Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι έχετε κάνει κράτηση ξενοδοχείου μέσω Booking.com τελευταία, η χρέωση της κάρτας σας πότε έγινε; μέρες/εβδομάδες πριν το ταξίδι σας ή όταν φτάσατε στο ξενοδοχείο;

Δημοσ.

Αν μιλάμε για ξενοδοχεία που λένε ότι η κάρτα μπορεί να χρεωθεί ανά πάσα στιγμή, μου έχει τύχει να μου ακυρώσουν κράτηση 2 εβδομάδες πριν, επειδή δεν είχα υπόλοιπο να μου τραβήξουν, μου έχει τύχει να μην μου τραβήξουν και καθόλου μέχρι να φτάσω.
Εξαρτάται από το κατάλυμα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα 'θελα και καμια γνώμη ακόμη για το ποια ειναι η πιο συνηθισμένη πρακτική από τις προσωπικές σας εμπειρίες.

• Like 1
Δημοσ.

το ποιο στανταρ ειναι να σου τραβηξουν 1 ευρω εφοσον εχεις λεφτα μεσα(εαν δεν εχεις υπολοιπο θα εχεις θεμα) μια εβδομαδα πριν το προορισμο,το συνολικο το παιρνουν εκει οταν πας οταν λεει στην κρατηση πληρωμη στο ξενοδοχειο

Δημοσ.

ελαβα απαντηση κι απο το καταλυμα και ειναι οπως τα ειπατε κι οπως το ψιλοθυμομουνα, δηλαδή τραβάνε τα λεφτά οταν φταστεις στο ξενοδοχείο.

Δημοσ.

Καθε ξενοδοχειο εχει αλλη πολιτικη, επισης υπαρχουν non refundable κρατησεις που χρεωνονται αμεσα και υπαρχουν κι απλες κρατησεις που συνηθως παιρνουν προεγκριση το πρωτο βραδυ για ελεγχο της καρτας

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εβαλα μια προπληρωμενη καρτα ( πρεπει να εχει 15 ευρω μεσα αυτη τη στιγμη ) και με πηρανε απο το ξενοδοχειο μετα απο 3 ημερες να με ρωτησουν αν η καρτα ειναι εγκυρη. Πηγαν να κανουν χρεωση και δεν τους αφηνε. Τους λεω οτι νομιζα η πληρωμη θα γινει στο ξενοδοχειο ( ετσι ελεγε στο booking ), αλλα μου λεει οτι εχουν το δικαιωμα να κανουν την κρατηση του ποσου απο πριν. Ισχυει κατι τετοιο;

Εν'τελει ολα καλα, τους ειπα οτι εχω λιγα λεφτα μεσα και οτι ειναι εγκυρη και μου ειπαν θα πληρωσω στο ξενοδοχειο. Μου ειπε οτι φοβηθηκε γιατι πολλοι κανουν κρατησεις με παλιες καρτες που δεν ισχυουν πλεον και μετα ακυρωνουν τελευταια στιγμη την κρατηση. Ετσι το ξενοδοχειο χανει λεφτα. Σωστα το σκεφτεται.

Δημοσ.

Δεχεται το συστημα καρτα που εχει ληξει ομως; Εκτος αν βαλεις καποια εγκυρη προπληρωμενη και δεν εχεις σκοπο να την ξαναφορτισεις μελλοντικα.

Δημοσ.

παλιά καρτα λογικά δεν θα δεχεται αλλά μπορεις να ακυρώσεις αυτην που ηδη εχεις, λες οτι την εχασες και βγαζεις μια καινουργια

Δημοσ.

Η χρεωση ομως που γινεται στην προηγουμενη δεν παει και στην επομενη; Βασικα γινεται να σου χρεωσουν αρνητικο υπολοιπο σε μια προπληρωμενη καρτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...