Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κατασκεύαζαν άλλοι και μετά έτρωγαν και μια μήνυση για αυτό 

το κατασκευαζαν και για την παρτη τους. Πολλα εξαρτηματα και καλουπια,απο αυτα που φτιαχτηκαν για iphone χρησιμοποιηθηκαν και για αλλα κινητα εκτος του iphone. Δεν ειναι κακο αλλα εκει στην Apple ειναι λιγο μυγιαγγιαχτοι και θελησαν να το περιορισουν....Εχεις δικιο δεν επρεπε να τους κανει μυνηση και εμεις επρεπε να δεχτουμε το ονομα Μακεδονια για τα Σκοπια....

• Like 1
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν προσλαμβάνει και κανέναν που να δούλευε πάνω στο iOS, γιατί τα chipάκια που υπάρχουν μια χαρά ειναι!

Γιατι να πάρει καποιον που δούλευε στο iOS; Για να κανει το Android χειρότερο;

Δημοσ.

Γιατι να πάρει καποιον που δούλευε στο iOS; Για να κανει το Android χειρότερο;

Έχεις δίκιο γιατί τώρα είναι μέσα στην Ασφάλεια, στην αψεγάδιαστη αρμονία μεταξύ HW και SW και με φανταστικό κατάστημα εφαρμογών.  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν αλλάξουν λειτουργικό και 16GB RAM να έχουν με 28πύρηνο CPU, τις ταχύτητες του iPhone δεν τις φτάνουν και φταίει το SW όχι το HW

Ρε φιλε γιατι μπαινεις σε android τοπικς και πριζεις μπαλες?

Εχεις τις παρωπιδες της apple και μιλας? Μην μιλησουμε τωρα για το τι μπορω να κανω εγω με το s7 edge μου και τι μπορεις να κανεις εσυ με το 6s σου.

Αλλα θα τα πω γιατι μας τα χεις κανει τσουρεκια, λες και σε πληρωνει ο tim cook.

Εγω εχω: 1440p amoled οθονη, καλυτερη καμερα, αδιαβροχο κινητο, καλυτερη αυτονομια μπαταριας, fast charge, wireless charge, SD Card, και επισης μπορω να περναω αρχεια μεσα στο κινητο σε 1 λεπτο χωρις itunes.

Πηγε 2017 για να βαλει file manager η apple στο λειτουργικο της.

Καποια στιγμη εκανε πραγματικα innovative πραγματα (βλ. iphone 1) αλλα τωρα μην μιλας καν, τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις τις παρωπιδες της apple και μιλας? Μην μιλησουμε τωρα για το τι μπορω να κανω εγω με το s7 edge μου και τι μπορεις να κανεις εσυ με το 6s σου.

Αλλα θα τα πω γιατι μας τα χεις κανει τσουρεκια, λες και σε πληρωνει ο tim cook.

Εγω εχω: 1440p amoled οθονη, καλυτερη καμερα, αδιαβροχο κινητο, καλυτερη αυτονομια μπαταριας, fast charge, wireless charge, SD Card, και επισης μπορω να περναω αρχεια μεσα στο κινητο σε 1 λεπτο χωρις itunes.

Καποια στιγμη εκανε πραγματικα innovative πραγματα (βλ. iphone 1) αλλα τωρα μην μιλας καν, τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια.

Δηλαδή ότι το S7 έχει καλύτερη κάμερα και αυτονομία από το 7 Plus, μπράβο με έκανες και γέλασα τα υπόλοιπα από εκει και πέρα δείχνουν το πόσο σπεκολάγνος είσαι. Τι να τα κάνω αν το λειτουργικό σύστημα είναι ένα σάπιο σουρωτήρι και τίποτα παραπάνω. Μην μιλήσω για υπηρεσίες και κατάστημα εφαρμογών που είναι σαν υπόνομος σε σχέση με το AppStore. 

• Like 2
Δημοσ.

Που ειναι android τοπικ? Τι θες να πεις ? Το android θα τρεχει μονο στο pixel και στον συγκεκριμενο επξεργαστη που σχεδιαζει η google.? Που κολλάει το android ή το ios σε θέμα που ειναι καθαρά hardware?

