zoranb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Έχεις απόλυτο δίκιο, απλώς το χερούλι θα πρέπει να είναι μεγάλο ώστε να μπορώ να χωνεύω τη σίτα αλλά και να μπορώ να την τραβάω εύκολα.
sargio01 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Αν έβαζες κάποιον ιμάντα αντί για πόμολο; βλ 1
zoranb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ίσως, απλώς δεν θα πρέπει να κρέμεται ώστε να μπορώ να το πιάνω.
mary Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω τι πόμολο ακριβώς εννοείς Κατι τετοιο, οσο πιο πλακέ γινεται
zoranb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Κατι τετοιο, οσο πιο πλακέ γινεται όχι τέτοιο με την καμία, θέλω σαν αυτό που επισύναψα στην αρχή αλλά το Π αυτό που σχηματίζεται να είναι ψηλό! Το δείχνω άλλωστε και με το βλάκι!
siracos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Σκέψου όμως αν βάλεις μεγάλο πόμολο θα ενοχλεί στο κλείσιμο τα υπόλοιπα φύλα του παραθύρου ; Π.χ. το τζάμι ή το παντζούρι ; Βλέπω ότι είναι συρόμενα για αυτό λέω.
zoranb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Θέλω το πόμολο/χερούλι αυτό να σπάει σαν αυτό της φωτογραφίας αλλά να είναι μακρύ (βλέπε βελάκι) ώστε να μπορώ να το πιάνω με το χέρι όταν κλείνει. Ναι υπάρχει τζάμι που με δυσκολεύει, γιαυτό θέλω να είναι σπαστό και μακρύ, για να τπ φτάνω τόσο να το κλείνω όσο και για να το ανοίγω!
bluesattack Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Kανε ενα σχεδιο , με τις διαστασεις , πηγαινε τις σε ενα μηχανουργειο/σιδεραδικο και θα στο φτιαξουν μπαμ μπαμ 1
zoranb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Το σκέφτηκα αλλά θα φοβάμαι πως θα κοστίσει ο κούκος αηδόνι!
bluesattack Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ε βαλε τον ιμαντα, που ειναι φθηνος ,ντιουικος και αμα λαχει μαζευει και δεν ενοχλει. Θεωρώ ότι μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας γαλβανιζέ εξαρτήματα υδραυλικών.Όπως σωληνομαστοί γωνίες θ-θ κλπ αλλά με επιφύλαξη. Η κανε αυτο Η παρε μια μασιφ βεργα και στραβωσε την Βεβαια στα σιδεραδικα εχουν ενα καρο χερουλια αλλα κατι μου λεει οτι βαριεσαι να ψαξεις
zoranb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αποκλείεται να υπάρχει το χερούλι που χρειάζομαι, αλλά θα ρίξω μια ματιά.
bluesattack Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Παρε αυτο και κοψε/βιδωσε δυο κομματια ντιζας για προεκταση.Η ντιζα στραβωνει ευκολα http://www.ikea.gr/kouzina/pomola-kai-heroulia-kouzinas/mollarp-xeroyli-2-tem.-53400/70265247/ Η κατι παρομοιο τελωσπαντων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα