Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι όμως το κοινωνικό φαρμακείο είναι το πλέον κατάλληλο μέρος. Αν δε σου αρέσει στην κάτω Κηφισιά πήγαινε σε κάποια πιο φτωχική γειτονιά που ίσως υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη.

Μπράβο για την κίνηση σου κ συλλυπητήρια.

• Like 5
Δημοσ.

Ίσως και στο Άγιο Σάββα που είναι αντικαρκινικο,εκεί στο νοσοκομείο σίγουρα θα υπάρχουν άτομα που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν τα συγκεκριμένα.

Επίσεις συλλυπητήρια και από εμένα.

Το τέρας της αρρώστιας δυστυχώς χτυπάει πολύ κόσμο.

Μπράβο για την κίνηση σου.

• Like 1
Δημοσ.

Και απο μενα συλλυπητήρια εχω χασει και εγω την μητερα μου από καρκινο το 2012, εγω ότι ειχα φαρμακα και νοσοκομιακο υλικο πανες υποσεντονα κλπ κλπ τα εδωσα στην προισταμενη του νοσοκομείου (αττικο).

Μονο κατι παυσίπονα πεταξα τα οποιο ηταν πολύ βαρεα και απαγορευοταν να τα δώσω αλλου.

• Like 1
Δημοσ.

Μονο κατι παυσίπονα πεταξα τα οποιο ηταν πολύ βαρεα και απαγορευοταν να τα δώσω αλλου.

Όταν λένε απαγορεύεται εννοούνε να τα δώσεις σε άλλον άνθρωπο. Αν τα δώσεις σε φαρμακείο ή νοσοκομείο αυτοί μια χαρά ξέρουν σε ποιες καταστάσεις να τα χορηγήσουν δεν τα δίνουν στον οποιον να ναι.

Και εγώ θα ψάξω να βρω κοινωνικό φαρμακείο να δώσω διάφορα φάρμακα που δεν τα χρειαζόμαστε, είναι μεν χαμηλής αξίας, αλλά απ' την στιγμή που έτσι κι αλλιώς θα καταλήξουν στα σκουπίδια, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος που τα χρειάζεται εννοείται πως είναι καλύτερη επιλογή να τα δώσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν λένε απαγορεύεται εννοούνε να τα δώσεις σε άλλον άνθρωπο. Αν τα δώσεις σε φαρμακείο ή νοσοκομείο αυτοί μια χαρά ξέρουν σε ποιες καταστάσεις να τα χορηγήσουν δεν τα δίνουν στον οποιον να ναι.

Και εγώ θα ψάξω να βρω κοινωνικό φαρμακείο να δώσω διάφορα φάρμακα που δεν τα χρειαζόμαστε, είναι μεν χαμηλής αξίας, αλλά απ' την στιγμή που έτσι κι αλλιώς θα καταλήξουν στα σκουπίδια, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος που τα χρειάζεται εννοείται πως είναι καλύτερη επιλογή να τα δώσεις.

ηταν βαρια δυγραμμα αν ξερεις αν το δωσεις μπορει και να κατηγορηθείς για διακηνηση ναρκοτικων

• Like 1
Δημοσ.

φάρμακα, γάζες, από την θεία μου που πέθανε πριν 1.5 χρόνο τα έδωσα σε γραφείο των γιατρών του κόσμου που βρίσκεται σε στενό στην πειραιώς στο ύψος του δημοτικού βρεφοκομείου Αθήνας, στην περιοχή της πλατείας κουμουνδούρου. 

Κατά την παραλαβή σου δίνουν χαρτί με αριθμημένα επακριβώς τα πράγματα που άφησες. Το εν λόγω γραφείο είναι ανοικτό και Σάββατο

Ρούχα, βιβλία στο σπίτι του χαμόγελου του παιδιού στον Καρέα. Ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αυτούς διανέμεται στην συνέχεια σε άλλες ΜΚΟ, τουλάχιστον έτσι που αναφέρθηκε. Και αυτός ο χώρος είναι ανοικτός Σάββατο 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλύτερα ψάξε σε οργανώσεις κατά του καρκίνου πχ ελπίδα. Φοβάμαι ότι στα κοινωνικά ή στου παπάδες άμα πάνε το πιθανότερο είναι να τα τσεπωσουν και να τα πουλήσουν

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια. Ακριβως αυτα φοβαμαι αν τα παω σε κοινωνικα φαρμακεια. Με τετοιες τιμες, ανετα τα πουλανε "μιση τιμη".

Το αλμα ζωης ειναι για καρκινο μαστου. Οποτε το ενα φαρμακο δεν κανει σιγουρα.

Οι γιατροι του κοσμου ειναι αξιοπιστη οργανωση; Ειναι σιγουρο οτι θα τα δωσουν σε Ελληνες που εχουν αναγκη;

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια. Ακριβως αυτα φοβαμαι αν τα παω σε κοινωνικα φαρμακεια. Με τετοιες τιμες, ανετα τα πουλανε "μιση τιμη".

Το αλμα ζωης ειναι για καρκινο μαστου. Οποτε το ενα φαρμακο δεν κανει σιγουρα.

Οι γιατροι του κοσμου ειναι αξιοπιστη οργανωση; Ειναι σιγουρο οτι θα τα δωσουν σε Ελληνες που εχουν αναγκη;

δεν υπάρχει λόγος να τα πουλήσουν, δεν μπορούν  να τα πουλήσουν γιατί αυτά τα φάρμακα της νόσου χορηγούνται δωρεάν από τα κρατικά φαρμακεία

κάνε εσύ το σωστό, πήγαινε τα κάπου γιατί όσο το αφήνεις στην αναμονή θα φτάνουν όλο και γρηγορότερα στην λήξη τους 

Δημοσ.

ηταν βαρια δυγραμμα αν ξερεις αν το δωσεις μπορει και να κατηγορηθείς για διακηνηση ναρκοτικων

Οπιοειδή παυσίπονα;

Και πάλι δεν νομίζω οτι έχεις θέμα, για να κατηγορηθείς πρέπει να έχουν τα στοιχεία σου, ζητάνε ταυτότητα κτλ όταν δίνεις φάρμακα; Το φάρμακο γιατρός θα το συνταγογραφήσει σε ασθενή και φαρμακοποιός πάλι θα το δώσει στον ασθενή με την συνταγή, τώρα αν κάνουνε του κεφαλιού τους εκεί και χορηγούν οτι να ναι στον οποιοδήποτε χωρίς συνταγή γιατρού με δική τους ευθύνη το κάνουν.

Δημοσ.

δεν υπάρχει λόγος να τα πουλήσουν, δεν μπορούν  να τα πουλήσουν γιατί αυτά τα φάρμακα της νόσου χορηγούνται δωρεάν από τα κρατικά φαρμακεία

κάνε εσύ το σωστό, πήγαινε τα κάπου γιατί όσο το αφήνεις στην αναμονή θα φτάνουν όλο και γρηγορότερα στην λήξη τους 

Ναι, δωρεαν ειναι, αλλα αν εχεις οποιοδηποτε ειδος ασφαλισης. Αν δεν εισαι ασφαλισμενος καπου, οπως ειναι πολλοι, δεν τα δινουν δωρεαν δυστυχως!

Δημοσ.

Μπορεις απλα να τα δωσεις και στην κλινικη που παρακολουθουσαν την μητερα σου,μην ανησυχεις δεν θα προλαβουν να ληξουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...