YΓ. Μερικοι βλεπουν google και νομιζουν οτι εχει να κάνει μονο με android. To android ειναι ενα απο τα πολλά που φτιάχνει  η  Google και όχι το μονο.

Δημοσ.

Όπως και να έχει, θέλει να κάνουν το λειτουργικό καλύτερο. Σίγουρα βέβαια το ότι θα κάνουν δικά τους chip ειδικά φτιαγμένα για το Android θα έχει αποτέλεσμα. Αλλά θέλει και το Android λίγο φτιάξιμο, βέβαια σαν πρώτο βήμα είναι καλό. Αντε να δούμε τι θα δούμε.

Πάντως φανταστείτε ένα λογισμικό τύπου ios στα τσιπ που φοράνε τα Android κινητά. Όνειρο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή ότι το S7 έχει καλύτερη κάμερα και αυτονομία από το 7 Plus, μπράβο με έκανες και γέλασα τα υπόλοιπα από εκει και πέρα δείχνουν το πόσο σπεκολάγνος είσαι. Τι να τα κάνω αν το λειτουργικό σύστημα είναι ένα σάπιο σουρωτήρι και τίποτα παραπάνω. Μην μιλήσω για υπηρεσίες και κατάστημα εφαρμογών που είναι σαν υπόνομος σε σχέση με το AppStore. 

Μπορείς να κάνεις backup αρχεία σου σε υπηρεσίες εκτός του iCloud? Γιατί στο "σουρωτήρι" μπορώ να τις κάνω όπου θέλω. Μπορείς να κάνεις ηχογράφηση συνομιλίας? Το σουρωτήρι το υποστηρίζει και αυτό. Μπορείς να σετάρεις multiple accounts σε μια συσκευή? Γιατί εγώ μπορώ και χρησιμεύει όταν θες πχ να το δώσεις στο παιδί σου με συγκεκριμένες δυνατότητες. Μπορείς να κάνεις download torrents? Γιατί εγώ το κάνω από το Android TV Box μου που τρέχει το σουρωτήρι λειτουργικό. Μπορείς να τρέξεις 3-4 εφαρμογές ταυτόχρονα γιατί πολύ απλά τις χρειάζεσαι ανοικτές? Χμμμ...

Δημοσ.

Παιδια ...για να μεινουμε και λιγο εντος θεματος,το αρθρο εικαζει....

Η google φτιαχνει και άλλα  πραγματα περα απο το android. Υπαρχει το chrome os και συσκευές που θα εχουν αλλη χρήση περα απο κινητο. Ενα custom soc θα βολευε πολυ και όχι μονο το android. Ξεκολατε ...και οι μεν και οι δε.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις backup αρχεία σου σε υπηρεσίες εκτός του iCloud? Γιατί στο "σουρωτήρι" μπορώ να τις κάνω όπου θέλω. Μπορείς να κάνεις ηχογράφηση συνομιλίας? Το σουρωτήρι το υποστηρίζει και αυτό. Μπορείς να σετάρεις multiple accounts σε μια συσκευή? Γιατί εγώ μπορώ και χρησιμεύει όταν θες πχ να το δώσεις στο παιδί σου με συγκεκριμένες δυνατότητες. Μπορείς να κάνεις download torrents? Γιατί εγώ το κάνω από το Android TV Box μου που τρέχει το σουρωτήρι λειτουργικό. Μπορείς να τρέξεις 3-4 εφαρμογές ταυτόχρονα γιατί πολύ απλά τις χρειάζεσαι ανοικτές? Χμμμ...

Πότε χρησιμοποίησες τελευταία φορά iOS? Γιατί μια χαρά τρέχεις ανοιχτές εφαρμογές στο παρασκήνιο ακόμα και σε Split Screen, και Backup αρχείων σε άλλες υπηρεσίες μπορείς να κάνεις και Account μπορείς να αλλάξεις αν γουστάρεις. Τώρα το Torrent να το κάνεις τι στην τηλεόραση; Να κατεβάζεις ταινίες από τον θείο; Ναι ξέχασα οι ανοιχτοχέρηδες ελιτιστές της Google μεγάλο στόμα αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάζουν, τζαμπατζήδες όπως πάντα με μεγάλα λόγια τα οποία είναι μονάχα αέρας.

Δημοσ.

Αμα πουλαει αυτα τα Pixel 1 χιλιαρικο με ετοιμα τσιπσετ, ποσο θα πουλαει τα καινουρια αμα εχει μεσα και το κοστος ερευνας αναπτυξης και παραγωγης τους δηλαδη? 3 χιλιαρικα?

Αμπαλοι, ακομα και η ονοματολογια των χρωματων των συσκευων τους ειναι γελοια.

Δημοσ.

Πότε χρησιμοποίησες τελευταία φορά iOS? Γιατί μια χαρά τρέχεις ανοιχτές εφαρμογές στο παρασκήνιο ακόμα και σε Split Screen, και Backup αρχείων σε άλλες υπηρεσίες μπορείς να κάνεις και Account μπορείς να αλλάξεις αν γουστάρεις. Τώρα το Torrent να το κάνεις τι στην τηλεόραση; Να κατεβάζεις ταινίες από τον θείο; Ναι ξέχασα οι ανοιχτοχέρηδες ελιτιστές της Google μεγάλο στόμα αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάζουν, τζαμπατζήδες όπως πάντα με μεγάλα λόγια τα οποία είναι μονάχα αέρας.

AOSP  οτι καταλαβες καταλαβες

Δημοσ.

Απαντησεις σε thread για τη google:

Αν δεν αλλάξουν λειτουργικό και 16GB RAM να έχουν με 28πύρηνο CPU, τις ταχύτητες του iPhone δεν τις φτάνουν και φταίει το SW όχι το HW

Τι να τα κάνω αν το λειτουργικό σύστημα είναι ένα σάπιο σουρωτήρι και τίποτα παραπάνω. Μην μιλήσω για υπηρεσίες και κατάστημα εφαρμογών που είναι σαν υπόνομος σε σχέση με το AppStore. 

Εδω τι εγραφαν οι ιδιοι παλιοτερα για το αν εχει νοημα να μπαινει ο κοσμος σε thread και να κραζει:

Πάμε πάλι.. δεν ζήτησε κριτική για το iPhone ζήτησε απλά μία γνώμη στο αν πέσει η τιμή ή οχι, ε ρε κόλλημα μερικοί. Στον σβέρκο σας κάθετε η Apple και έχετε τέτοιο κόλλημα σε κάθε Thread να την κράζετε ή σας πληρώνουν για να το κάνετε;

Αφού είστε ευχαριστημένοι με τις Android συσκευές που έχετε δεν βρίσκω λόγο να κράζετε σε κάθε δεύτερη σελίδα και σε κάθε Thread της Apple γιατί προφανώς τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας δεν είναι για εσάς.

Με λιγα λογια:

δεν βρίσκει λόγο να κράζετε σε κάθε δεύτερη σελίδα και σε κάθε Thread της Apple, αλλα βρισκει ο ιδιος λογο να κραζει σε κάθε δεύτερη σελίδα και σε κάθε Thread της google.

Δυο μετρα και δυο σταθμα.

Ισως για το Neg να ισχυει αυτο που εχει γραψει:

"Όταν δεν μπορεί να φτάσει κάτι είναι λογικό να το κράζει ασταμάτητα":

Μιλάς εσύ που με το 80% του Forum που είστε Fandroids πάτε σε κάθε Thread της Apple ή ατόμων που ρωτάνε για iPhone και τους λέτε να προτιμήσουν τα Android και τις υπόλοιπες παπαρολογίες; Όταν δεν μπορείτε να φτάσετε κάτι είναι λογικό να το κράζετε ασταμάτητα και είναι μάλιστα αποδεδειγμένο ότι οι περισσότεροι που κράζετε είστε αυτοί που δεν μπορείτε να τα αποκτήσετε.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...