Προς το περιεχόμενο

s5 vs honor8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους. μετα την προσφορα της wind ειμαι σε φαση να αλλαξω το s5 μου. αξιζει η μεταβαση ? ειναι μεγαλη διαφορα ? 

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους. μετα την προσφορα της wind ειμαι σε φαση να αλλαξω το s5 μου. αξιζει η μεταβαση ? ειναι μεγαλη διαφορα ? 

Δε ρωτάς πρώτα αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα? Το είχαν ελαχιστα καταστήματα σε ελάχιστα κομμάτια και δεν έχει μείνει ούτε για δείγμα

• Like 1
Δημοσ.

εγω παλι διαβασα οτι αρκετα ατομα το πηραν. και στην τελικη υπαρχουν και οι αγγελιες. ολο και καποιοσ θα το βαλει γιατι τελικα το μετανιωσε.

Δημοσ.

Προφανως και αξιζει η μεταβαση απο το S5. Καλυτερη κατασκευη,νεοτερη εκδοση android,διπλη καμερα,καλυτερα specs.

Δημοσ.

εγω παλι διαβασα οτι αρκετα ατομα το πηραν. και στην τελικη υπαρχουν και οι αγγελιες. ολο και καποιοσ θα το βαλει γιατι τελικα το μετανιωσε.

Πολλοί το πήραν για να το "μοσχοπουλησουν", συνεπώς θα το δώσουν πιο ακριβά από 200€... Ας ελπίσουμε να κάνω λάθος :)
Δημοσ.

ετσι θα παμε μπροστα... αν γινει ετσι ειμαστε  για φτυσιμο... τεσπα αφου λετε καλυτερη θα κανω μια ερευνα μηπως βρεθει κανενα σαλονικα και κανω την αλλαγη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...