IKARIWTHS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά ,εχουμε μια οικογενειακή πολυκατοικία με 3 οροφους ,τοτε είχαν βάλει ένα απλό θυροτηλέφωνο 2 καλωδιων τον τελευταίο καιρο βλέπω ότι κυκλοφορούν συστήματα θυροτηλεοράσεων έγχρωμα 2 καλωδιων .Η ερώτηση είναι αν μπορώ να απόσυνδέσω τα 2 καλώδια του διαμερίσματος μου από το παλιο σύστημα και απλα να συνδέσω μια θυροτηλεόραση .Αν γίνεται και ξέρει κάποιος λεπτομεριες καθώς και μάρκες ας στείλει . Σας ευχαριστώ
IKARIWTHS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 χρήσιμο ειναι να μας πει καποιος έμπειρος και αν υπαρχει συμβατοτητα μεταξυ συσκευων παλιου και νεου τυπου
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Γίνεται αλλά οι θυροτηλεορασεις αυτές είναι ψηφιακές και το κόστος είναι μεγαλύτερο απο τις κοινές τετρασυρματες, όπως και να έχει, για να εχεις μια ιδέα, είσαι κοντά στα 1500
IKARIWTHS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Σε ευχαριστώ φιλε μου,γνωριζεις που μπορώ να απευθυνθώ?η κάποιο λινκ για να κοιτάξω? γράφοντας στο google θυροτηλεοράσεις με 2 καλώδια μου βγάζει μερικές που η τιμή τους ξεκινάει αρκετά χαμηλότερα
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Γίνεται αλλά οι θυροτηλεορασεις αυτές είναι ψηφιακές και το κόστος είναι μεγαλύτερο απο τις κοινές τετρασυρματες, όπως και να έχει, για να εχεις μια ιδέα, είσαι κοντά στα 1500Σαφως και οι 2 αγωγων θυροτηλεορασεις ειναι ΠΟΛΥ φθηνοτερες απο την τιμη που αναφερεις. Παραδειμα θυροτηλεορασης 2 αγωγων-4 διαμερισματων περιπου στα μισα λεφτα απο οσα αναφερεις: https://www.e-smarteck.gr/θυροτηλεοραση-golmar-nexa-4-διαμερισματα
IKARIWTHS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 εμενα με ενδιαφέρει να βγάλω τα δυο καλώδια τα δικά μου από το παλιο κουδουνι και να τα βάλω στο νέο ,τα υπόλοιπα κουδουνια θα τα αφήσω όπως είναι ,γινεται έτσι?
SnapShot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 εμενα με ενδιαφέρει να βγάλω τα δυο καλώδια τα δικά μου από το παλιο κουδουνι και να τα βάλω στο νέο ,τα υπόλοιπα κουδουνια θα τα αφήσω όπως είναι ,γινεται έτσι? λογικά πρέπει να αλλάξει όλη η μπουτονιέρα να έρθετε σε συνεννόηση, δεν είσαστε δα και τόσο πολλά διαμερίσματα να κάνετε όλοι μαζί την αλλαγή. Υπάρχει η δυνατότητα αν θέλουν κάποιοι για οικονομικότερα να βάλουν πάλι θυροτηλέφωνο και όχι θυροτηλεόραση. Υπάρχει ακόμα και θυροτηλεόραση ασπρόμαυρη που είναι φθηνότερη από την έγχρωμη Εδώ πάντως βάλαμε όλοι σύστημα της urmet
IKARIWTHS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλά ναι το σωστό είναι αυτό ,βέβαια ξέρω πως αν χρειαστεί αυτό θα πρέπει να τα πληρώσω όλα εγώ ,όπως αλλάζω μόνος τις λάμπες όταν καίγονται,όπως το βάφω μόνος .οπότε καταλαβαίνω πως γίνεται θέλει όμως μερεμετια .Θα πάρω τηλ στο λινκ που στείλατε και θα ρωτήσω περισσότερα
nemesiskp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Για να μην ανοιγω νεο θεμα.....Επειδη δεν υπαρχει η δυνατοτητα καλωδιωσης,υπαρχει ασυρματο θυροτηλεφωνο;Δεν με ενδιαφερει η εικονα,παρα μονο ο ηχος.
BritGreek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Για να μην ανοιγω νεο θεμα.....Επειδη δεν υπαρχει η δυνατοτητα καλωδιωσης,υπαρχει ασυρματο θυροτηλεφωνο;Δεν με ενδιαφερει η εικονα,παρα μονο ο ηχος. http://www.technolysis-hts.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-marmitek-doorphone-210-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CE%BF/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα