Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω συνδεση το ps4 με το μονιτορ (samsung S22D300NY) με ανταπτορα επιδη εχει νga η οθονη και βγαζει μονο μαυρο

Επεξ/σία από andreasops21
Δημοσ.

Εχω συνδεση το ps4 με το μονιτορ (samsung S22D300NY) με ανταπτορα επιδη εχει μονιτορ νga η οθονη

Ναι, και?

Δημοσ.

Θεωρητικά έπρεπε να δουλεύει αφού διαφήμιζε και το ps3 σε εικόνα.

Μήπως, πέρα απο όλα, είναι ευκαιρία για νέα οθόνη?

Δημοσ.

Βαλε μια φωτογραφια του VGA to HDMI plz. Επειδη καποια στιγμη ειχα δοκιμασει να συνδεσω το PS3 με HD Fury adapter καταλαβα οτι το PS3 δεν βγαζει αρκετα volt στην HDMI Και το HD Fury δεν δουλευε εκει. Σε PC επαιζε κανονικα. Την φωτο την θελω για να δω μηπως και δεχεται εξωτερικη τροφοδοσια ο ανταπτορας σου. Αλλιως ξαναλεω σε PS3 δεν δουλευουν χωρις ρευμα.

Μια φθηνη λυση ειναι να παρεις καλωδιο απο την AV θυρα του PS3 σε VGA. https://www.amazon.de/VGA-Kabel-f%C3%BCr-PS3-Wii/dp/B0015MISAG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1497631351&sr=8-1&keywords=ps3+vga+cable

Δημοσ.

Sorry φιλε μου τωρα ειδα και τον ανταπτορα και οτι εχεις PS4. O ανταπτορας δεν δεχεται εξωτερικη τροφοδοσια απο οτι ειδα.

Λοιπον δοκιμασε το εξης:

Συνδεσε το PS4 στο μονιτορ και οπως ειναι σβηστο κρατα πατημενο το power για 7-8 δευτερολεπτα μεχρι να ακουσεις 2 μπιπ. Εκει αστο. Υπαρχει περιπτωση στο safe mode να σου δειξει εικονα.

Αν δειξει συνδε4σε το dual shock με USB καλωδιο στο PS4 και διαλεξε την επιλογη change resolution ωστε στο επομενο reboot να γυρισει σε 480p. Οταν το κανει αλλαξε αναλυση σε 1080p. 

Αν δεν δειχνει 1080p δοκιμασε 720p. Aν δεν δειχνει και εκει χρειαζεσαι αλλο adapter με τροφοδοσια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...