hellojim Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πότε χρησιμοποίησες τελευταία φορά iOS? Γιατί μια χαρά τρέχεις ανοιχτές εφαρμογές στο παρασκήνιο ακόμα και σε Split Screen, και Backup αρχείων σε άλλες υπηρεσίες μπορείς να κάνεις και Account μπορείς να αλλάξεις αν γουστάρεις. Τώρα το Torrent να το κάνεις τι στην τηλεόραση; Να κατεβάζεις ταινίες από τον θείο; Ναι ξέχασα οι ανοιχτοχέρηδες ελιτιστές της Google μεγάλο στόμα αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάζουν, τζαμπατζήδες όπως πάντα με μεγάλα λόγια τα οποία είναι μονάχα αέρας. Αρτιοτατα επιχειρηματα. Με επεισες, θα παρω iphone 7. 5
Neg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Απαντησεις σε thread για τη google: Εδω τι εγραφαν οι ιδιοι παλιοτερα: Ενώ εσύ ο συνήγορος ο οποίος μπαίνει σε κάθε προϊόν της Apple και θέλει να μας πει πόσο πίσω είναι και ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ ανώτερος ειδικά με τις Bezeless οθόνες που είναι το Must Have. Τα δικά μου σχόλια σε πείραξαν; που σε άλλα Thread γέμιζες 4 και 5 σελίδες με σχόλια επειδή δεν συμφωνούσαν μαζί σου όταν μείωνες συνεχώς τα προϊόντα της Apple? Αρτιοτατα επιχειρηματα. Με επεισες, θα παρω iphone 7. Ενώ εσύ με το τρανό επιχείρημα του torrent στην TV. Γιατί άραγε να χρειαστεί κάποιος torrenting στην TV.
logistoulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πρόσφατο παράδειγμα, τα Pixel. Δεν τα κατασκευάζει η Google γιαυτό και έχουν τέτοιες τιμές. γιατί πριν τα κατασκεύαζε η google? απλά η lg δεχόταν να βγάλει φθηνό μοντέλο η htc όχι άλλωστε μόνο από lg και asus (σε tablet) έχεις δει φθηνά nexus όλα τα υπόλοιπα ήταν αρκετά ακριβά 1
grg123c Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 ότι κατάλαβες κατάλαβες https://www.youtube.com/watch?v=Na0JRDMAoKM&t=207s βγαλε ολα τα animations απο το android και η διαφορα θα ειναι στο μισο λεπτο , επισης δεν ειναι μονο η ταχυτητα στο λογισμικο αλλα και το τι μπορεις να κανεις .Αλλο θεμα ειναι το OPEN SOURCE το οποιο κανει το android κυριαρχο απο mobile firmwares.Ειδα ελεγες για ασφαλεια απο πανω , εχω ενα κινεζικο κινητο και τρεχει με του μαιου το τελευταιο security patch λογο του AOSP , αμα το ios γινοταν open source τοτε μπορει να ετανε το android αλλα μεχρι τοτε τιποτα
haHa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ενώ εσύ ο συνήγορος ο οποίος μπαίνει σε κάθε προϊόν της Apple και θέλει να μας πει πόσο πίσω είναι και ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ ανώτερος ειδικά με τις Bezeless οθόνες που είναι το Must Have. Τα δικά μου σχόλια σε πείραξαν; που σε άλλα Thread γέμιζες 4 και 5 σελίδες με σχόλια επειδή δεν συμφωνούσαν μαζί σου όταν μείωνες συνεχώς τα προϊόντα της Apple? Μπερδευτηκες. Δεν ειπα οτι ειναι κακο να κανεις σχολια(αρνητικα ή οχι). Ειπα οτι ειναι λιγο περιεργο να κανεις σχολια αρνητικα, οταν ο ιδιος εχεις πει οτι τα "αρνητικα σχολια ειναι λες και σας πληρωνουν κλπ". Δυο μετρα και δυο σταθμα. Ισως να ισχυει αυτο που εχεις γραψει: "Όταν δεν μπορείς να φτάσεις κάτι είναι λογικό να το κράζεις ασταμάτητα": Μιλάς εσύ που με το 80% του Forum που είστε Fandroids πάτε σε κάθε Thread της Apple ή ατόμων που ρωτάνε για iPhone και τους λέτε να προτιμήσουν τα Android και τις υπόλοιπες παπαρολογίες; Όταν δεν μπορείτε να φτάσετε κάτι είναι λογικό να το κράζετε ασταμάτητα και είναι μάλιστα αποδεδειγμένο ότι οι περισσότεροι που κράζετε είστε αυτοί που δεν μπορείτε να τα αποκτήσετε. Δικα σου λογια, οχι δικα μου. 1
nikifot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 βγαλε ολα τα animations απο το android και η διαφορα θα ειναι στο μισο λεπτο , επισης δεν ειναι μονο η ταχυτητα στο λογισμικο αλλα και το τι μπορεις να κανεις .Αλλο θεμα ειναι το OPEN SOURCE το οποιο κανει το android κυριαρχο απο mobile firmwares.Ειδα ελεγες για ασφαλεια απο πανω , εχω ενα κινεζικο κινητο και τρεχει με του μαιου το τελευταιο security patch λογο του AOSP , αμα το ios γινοταν open source τοτε μπορει να ετανε το android αλλα μεχρι τοτε τιποτα 1) Και το iPhone εχει animations που απενεργοποιούνται. 2) Τα animations φταινε που το pixel με περισσοτερη ram δεν κραταει τιποτα στη μνήμη;
Neg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 βγαλε ολα τα animations απο το android και η διαφορα θα ειναι στο μισο λεπτο , επισης δεν ειναι μονο η ταχυτητα στο λογισμικο αλλα και το τι μπορεις να κανεις .Αλλο θεμα ειναι το OPEN SOURCE το οποιο κανει το android κυριαρχο απο mobile firmwares.Ειδα ελεγες για ασφαλεια απο πανω , εχω ενα κινεζικο κινητο και τρεχει με του μαιου το τελευταιο security patch λογο του AOSP , αμα το ios γινοταν open source τοτε μπορει να ετανε το android αλλα μεχρι τοτε τιποτα Α ακόμα τρως την καραμέλα του "ανοιχτού" που σας πλασάρει η Google? Μιλάμε για το ίδιο ανοιχτό που δίχως τις υπηρεσίες της είναι άχρηστο σαν smarpthone? για το ίδιο που ακόμα και με "την τελευταία" ενημέρωση είναι τίγκα στα Malware? Πολύ ανοικτό τόσο ανοικτό που οι developers πλέον βρήκαν την πατέντα και αντί να βάζουν τιμές στις σκουπιδοεφαρμογές του Playstore τις δίνουν δωρεάν με εκμετάλλευση άλλων παραγόντων, ηχογράφηση από τα μικρόφωνα της συσκευής, σάρωση προσωπικών δεδομένων και πάει λέγοντας. Τρομερή ελευθερία βέβαια. Να βάλουμε και το ότι η ίδια η Google κρατάει αρχείο από ηχογραφήσης που έκανε διχως να το γνωρίζεις; Εδώ ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι με το ανοικτό σας. 1
BabyRage Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ρε Neg, σημερα πργματικά κατέστρεψες τρια θέματα. Και άλλοι τρώνε ban για μια βρισια... 5
Neg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μπερδευτηκες. Δεν ειπα οτι ειναι κακο να κανεις σχολια(αρνητικα ή οχι). Ειπα οτι ειναι λιγο περιεργο να κανεις σχολια αρνητικα, οταν ο ιδιος εχεις πει οτι τα "αρνητικα σχολια ειναι λες και σας πληρωνουν κλπ". Δυο μετρα και δυο σταθμα. Ισως να ισχυει αυτο που εχεις γραψει: "Όταν δεν μπορείς να φτάσεις κάτι είναι λογικό να το κράζεις ασταμάτητα": Δικα σου λογια, οχι δικα μου. Οταν σε κράζουν θα κράζεις. Όπως είπα και παραπάνω όταν κράζουν οι ελιτιστές την Apple και στην συνέχεια αγοράζουν κλόνους που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι ανώτεροι ή προσλαμβάνει η Google άτομα της Apple για να βελτιώσουν τα τηλέφωνα τους, τότε ναι θα τους κράξω όπως κατά καιρούς έκραξα και την ίδια την Apple κάτι που δεν βλέπεις όμως ποτέ από χρήστες Android. Να κράξουν το Android; Τι λες τώρα. Ρε Neg, σημερα πργματικά κατέχστρεψες τρια θέματα. Και άλλοι τρώνε ban για μια βρισια... Τι να κάνουμε άμα βρίσω ας με κάνουν Ban, μέχρι τότε τα λέμε 1
haHa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Οταν σε κράζουν θα κράζεις. Όπως είπα και παραπάνω όταν κράζουν οι ελιτιστές την Apple και στην συνέχεια αγοράζουν κλόνους που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι ανώτεροι ή προσλαμβάνει η Google άτομα της Apple για να βελτιώσουν τα τηλέφωνα τους, τότε ναι θα τους κράξω όπως κατά καιρούς έκραξα και την ίδια την Apple κάτι που δεν βλέπεις όμως ποτέ από χρήστες Android. Να κράξουν το Android; Τι λες τώρα. Απο την στιγμη που κραζεις, τοτε συμφωνα με τη λογικη σου ισχυει το παρακατω: "Όταν δεν μπορείς να φτάσεις κάτι είναι λογικό να το κράζεις ασταμάτητα". Μιλάς εσύ που με το 80% του Forum που είστε Fandroids πάτε σε κάθε Thread της Apple ή ατόμων που ρωτάνε για iPhone και τους λέτε να προτιμήσουν τα Android και τις υπόλοιπες παπαρολογίες; Όταν δεν μπορείτε να φτάσετε κάτι είναι λογικό να το κράζετε ασταμάτητα και είναι μάλιστα αποδεδειγμένο ότι οι περισσότεροι που κράζετε είστε αυτοί που δεν μπορείτε να τα αποκτήσετε. Ή ισχυει η λογικη του παραλογου ή εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα.
grg123c Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Α ακόμα τρως την καραμέλα του "ανοιχτού" που σας πλασάρει η Google? Μιλάμε για το ίδιο ανοιχτό που δίχως τις υπηρεσίες της είναι άχρηστο σαν smarpthone? για το ίδιο που ακόμα και με "την τελευταία" ενημέρωση είναι τίγκα στα Malware? Πολύ ανοικτό τόσο ανοικτό που οι developers πλέον βρήκαν την πατέντα και αντί να βάζουν τιμές στις σκουπιδοεφαρμογές του Playstore τις δίνουν δωρεάν με εκμετάλλευση άλλων παραγόντων, ηχογράφηση από τα μικρόφωνα της συσκευής, σάρωση προσωπικών δεδομένων και πάει λέγοντας. Τρομερή ελευθερία βέβαια. Να βάλουμε και το ότι η ίδια η Google κρατάει αρχείο από ηχογραφήσης που έκανε διχως να το γνωρίζεις; Εδώ ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι με το ανοικτό σας. Αν το γνωριζεις , που το γνωριζω, μπορεις να τα απενεργοποιησεις τα αυτοματα ηχογραφηματα κτλπ, αλλα η apple δεν νομιζω να κραταει αρχειο γιατι οανω απ ολα ο καταναλωτης ετσι?Εγω με μια custom rom και μερικα tweaks εχω κανει το κινητο μου αρκετα πιο γρηγορο απο το iphone σου και η συσκευη μου κοστιζει μολις 180ευρω.Τις τιμες στις εφαρμογες τις εριξαν λογο της πειρατειας των εφαρμογων και κατεληξαν στα εσωδα μεσω διαφημησεων τις οποιες διαφημησεις τις εχει και το ios (που δεν μπορεις καν τα τις μπλοκαρεις) αλλα πληρωνεις και απο πανω την εφαρμογη (αν εχει την εφαρμογη που θες το appstore)
raptorx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις του Neg πιο πάνω. Και να συμπληρώσω ότι την εταιρία την πληρώνω για να μου έχει υποστήριξη και εύρυθμη λειτουργία του συστήματος όχι να ψάχνομαι μόνος και να βρίσκομαι στο έλεος του κάθε ROM Coocker(Γιατί κάτι ROM που υπάρχουν στις γνωστές σελίδες που βάζουν πράγματα των νέων κινητών στα παλιά μόνο προβλήματα προκαλούν(με λίγες εξαιρέσεις)). Όσο για το θέμα ελπίζω να πάρει μπρος το εγχείρημα με τα Chips της Google να φτιαχτεί επιτέλους ένα κινητό με Android τέλεια Optimized με το Hardware.Για όλα υπάρχει μια αρχή αν και μπορεί να είναι ακριβή στην αρχή σε κόστος 1
markos9 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αν το γνωριζεις , που το γνωριζω, μπορεις να τα απενεργοποιησεις τα αυτοματα ηχογραφηματα κτλπ, αλλα η apple δεν νομιζω να κραταει αρχειο γιατι οανω απ ολα ο καταναλωτης ετσι?Εγω με μια custom rom και μερικα tweaks εχω κανει το κινητο μου αρκετα πιο γρηγορο απο το iphone σου και η συσκευη μου κοστιζει μολις 180ευρω.Τις τιμες στις εφαρμογες τις εριξαν λογο της πειρατειας των εφαρμογων και κατεληξαν στα εσωδα μεσω διαφημησεων τις οποιες διαφημησεις τις εχει και το ios (που δεν μπορεις καν τα τις μπλοκαρεις) αλλα πληρωνεις και απο πανω την εφαρμογη (αν εχει την εφαρμογη που θες το appstore) Εαν έβλεπες όνειρο και ξύπνησες τώρα, καλήμερα! Αμα κάνεις Jb sto ios τότε εκεί να δεις τι παρτυ γίνεται... Για δοκίμασε να τα κάνεις όλα αυτά με οφισιαλ ρομ και μετά ελα να μας πεις... Υ.γ. Ούτε στο πιο τρελό σου όνειρο δεν βγαίνει πιο γρήγορο το ανδροιτ. Κανε μια βόλτα στο youtube google 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πότε χρησιμοποίησες τελευταία φορά iOS? Γιατί μια χαρά τρέχεις ανοιχτές εφαρμογές στο παρασκήνιο ακόμα και σε Split Screen, και Backup αρχείων σε άλλες υπηρεσίες μπορείς να κάνεις και Account μπορείς να αλλάξεις αν γουστάρεις. Τώρα το Torrent να το κάνεις τι στην τηλεόραση; Να κατεβάζεις ταινίες από τον θείο; Ναι ξέχασα οι ανοιχτοχέρηδες ελιτιστές της Google μεγάλο στόμα αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάζουν, τζαμπατζήδες όπως πάντα με μεγάλα λόγια τα οποία είναι μονάχα αέρας. Είσαι και ψεύτης! Μέχρι και πέρσι που τσέκαρα δεν μπορείς να κάνεις multiple accounts στο iOS. Πες μου από πότε μπορείς. Από ποια έκδοση για να δω το changelog και το συγκεκριμένο new feature. Καταλαβαίνω την αγωνία σου να δικαιολογήσεις στον ίδιο σου τον εαυτό κυρίως ότι δεν πέταξες τα λεφτά σου για το μέτριο και απόλυτα κλειδωμένο κινητό σου που είναι καλό μόνο από άποψης φωτογραφιών και ποιότητας κατασκευής κατά την δική μου γνώμη, και για αυτό μπαίνεις σε κάθε θέμα και ξεκινάς στο στυλ "την Apple δεν θα την φτάσετε ποτέ" λες και είναι της οικογένειάς σου η επιχείριση τρομάρα σου!
liberostelios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Βασικά, δεν είναι το iOS που βοηθάει τα iPhones να έχουν τόσο ομαλή συπεριφορά, αλλά η "τουμπανιασμένη" (από cache) CPU. Μια χαρά βελτιστοποίηση έχει και το Android στα Pixel. Η μόνη βασική παράμετρος που κάνει το iOS να είναι βελτιστοποιημένο, είναι ότι δεν αφήνει να τρέξει όποια εφαρμογή θέλει ο χρήστης που πιθανόν να δημιουργεί προβλήματα στην εμπειρία χρήσης. Κατά τα άλλα, πλέον τα δύο λειτουργικά δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Οπότε η Google πιθανόν προσπαθεί να ακολουθήσει το ίδιο trend με την Apple για να πάρει κι αυτή, μέσω ενισχυμένης CPU, αυτό το 0.01sec απόκρισης που είναι τόσο σημαντικό για κάποιο κοινό! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα