Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Δεν τρολλάρω καθόλου βέβαια.Αλλα είδα όνειρο οτι θα έγινε σεισμός στο αιγαίο και μετά απο 3 μέρες όντως έγινε!!!! Είδα μάλιστα ότι ο σεισμός είχε γίνει στην κεντρική Ελλάδα αλλα οκ έγινε λίγο πιο πάνω.Είδα επίσης οτι ο σεισμός ήταν 8,3 ρίχτερ αλλα και εκεί δεν έπεσα εντελώς μέσα.Εγινε 6,3 ρίχτερ.

Το συζηταγα με ένα φίλο μου στο τηλέφωνο οτι το είδα όνειρο και σκεφτόμουνα να το γράψω και στο ινσόμνια πριν γίνει ο σεισμός .Τελικά λάθος μου που δεν το έγραψα γιατί όντως έγινε!.

Εχω δεί και πολλές άλλες φορές προφητικά όνειρα.και έχουν πέσει μέσα.

 

http://www.zougla.gr/sismoi/article/sismos-62-rikter-anikta-tis-mitilinis

  • Like 1
Δημοσ.

Ειπες οτι ο ολυμπιακος θα παρει την Ευρωλιγκα με ενα ονειρο που ειδες. Εχω μαρτυρες. Και αντι να γινει αυτο εχασε euroleague και το πρωταθλημα. Απολυεσαι :)

 

Για γραψε το επομενο προφητικο ονειρο να δουμε.

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα αυτό με το μέγεθος του σεισμού δεν το είχε προβλέψει ένας σεισμό λόγος πριν κάνα 5μηνο; Δενν μπορώ να θυμηθώ όνομα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...