Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ξέρει κανείς,αν και πόσες μέρες δικαιούται κάποιος που του κάνουν δίμηνη συμβαση εργασίας ? Ισχύει το 1.66 για κάθε μήνα ? 

Δημοσ.

δίμηνη σύμβαση και ψάχνεσαι για άδεια;

μάλλον δεν θα θες να ανανεωθεί αν δώσεις τέτοια ερεθίσματα στον εργοδότη

• Like 1
Δημοσ.

Για τους 400 φοιτητές που προσλαμβάνει η Ευδάπ είναι... Δεν παίζει ανανέωση.

Δημοσ.

Καλησπερα, ξέρει κανείς,αν και πόσες μέρες δικαιούται κάποιος που του κάνουν δίμηνη συμβαση εργασίας ? Ισχύει το 1.66 για κάθε μήνα ? 

2 μερες αδεια για κάθε μηνα είναι αν της παρεις κανονικα αν θες μαζεμένες είναι 1.6 για κάθε μηνα δηλαδή 3

Δημοσ.

Κι εγώ στη ίδια φάση είμαι και δεν ξέρω αν χρειαστεί να πάρω επιπλέον άδεια για εξεταστική Σεπτέμβρη θα μου δώσουν?

Δημοσ.

Κι εγώ στη ίδια φάση είμαι και δεν ξέρω αν χρειαστεί να πάρω επιπλέον άδεια για εξεταστική Σεπτέμβρη θα μου δώσουν?

Νομικα/εργοδοτικα δεν νομιζω να υπαρχει τετοια περιπτωση.

Τωρα αν ο αμεσος προισταμενος σου σε καλυψει για να λειψεις στα μουλωχτα 1-2 μερες παραπανω, καλως.

Δημοσ.

Λογικά θα πάρεις άνευ αποδοχών

Δημοσ.

Αν τους πάω βεβαίωση συμμετοχής στην εξέταση του μαθήματος, δεν θα το δεχτούν?

Δεν εχω υποψιν μου συμβαση που να προβλεπει εξτρα αδεια για συμμετοχη σε εξετασεις...

Σου ξαναλεω, η μια περιπτωση ειναι ο αμεσος προισταμενος σου να σε "φτιαξει" αν θελει και αν μπορει, και η αλλη ειναι αυτη που ειπε ο Anorymous, αλλα δεν ξερω αν δικαιουσαι ανευ αποδοχων αδεια σε τοσο μικρες συμβασεις.

Δημοσ.

Τωρα αν ο αμεσος προισταμενος σου σε καλυψει για να λειψεις στα μουλωχτα 1-2 μερες παραπανω, καλως.

συνήθως αυτό γίνεται. σε καλύπτει ο προϊστάμενος ή ο διευθυντής. τώρα αν πέσεις σε κανέναν τυπικό και ψάχνει νόμους και τμήμα προσωπικού άστα βράστα.

Δημοσ.

Αν τους πάω βεβαίωση συμμετοχής στην εξέταση του μαθήματος, δεν θα το δεχτούν? 

δυσκολα μονο για τους μονιμους ξερω ότι μπορουν για μεταπτυχιακο 

Δημοσ.

Ναι. βγαίνει 3,32, δηλαδή 3 μέρες πληρωμένη άδεια. Έχε όμως υπόψη σου οτι ο εργοδότης έχει δικαίωμα να σου αρνηθεί την άδεια και σε αυτή την περίπτωση έχει υποχρέωση να σου πληρώσει αποζημίωση αδείας, δηλαδή 3 μεροκάματα μικτά, χωρίς κρατήσεις. Μαζί με την αναλογία επιδόματος αδείας.

εργοδότης που κάνει δίμηνες συμβάσεις, με συγχωρείς, αλλά είναι για τον πούλο και δεν σκέφτεσαι καν αν τον ερεθίσεις ή όχι. Ότι δίνεις, παίρνεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...