sintalkas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Παιδιά πιστευετε αξίζει η αγορά του στα 49 ευρώ ,το θέλω για fps και action games ,τώρα έχω ενα roccat savu.
sintalkas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δηλαδή στα 49 ευρώ δεν μπορω να βρω κάτι καλυτερο?
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δηλαδή στα 49 ευρώ δεν μπορω να βρω κάτι καλυτερο?Κοιτα παίζει ρολο καθαρά το τι χερι εχεις ( διαστάσεις παλάμης ) στην αγορά ποντικιού. Η εργονομία του. Αν θα σε βολεύει στο χέρι. Στα χρήματα αυτα αγοράζεις τον καλύτερο οπτικό αισθητήρα της αγοράς, κλασσικό σχήμα ποντικιού, εγγύηση Logitech. 1
sintalkas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Το χερι μου είναι κανονικό προς μεγαλο ,το savu το χω κάπως βολευτει ,είναι πιο μεγαλο απο αυτό?
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Το χερι μου είναι κανονικό προς μεγαλο ,το savu το χω κάπως βολευτει ,είναι πιο μεγαλο απο αυτό? Ειμαι απο κινητό και ειναι κάπως δύσκολο να δω διαστασεις. Δες τις διαστάσεις των δυο ποντικιών και σύγκρινε
rotu Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Το χερι μου είναι κανονικό προς μεγαλο ,το savu το χω κάπως βολευτει ,είναι πιο μεγαλο απο αυτό? Το logitech είναι λίγο μικρότερο από αυτό που έχεις αλλά πιστεύω θα σε βολέψει και αξίζει στα λεφτά του! logitech :6.2 cm x 11.7 cm x 3.8 cm roccat savu : 7.1 cm x 12.1 cm x 4.0 cm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα