blackhill66 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Tωρα που πηρε πτυχιο θελω να του κανω ενα δωρακι του γιου αλλα ειμαι σε διλλημα.Αυτος θελει το xiaomiredminote 4x με την 5,5' οθονη αλλα εγω εχω εναν ενδοιασμο με το σαρ του http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/85b03e02 ενω το samsung a5 εχει σαφως πιο λιγο http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/b7c6387d και δεδομενου οτι αυτης της ηλικιας οι πιτσιρικαδες μονο στον υπνο τους δεν το δουλεουν το κινητο ποια ειναι η αποψη σας?σας ευχαριστω
kostasSTi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Άσχετα με το μοντέλο που θα επιλέξεις, καλό είναι να του μάθεις το hands free.
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 1. Η τιμή του sar που βλέπεις δεν είναι μεγάλη 2. To Devices Spedifications είναι αναξιόπιστο. Για να καταλάβεις το σαιτ αυτό δεν σε αφήνει να κάνεις οτιδήποτε copy-paste.
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ότι sar και να εχει,θα γίνει η προέκταση του χεριού του όπως σε όλους τους εφήβους. Μάθε του να μην ασχολείτε με τις ώρες με το κινητό και να βάζει handsfree
blackhill66 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ότι sar και να εχει,θα γίνει η προέκταση του χεριού του όπως σε όλους τους εφήβους. Μάθε του να μην ασχολείτε με τις ώρες με το κινητό και να βάζει handsf συμφωνω αλλα αντε να πεισεις εναν 23 χρονο ...δυσκολο ποιο λετε ομως απο αυτα τα 2? 1. Η τιμή του sar που βλέπεις δεν είναι μεγάλη 2. To Devices Spedifications είναι αναξιόπιστο. Για να καταλάβεις το σαιτ αυτό δεν σε αφήνει να κάνεις οτιδήποτε copy-paste. εννοεις το σαρ του xiaomi? παντως το gsm arena δεν εχει μετρηση γιαυτο
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ναι στο xiaomi αναφέρομαι. Είναι δύσκολο να βρεις νούμερα για τα xiaomi.
manolis940 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καταρχήν συγχαρητήρια για τον γιο σου. Πριν ξεκινήσω να σε ενημερώσω ότι μισώ την samsung οπότε μην πάρεις μόνο την δική μου άποψη. Είμαι χρήστης του Xiaomi redmi note 3. Ξεκινώντας με τα αρνητικά του Όλα τα εικονίδια είναι στην μπροστινή οθόνη ( είναι και τετράγωνα αλλά αυτό το αλλάζεις με ένα θέμα που σου παρέχει η Xiaomi). Αυτό κάποιους χρήστες τους ενοχλεί, εγώ έμαθα να ζω με αυτό Πολύ bloatware( άχρηστες εφαρμογές δηλαδή) όμως δεν κολλάει το κινητό. Οπότε αν πετάξεις ότι δεν θέλεις σε ένα φακελάκι και το βάλεις σε μια γωνία δεν θα το καταλάβεις καθόλου ότι υπάρχει. Ακόμη μέσα στο forum της Xiaomi υπάρχει thread για το πως θα ξεφορτωθείς τις άχρηστες εφαρμογές κάνοντας τους απενεργοποίηση. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αν το κάνω πριν την δική σου αγορά θα σε ενημερώσω Λείπουν κάποια σημαντικά εικονίδια στην μπάρα που δεν έχω δει και την πρόθεση να τα προσθέσουν όπως για παράδειγμα το χρόνο κλεισίματος της οθόνης όταν το κινητό είναι σε αδράνεια και η επαναφορά από αθόρυβη λειτουργία σε κανονική μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα Στα θετικά τώρα : Το κινητό δεν κολλάει ότι εφαρμογή και να του βάλω ( Αν θέλεις μπορώ να δοκιμάσω κάποια συγκεκριμένη ) Πολύ καλό ηχείο Πολύ καλή μπαταρία κρατάει μέρες με normal χρήση . Δεν αντέχει όμως και πάρα πολύ με παιχνίδια( μιλάμε πάντα για 3D παιχνίδια και όχι για το φιδάκι του Nokia) . Κάνα 3ωρο συνεχόμενου gaming βγάνει. Αυτό συμβαίνει όμως λόγο της υψηλής ανάλυσης της οθόνης και μιας και το samung έχει ίδια ανάλυση και μικρότερη μπαταρία δεν νομίζω να τα καταφέρνει καλύτερα σε αυτό το τομέα Το 4Χ μιας και είναι λιγάκι βελτιωμένο πιστεύω ότι θα τα καταφέρνει καλύτερα. Ακόμα κάπου είχα διαβάσει ότι κάνει και πολύ καλύτερο χειρισμό της μπαταρία από το κινητό που έχω, δεν το έχω επιβεβαιώσει από πολλούς μιας και δύσκολα βρίσκεις κάποιον να έχει αγοράσει και τις δύο συσκευές. Γιατί δεν προτείνω το Α5: Ένα παλαιότερο μοντέλο και όχι αυτό του 2017 το έχουν δύο μου φίλοι. Ο ένα μάλιστα δεν παίζει παιχνίδια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται συχνά φόρτιση άρα και λιγότερη φθορά μπαταρίας και δεν το λειτουργεί ποτέ την ώρα που φορτίζει. Και στους δύο οι μπαταρίες μετά το 5μηνο θέλουν αλλαγή. Καθόλου καλός ήχος πρέπει να το έχουν συνέχεια μπροστά τους για να το ακούσουν. Αν το αφήσουν στο δωμάτιο δεν θα τους βρω ποτέ Έχουν χειρότερες επιδώσεις όσον αφορά βαριές εφαρμογές αλλά και gaming Άμα όντως αποφασίσεις ότι θέλεις να μάθεις στον γιο σου το hands free φρόντισε να αγοράσεις ένα καινούργιο. Τα xiaomi δεν παρέχουν συνήθως οπότε μην το θεωρήσεις αυτονόητο και ψάξε στα χαρακτηριστικά για τέτοιες λεπτομέρειες. Ότι άλλος θέλεις σχετικά με τα Xiaomi ρώτα ελεύθερα 1
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ναι στο xiaomi αναφέρομαι. Είναι δύσκολο να βρεις νούμερα για τα xiaomi.Όχι και δύσκολο...λίγο ψάξιμο θέλει.Τις επίσημες τιμές της Xiaomi στην επίσημη σελίδα της εδώ http://www.mi.com/en/certification/rfexposure/ Σου δίνω και έναν οδηγό για sar και για άλλα κινητά http://www.doctorandroid.gr/2017/04/sar-xiaomi-flagships-2017.html?m=1
blackhill66 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες και ιδιαιτερα εσενα μανωλη
carrypizza Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες και ιδιαιτερα εσενα μανωλητο A5 το απλό όχι 2016 η 2017;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα