Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά καταρχήν άμα το έβαλα σε λάθος θέμα να αλλαχτεί (είμαι καινούργιος ????)

Όπως βλέπετε από τον τίτλο έχω κόμπλεξ με το σώμα μου.

Χαίρω πολύ θα πείτε.

Εννοώ είμαι 15 χρόνων κι 38 κιλά :/ οσο κι να τρώω(πιστέψτε με τρώω πολύ) δεν παίρνω κιλά καθόλου εύκολα.

Το χειρότερο είναι ότι άμα πάμε θάλασσα με φίλους και φίλες πάντα κομπλαρω άσχημα να μιλήσω γτ ντρέπομαι για το σώμα μου που είμαι λεπτός.Γενικως το θάρρος να ανοίξω κουβέντα κλτπ είναι οκ.

Καμιά συμβουλή τι να κάνω εστω κι να μου φύγει το κόμπλεξ?

(ΠΛΖ μην πείτε γιατρούς Κτλπ αυτά με έχουν ξενερωσει)

Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

Οταν πας 35-40 με την μπάκα στον θεο, τοτε θα λες: ρε τι ωραίος που ήμουν μικρός :-D

Χάχα αυτό θα του έγραφα τώρα αλλά Οκ είναι μωρό δεν λέει

Γεια σας παιδιά καταρχήν άμα το έβαλα σε λάθος θέμα να αλλαχτεί (είμαι καινούργιος ????)

Όπως βλέπετε από τον τίτλο έχω κόμπλεξ με το σώμα μου.

Χαίρω πολύ θα πείτε.

Εννοώ είμαι 15 χρόνων κι 38 κιλά :/ οσο κι να τρώω(πιστέψτε με τρώω πολύ) δεν παίρνω κιλά καθόλου εύκολα.

Το χειρότερο είναι ότι άμα πάμε θάλασσα με φίλους και φίλες πάντα κομπλαρω άσχημα να μιλήσω γτ ντρέπομαι για το σώμα μου που είμαι λεπτός.Γενικως το θάρρος να ανοίξω κουβέντα κλτπ είναι οκ.

Καμιά συμβουλή τι να κάνω εστω κι να μου φύγει το κόμπλεξ?

(ΠΛΖ μην πείτε γιατρούς Κτλπ αυτά με έχουν ξενερωσει)

Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη

Νομίζω ότι θα πρέπει να πας σε ειδικό διατροφολόγο να σου πει τι να τρως για να βάλεις κιλά, επίσης θα πας γυμναστήριο να βάλεις όγκο σε καμία 2 χρόνια.

Αν έχεις υπομονή θα γίνεις όπως θες πριν τα 18.

Δημοσ.

(είμαι καινούργιος ????)

(μας ρωτάς ????)

Αν ναι η απάντηση είναι όχι. Σ' έχω ξαναδεί εδώ γύρω :ph34r: 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...