Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρχή θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. (Ναι,διάβασα αλλά είμαι ακόμα πολύ newbie,για αυτό καλύτερα να ρωτήσω)

Με διάφορους οδηγούς έκανα wallet και τα έχω έτοιμα,έβαλα ήδη την κάρτα γραφικών μου 270X Windoforce 3X OC ,με λίγο κλοκάρισμα προς τα πάνω να κάνει Mining με NiceHash Miner,Προς στιγμή τα καλύτερα αποτελέσματα τα παίρνω από τους αλγόρυθμους Pascal και x11GOST.

Το θέμα μου πιο είναι;

Τώρα εγώ που έχω πατήσει το Mining (για newbies) ώστε να μάθω σιγά σιγά, τι παίζετε και πως, έχω κάποια αποτελέσματα 1,5$ την ημέρα όπως γράφει κάτω το σύστημα τα οποία τα βλέπω και στο "my stats".

Τι coin βγάζω τώρα εγώ ;

Επίσης αξίζει απλά επειδή τον καίω τον υπολογιστή έτσι και αλλίως 24/7 να βάλω μια GTX970 για Mining ?

Πάλι θα πρέπει να έχω αυτό το nicehash ή χάνω και από εδω αποδόσεις;

Καλύτερο θα ήταν να κάνω κάτι πιο συγκεκριμένο στην εξόριξη Mining ?

Ορίστε και μια φώτο από το Nicehash (dos command)

https://s16.postimg.org/70bv7lq11/image.jpg

ΥΓ.: Ο λόγος που τα ρωτάω όλα αυτά είναι καθαρά για να μάθω λίγο περί Mining να βγάλω έστω 10€ που λέει ο λόγος ,να το δουλέψω δηλαδή λίγο περισσότερο, δεν είναι για να στήσω επιχείριση και να ζω από αυτό.

Για αυτό όποιος έχει όρεξη ας απαντήσει ,και τον ευχαριστώ ήδη πολύ.

Δημοσ.

το ρευμα που καις το υπολογισες στην εξισωση,την φθορα του gpu?  και του υπολοιπου συστηματος?μπορει να μπαινεις καλλιστα μεσα...

Δημοσ.

το ρευμα που καις το υπολογισες στην εξισωση,την φθορα του gpu?  και του υπολοιπου συστηματος?μπορει να μπαινεις καλλιστα μεσα...

Δεν αμφιβάλλω ότι καίω πολύ , αλλά πάλι δεν πιστεύω ότι είναι αρκετό καθώς δεν βρίσκομαι σε περιοχή με ακριβό ρεύμα.

Η κάρτα γραφικών που έχω καίει 152Watt σε 100% χρήση, που έτσι και αλλιώς σαν εξίσωση ,δεν πάει κοντά στο ότι καίει ήδη σαν σύστημα 24/7.

Το θέμα είναι οι υπόλοιπες ερώτησες που έκανα,να απαντηθούν ώστε να καταλάβω κάποια πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...