takossss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα συχωρέστε με δε γνωρίζω απο Android πολλά εγκατέστησα στο τηλέφωνο μου μια costom frimware του λυτουργικου Android 4.4.2 το οποίο μου άφηνε σχεδόν ολλο τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου μου άδειο και πλέον μετα βίας μου αφήνει 200-300mb ελεύθερα η συσκευή μου είναι το alcatel pop c9 δε το έχω κάνει root. Κοιτάζοντας στης ρυθμίσεις του τηλεφώνου στο αποθηκευτικό χώρο βλέπω ένα 4 και κάτι γιγα στης λήψης τής συσκευής παταω για να δω και δε υπάρχουν λήψεις, στην ουσία τι είναι αυτό που μου δεσμεύει 4γιγα χώρο στην συσκευή μου που δεν υπάρχει για να το σβήσω έχω ανεβάσει φώτο, αν σβηστεί θα κερδίσω αυτό το χώρο και αν ναι πως ευχαριστώ για το χρόνο σας
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Από τα 4GB που έχει το κινητό να ξέρεις ότι θα πάει στα 2. Τα 16 στα 10-11 και πάει λέγοντας... Αυτό είναι σαν αποτέλεσμα να σου κρατάει το λειτουργικό κάποια GB για να μπορέσει να λειτουργήσει με τις εφαρμογές που έχει μέσα το κινητό. Γι'αυτό πάντα επιλέγουμε κινητό όσο μπορούμε με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα