχολείσαι μόνο αν κάνεις σωστή δουλειά. Για κανένα άλλο λόγο. Οπότε στο παρών θέμα, απλά να είσαι προσεκτικος την επόμενη φορά. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Θεώρησε πως έμαθες ένα καλό μάθημα που κόστισε όσο το κινητό σου
stelios18120 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Σε ιδία περίπτωση όπου την κλέφτρα την πήρα χαμπάρι και την κράτησα μέχρι να έρθει η αστυνομία,Μήνυση για παράνομη κράτηση! Δεν μπορείς να κρατήσεις εσυ περιορισμένο κάποιον άλλο άνθρωπο
ILIAS GR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δε κάνεις απολύτως, μα απολύτως τίποτα (κακώς βέβαια)… γιατί δε ξέρεις τι μπορεί να κουβαλάει μαζί της η κάθε μια από αυτές και δεν εννοώ ασθένειες κλπ… και ποιοι είναι μαζί τους από πίσω και τις παρακολουθούνε… και εάν και πότε μπορεί να σου την πέσουν κάποιοι σε ανυποψίαστο χρόνο. Δώστε τόπο στην οργή… που λέγαν οι παλιοί. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Θα μου πείτε ποιος μιλάει; ΕΝΑΣ Μ@Λ@κ@Σ που την έχει πατήσει πάμπολλες φορές!.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις