Προς το περιεχόμενο

νεα Router οτε Speedport Entry 2i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω θεμα, ειχα παρει το NetGear Nighthawk D7000 μια χαρα δουλευε και μετα ο Ote αλλαξε Router και μου εφερε αυτο το Speedport Entry 2i και δεν εχω τηλεφωνο αν δεν βαλω το Speedport Entry 2i γιατι πρεπει να περασει το τηλεφωνο απο μεσα του. Το Nighthawk  προφανος δεν παιρνει γραμμη τηλεφωνου πανω του. Τι μπορω να κανω ? Δεν θελω να παιρνω με ethernet απο το Speedport Entry 2i και να δινω στο Nighthawk. 
Υπαρχει καποιος τροπως να βαλω ξανα το Nighthawk και να εχω τηλεφωνο ?

Δημοσ.

η θα βαλεις spa adapter η θα μπει το speedport πισω απο το nighthawk σαν wan δηλαδη το speedport;.θα μπορουσες να βαλεις το nighthawk Να παιξει σαν ρουτερ και το speedport σαν bridge modem αλλα θα ηταν η τελευταια λυση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α πολυ ωραιο αυτο πως λειτουργει το spa adapter ακριβως ? Θα δω καποια διαφορα μεταξυ των 2 set up ? Να φανταστω θα εχω ανεβασμενο ping και στα δυο σε σχεση με το nighthawk  συνδεμενο απο μονο του πανω στη γραμμη ε ?

Επεξ/σία από Chaos KinG
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/c/708/VoIP-adapters-gateways.html?keyphrase=voip+spa

το βαζεις με ethernet Πανω στο speedport.θα πρεπει να σου δωσει ο οτε τα στοιχεια για το voip. (εδω παραπανω πληροφοριες)

http://www.insomnia.gr/topic/634623-speedport-entry-2-vigor-2700-brige-mode/page-2?

η δευτερη λυση το speedport Πισω απο το nighthawk.Και στις 2 περιπτωσεις ολα θα τα κανει το Nighthawk εκτος απο την τηλεφωνια.δεν θα χασεις ουτε σε Ping ουτε σε κατι αλλο.αν εχεις vdsl ζητα fast path και σε download Και σε Upload.καμια διαφορα μεταξυ των 2 setup απλα το ενα θα σε παιδεψει περισσοτερο(spa adapter) απο οτι να μπει το speedport.Ο jkoukos Μπορει να στα εξηγησει και καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις το Speedport πίσω από το Netgear, να δουλεύει ως απλό router μόνο για την τηλεφωνία. Στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται να ζητήσεις τον κωδικό της τηλεφωνίας.

Οι οδηγίες ισχύουν για οποιοδήποτε modem/router είναι συνδεδεμένο στην τηλεφωνική γραμμή και πίσω του το Speedport.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...