Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Βρίσκομαι εξωτερικό (Γερμανία) και νοίκιασα για πρώτη φορά διαμέρισμα, το οποίο είναι άδειο από έπιπλα και πρέπει να τα αγοράσω όλα εγώ. 

Επειδή δεν έχω εμπειρία στο κομμάτι αυτό και επειδή θέλω να φτιάξω κάτι πολύ όμορφο αλλά και οικονομικό γιατί δεν παίζουν χρήματα πολλά, χρειάζομαι τις προτάσεις σας με έξυπνα οικονομικά πράγματα που θα μπορούσα να αγοράσω είτε από Κίνα, είτε από γερμανικό αμαζον είτε από ΙΚΕΑ.

Οι προτάσεις σας μπορού να αφορούν οτιδήποτε μπορεί να μπει σε σαλόνι/γραφείο, υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Από ένα κρεβάτι που εχετε χρησιμοποιησει και βγήκε καλό, μέχρι μικροπράγματα. 

Δημοσ.

αποψη μου δες και στα μεταχειρισμενα των γυρω περιοχων ,ως φοιτητης αγγλια ενα ετος σχετικα την εβγαλα φθηνα αγοραζοντας μεταχειρισμενα μερικα πραγματα ,εξυπνη λυση θα λεγα το κρεβατι-καναπε και το τραπεζακι που γινεται κανονικο αμα το αναδιπλωσεις 

Δημοσ.

αυτό είναι μία καλή λύση... καλό θα ήταν να έλεγες και πόσα λεφτά διαθέτεις? πόσα τετραγονικά είναι το σπίτι? πόσα δωμάτια έχει? όταν λές είναι άδειο, δέν έχει ούτε κουζίνα,ντουλάπες κτλ? 

Δημοσ.

Το σπίτι είναι 62 τετραγωνικά, εχει ενα υπνοδωματιο, σαλονι, μπανιο, κουζινα, χωλ.

Ειναι τελειως αδειο εκτος απο ενα παγκο στη κουζινα και ηλεκτρικη κουζινα.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Βρίσκομαι εξωτερικό (Γερμανία) και νοίκιασα για πρώτη φορά διαμέρισμα, το οποίο είναι άδειο από έπιπλα και πρέπει να τα αγοράσω όλα εγώ.

Επειδή δεν έχω εμπειρία στο κομμάτι αυτό και επειδή θέλω να φτιάξω κάτι πολύ όμορφο αλλά και οικονομικό γιατί δεν παίζουν χρήματα πολλά, χρειάζομαι τις προτάσεις σας με έξυπνα οικονομικά πράγματα που θα μπορούσα να αγοράσω είτε από Κίνα, είτε από γερμανικό αμαζον είτε από ΙΚΕΑ.

Οι προτάσεις σας μπορού να αφορούν οτιδήποτε μπορεί να μπει σε σαλόνι/γραφείο, υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Από ένα κρεβάτι που εχετε χρησιμοποιησει και βγήκε καλό, μέχρι μικροπράγματα.

Η άποψη μου είναι να κοιτάξεις Ικεα και κανένα από τα φτηνά έπιπλαδικα τύπου Ρολερ. Για ορισμένα αντικείμενα μπορείς να κοιτάξεις ακόμη και Αμαζον, ενδεχομένως να βρεις μερικές τίμιες προτάσεις, έχει και το επιπλέον θετικό την παρουσία αξιολόγησης από άλλους χρήστες.

Τα αληθινά διαμάντια βέβαια θα τα βρεις στο eBay klein anzeigen, αλλά θα πρέπει να έχει μεταφορικό μέσω για να το εκμεταλλευτείς. Όταν μετακόμισα πριν από κανένα χρόνο από Κολωνια, όλο το σπίτι μου πούλησα μέσα εβαυ.

Δημοσ.

Δεν θα σου πω για σαλόνι κλπ αλλά μια συμβουλή περί αποθήκευσης: πάρε κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο από κάτω ή να έχει κενό για να βάλεις π.χ. θήκες αποθήκευσης παπουτσιών. Βολεύει πάρα πολύ. Α! Και όσον αφορά τα ρούχα, πάρε εκείνες τις θήκες αποθήκευσης που αφαιρείς τον αέρα με ηλεκτρική σκούπα κι έτσι μειώνεται κατά πολύ ο όγκος.

Κατά τ'άλλα, τα έπιπλα είναι θέμα γούστου και στυλ. Και να πάνε με τα χρώματα που έχεις στους τοίχους, τα υλικά πατώματος, τον φωτισμό των δωματίων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...