Bolek_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Εδώ και καιρό στον Chrome μου κάνει redirect σε διάφορα sites όταν ανοίγω νέο tab (κυρίως στο stoiximan.gr). Έχω κάνει σάρωση με malwarebytes, το πρόβλημα δε λύθηκε. Εγκατέστησα και διάφορες επεκτάσεις για redirect μέσω του chrome web store, μια από τα ίδια. Δεν θέλω να κάνω φορμάτ γιατί ίσως είναι τζάμπα κόπος, μπορεί κάποια στιγμή να επανέλθουν τα redirect. Καμιά ιδέα;
kodorevi8ulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 δεν κατάλαβα , σου κάνει redirect ή όχι ; έβαλες κάποιο plugin τελευταία ; πρώτα από όλα δοκιμάζεις να κάνεις disable τα extension που έχεις βάλει να δεις μήπως σου κάνει την ζημιά κάποιο από αυτά επίσης βρες κάποιο toolbar cleaner να κάνεις έλεγχο με αυτό μήπως υπάρχει κάτι που δεν φαίνεται (π.χ. https://www.avast.com/browser-cleanup)
molot12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εδώ και καιρό στον Chrome μου κάνει redirect σε διάφορα sites όταν ανοίγω νέο tab (κυρίως στο stoiximan.gr). Έχω κάνει σάρωση με malwarebytes, το πρόβλημα δε λύθηκε. Εγκατέστησα και διάφορες επεκτάσεις για redirect μέσω του chrome web store, μια από τα ίδια. Δεν θέλω να κάνω φορμάτ γιατί ίσως είναι τζάμπα κόπος, μπορεί κάποια στιγμή να επανέλθουν τα redirect. Καμιά ιδέα; Adwcleaner φιλτατε και το προβλημα σου θα λυθει. Ο chrome πλεον εχει καταντησει για τα πανηγυρια στο θεμα ασφαλεια, μονο Firefox, Opera
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα