Equinoxi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Καλα διαβασετε. Shit happens. Νιωθω πολυ χαζος και κρίμα που ωρες ωρες ειμαι ατσουμπαλος και απροσεχτος. Αυτο που με ποναει περισσοτερο ειναι πως το αγορασα προσφατα. Στο θεμα μας... Το εχω το ps μου στο γραφειο μου. Το ποτηρι με το νερο ηταν μισογεματο , οπως επεσε πανω στο γραφειο το μισο ισως να χυθηκε μεσα στο ps (οπως κοιτας την κονσολα απο την μπροστινη της οψη , επεσε στη δεξια του πλευρα). To playstation ηταν κλειστο, δεν ειχε λειτουργησει λιγες μερες. Κατεφθιαν εβγαλα το καλωδιο της τροφοδοσιας και το hdmi. Το εβαλα να καθετε καθετα (προφανως η βαση του ηταν η μερια που βραχηκε) για κανα 10 λεπτο. Μετα το σηκωσα και οντως βγαλει λιγο νερο. Το κουνισα λιγο δεξιοστροφα και αριστεροστροφα και συνεχισε να βγαινει λιγο νερο, σταγωνες ισως. Γενικα το δωματιο μου ειναι πολυ ζεστο και μικρο, το Pc μου βραζει οταν παιζω κανα battlefield1 και βαρανε 70αρια η καρτα και ο επεξεργαστης. Anyway. δεν το χω πειραξει 3 μερες τωρα και λεω να το αφησω αλλο τοσο.Λετε να εχω προβλημα οταν το συνδεσω και το ανοιξω? Θα εχει εξατμηστει απο τις ζεστες θεωρειτε οσο νερο ειχε μεινει απο εκεινη τη μερα?Καθε σχολιο δεκτο. Ευχαριστω εκ των προτερων
JohnTehGreek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μια σταγόνα αν έχει μείνει μέσα και πας και το ανοίξεις υπάρχει περίπτωση να "ψηθεί" ολόκληρη η κονσόλα. Εγώ θα έλεγα καλύτερα να το άνοιγες, να το στέγνωνες πολύ καλά και μετά να δοκίμαζες αν δουλεύει.
Equinoxi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Αυτο λεω φιλε Γιαννη. Πιστευεις πως μετα απο κοντα βδομαδα με τοση ζεστη και καθολου υγρασια στο χωρο θα εχει μεινει κατι μεσα?Φοβαμαι να το ανοιξω(ειδα διαφορα βιντεο αλλα εναι πολυ βαβουρα και δεν με ψηνει η ιδεα) , θα μου προτεινες με ενα ζεστο πιστολακι να το φυσαγα σιγα σιγα? Προφανως οχι σε βαθμο που θα το ζεστανω τοσο ωστε να παθει καποιο εξαρτημα κατι.
dollyyy19 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 το μπιστολακι στο κρυο,κολλα του στην εισαγωγη αερα και αστο κανα 20λεπτο,αν και πρεπει να εχει στεγνωσει.σωστες οι αντιδρασεις σου,δεν νομιζω να βγαλει ζημια.
Equinoxi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Πολυ το ελπιζω και εγω. Θα το αφησω ακομα λιγες μερες , δεν το ρισκαρω... Θα δοκιμασω @dollyyy19 αυτο που μου πες και ο "θεος" βοηθος.Αυτο το trick με το ρυζι βοηθαει? Αν ναι , που να την βαλω την κονσολα και ποσο ρυζι να βαλω? Για ποση ωρα να το αφησω?
Fubar.gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τη ζημιά δέν την κάνει το νερο, την κάνουν τα άλατα που μένουν πάνω στην πλακέτα όταν το νερό στεγνώσει. Χρειάζεται άνοιγμα, έλεγχος της πλακέτας για σημάδια απο άλατα και καθαρισμός. Τα γιατροσοφια με τα ρύζια δέν βοηθούν. Το πολύ πολύ να στεγνώσει το νερό λίγο πιό γρήγορα, όμως τα άλατα σε κάθε περίπτωση θα μείνουν μέσα 1
Equinoxi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τι ειδους ελεγχο στην πλακετα θα μπορουσα να κανω ο ιδιος? Και αν οντως υπαρχουν σημαδια απο αλατα, πως τα καθαριζω?
haris_216 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Αυτό που λέει ο Fubar αναφορικά με τα άλατα ισχύει Και σχετικά με το νερό να ξέρεις ότι ακόμα και στη Σαχάρα να είσαι, μία σταγόνα (που σίγουρα αρκεί για να γίνει το κακό) μπορεί να μείνει καιρό κρυμμένη ανάμεσα στα ποδαράκια σ' ένα τσιπάκι ή κάτω από ένα κονέκτορα. Μόνο άνοιγμα και προσεκτικός έλεγχος σε εξασφαλίζει. Διαφορετικά απλά στηρίζεσαι στην καλή σου τύχη, αν την έχεις
stelios18120 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Προσοχή όμως. Αν δεν στεγνώσει εντελώς και το ανάψεις υπάρχει κίνδυνος να καεί επιτόπου Πριν το ανάψεις βεβαιωσου όσο περισσότερο μπορείς ότι είναι στεγνό μέσα.
Equinoxi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ναι Στελιο το γνωριζω Αυτος ειναι εξαλλου ο λογος που δεν το χω συνδεσει/ανοιξει απο την μερα που εγινε το κακο. Λεγοντας προσεκτικος ελεγχος μετα το ανοιγμα εννοεις τι, Χάρη? Σε περιπτωση που αποφασισω να το ανοιξω, εστω οτι βρω νερο, με τι θα προτινες να το καθαρισω? 1
Fubar.gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Όπου έχει βραχεί και εχει στεγνώσει θα έχει ασπρίλες Για να καθαρίσει, ρίχνεις μικρές ποσότητες απιονισμένου νερού (αυτό που βάζουν για το σίδερο), το αφήνεις λίγο να μαλακώσουν τα άλατα και το σκουπίζεις απαλά με χαρτί κουζίνας. Αυτό το επαναλαμβάνεις πολλές φορές μέχρι να καθαρίσει εντελώς. Αν έχει σκληρά άλατα που δέν φεύγουν μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μαλακή οδοντόβουρτα, αλλά μην την τρίβεις πολύ δυνατά. Αν τα άλατα βρίσκονται κάτω απο κάποιο τσιπάκι ρίχνεις πάλι νερό με τέτοιο τρόπο ωστε όσο το δυνατόν να περάσει απο κάτω του. Μη ρίξεις νερό σε σημεία που δέν έχουν άλατα. Στο τέλος ρίχνεις στις περιοχές που έπλυνες ισοπροπυλική αλκοόλη (την πουλάνε στα χρωματοπωλεία). Αυτή βοηθάει το νερό να στεγνώσει. 1
Eddie_Vader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 ναι μην το δοκιμάσεις καν πριν τ ανοιξεις να τσεκαρεις. Απλά σκεφτομαι αν υπάρχει περιπτωση να χασεις την εγγυηση αν τ ανοιξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις