Προς το περιεχόμενο

Attachment Unavailable στο Facebook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εδώ και τουλάχιστον πέντε ώρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το FB. Είμαι admin σε ένα group και για ό,τι φωτό ανεβάζω, σε κάποια από τα μέλη εμφανίζεται το γνωστό μήνυμα "Attachment unavailable".

- Οι φωτό είναι όλες uploaded από το pc μου, δεν αναφέρομαι εδώ στην περίπτωση του share όπου το αρχείο μπορεί να μην εμφανίζεται σε τρίτους επειδή η αρχική ανάρτηση δεν είναι δημόσια κλπ.

- Δεν έχω αλλάξει καμμία ρύθμιση, δική μου ή του group.

- Δεν λαμβάνουν όλα τα μέλη το "attachment unavailable" μήνυμα. Το ίδιο post άλλοι το βλέπουν κανονικά, άλλοι όχι.

- Δεν υπήρχε ανάλογο πρόβλημα παλιότερα στο group. Παρατηρήθηκε σήμερα και μέχρι στιγμής μόνον όσον αφορά τα δικά μου posts (τα όποια τόσο εγώ , όσο και οι περισσότεροι, συνεχίζουμε να βλέπουμε κανονικά).

- Έψαξα στην κοινότητα του FB αλλά απαντήσεις βρήκα μόνο για τις περιπτώσεις κοινοποίησης μιας ανάρτησης, όχι για απευθείας ανέβασμα. Επίσης , επειδή οι φωτό που ανεβάζω δεν είναι δικές μου (για την ακρίβεια πρόκειται για fanarts, screencaps, official arts κλπ) δοκίμασα 1) να ανεβάσω screenshot από μια φωτό και όχι την ίδια και 2) να επεξεργαστώ μια φωτό στο Photoshop οπότε και το νέο αρχείο μετά την αποθήκευση να είναι απαλλαγμένο από οποιοδήποτε restriction κλπ. Τίποτα από τα δύο δεν ωφέλησε όμως, τα άτομα που δεν μπορούσαν να τις δουν, εξακολουθούσαν να μην τις βλέπουν.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει και αν υπάρχει κάποια λύση; Είμαι admin στην ομάδα όπως είπα, και 6 στα 10 posts είναι δικά μου. Οπότε το να γεμίζει ένα group με attachment unavailable μηνυμάτα ξαφνικά για κάποια μέλη (τα οποία δεν ξέρω καν πόσα είναι, η ομάδα αριθμεί πάνω από 3.000 μέλη, κάποιοι παραπονέθηκαν αλλά προφανώς αυτοί που δεν βλέπουν τις αναρτήσεις είναι περισσότεροι), είναι ό,τι χειρότερο για την πορεία του.

Δημοσ.

δοκιμασε με καποιον αλλο alternative λογαριαμο σου εαν εχεις. καντον αντμιν και δοκιμασε να ποσταρεις

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ήδη έναν alt account με τον οποίο δεν μπορώ να δω τις αναρτήσεις του main μου, βλέπω κι εγώ attachment unavailable.
Μόλις έφτιαξα δεύτερο alt. Με το alt 2 μπορώ να δω τις αναρτήσεις του main μου, επίσης δοκίμασα να κάνω μια ανάρτηση με τον alt 2, και μέχρι στιγμής όλοι βλέπουν την φωτό κανονικά, ακόμα και ο alt 1 λογαριασμός μου.

Που σημαίνει κάποιο πρόβλημα έχει ο main λογαριασμός το οποίο όμως εμφανίζεται επιλεκτικά σε συγκεκριμένα μέλη; Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Επίσης μόλις μου είπε κάποιος που μέχρι τώρα έβλεπε κανονικά τα posts, ότι του εμφανίστηκε κι αυτού το attachment unavailable μήνυμα για ένα post μου. Υπάρχει περίπτωση το FB να μου περιορίζει το λογαριασμό αλλά να το κάνει, ξέρω γω, σταδιακά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...