vaz19 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 το σκεφτόμουν και εγώ για μεταχειρισμένο... και έχω δει πολλές αγγελίες. Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι θέλουν να πουλήσουν αρκετά ακριβά το 2+ χρόνων macbook τους.. τεσπα, απλά θα πρότεινα να κοιτάζεις για μοντέλο του 2015. Πιστεύω δεν έχει νόημα να δώσεις λεφτά για παλαιότερο μηχάνημα, παρά τις όποιες αναβαθμίσεις έχει κάνει ο προκάτοχός του. Είναι και πάλι πολλά τα λεφτά, αλλά σκέψου σε βάθος χρόνου πόσο θα σου κρατήσει. πχ κάτι τέτοιο.. http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/macbook/838464-macbook-pro-13-early-2015/ (δεν έχω σχέση με την αγγελία)... οπότε... ετοίμαζε budget Να κανω μια ερώτηση εαν γνωρίζεις! Η μικρη χωρητικότητα των 128 ssd μονο σε ποιες περιπτώσεις και για ποια χρήση αποτελεί πρόβλημα ;
onelonelystar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 σε περιπτώσεις που έχεις αρκετές φωτογραφίες, βίντεο και άλλα projects που δουλεύεις. Αλλά και macbook με 256GB να πάρεις, πάλι δεν είναι αρκετά. Οπότε παίρνεις ένα εξωτερικό για τα αρχεία σου και είσαι καλυμμένος. όσον αφορά τα προγράμματα που θα έχεις εγκατεστημένα πάλι, υπάρχει ένα σχετικό ζόρισμα... αλλά πιστεύω για τα βασικά + κάποια έξτρα θα είσαι οκ.
vaz19 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 σε περιπτώσεις που έχεις αρκετές φωτογραφίες, βίντεο και άλλα projects που δουλεύεις. Αλλά και macbook με 256GB να πάρεις, πάλι δεν είναι αρκετά. Οπότε παίρνεις ένα εξωτερικό για τα αρχεία σου και είσαι καλυμμένος. όσον αφορά τα προγράμματα που θα έχεις εγκατεστημένα πάλι, υπάρχει ένα σχετικό ζόρισμα... αλλά πιστεύω για τα βασικά + κάποια έξτρα θα είσαι οκ. Κάπου στο φόρουμ διάβασα οτι ενας τύπος ειχε βάλει μια micro sd 128gb με τον ανταπτορα και το ειχε μόνιμα μεσα! Ειναι καλη ιδέα αυτο;
atheatos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Κάπου στο φόρουμ διάβασα οτι ενας τύπος ειχε βάλει μια micro sd 128gb με τον ανταπτορα και το ειχε μόνιμα μεσα! Ειναι καλη ιδέα αυτο;MacBook Pro με θύρα sd δεν βγαίνει πια και ούτε το MacBook είχε θύρα sd. Τώρα αν είναι καλό σε ένα laptop να έχεις συνέχεια πάνω την sd ή την micro sd είναι άσχετο ειλικρινά με τον αν είναι MacBook Pro ή MacBook ή Apple ή dell κτλ....Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι Apple και έχει διαφορετικό λειτουργικό θα πρέπει να προσέξουμε κάτι το διαφορετικό από θέμα hardware σε σχέση με τα υπόλοιπα pc στον κόσμο. Το ότι είναι ξεχωριστό δεν το κάνει διαφορετικό από τα οποιαδήποτε laptop. Δηλαδή δεν μπορεί να πεις ότι σε laptop pc το να έχεις την sd συνέχεια είναι καλό και στο MacBook Pro (2012-2015) δεν είναι ...κτλ. Δεν έχεις τις ιδιαιτερότητες που πολλοί πιστεύουν. Αν σου κρύψω το μήλαρακι με κάτι και βάλω να τρέχει windows δεν θα καταλάβεις διαφορά από τους αντίστοιχους κλώνους που βγαίνουν τα τελευταία χρόνια. Και έτσι είναι...
stelios_2809 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 διάβαζα το άρθρο και ανακάλυψα ότι είμαι ο τύπος με το Mac της αγγελίας αν σε ενδιαφέρει !
vaz19 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 MacBook Pro με θύρα sd δεν βγαίνει πια και ούτε το MacBook είχε θύρα sd. Τώρα αν είναι καλό σε ένα laptop να έχεις συνέχεια πάνω την sd ή την micro sd είναι άσχετο ειλικρινά με τον αν είναι MacBook Pro ή MacBook ή Apple ή dell κτλ.... Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι Apple και έχει διαφορετικό λειτουργικό θα πρέπει να προσέξουμε κάτι το διαφορετικό από θέμα hardware σε σχέση με τα υπόλοιπα pc στον κόσμο. Το ότι είναι ξεχωριστό δεν το κάνει διαφορετικό από τα οποιαδήποτε laptop. Δηλαδή δεν μπορεί να πεις ότι σε laptop pc το να έχεις την sd συνέχεια είναι καλό και στο MacBook Pro (2012-2015) δεν είναι ...κτλ. Δεν έχεις τις ιδιαιτερότητες που πολλοί πιστεύουν. Αν σου κρύψω το μήλαρακι με κάτι και βάλω να τρέχει windows δεν θα καταλάβεις διαφορά από τους αντίστοιχους κλώνους που βγαίνουν τα τελευταία χρόνια. Και έτσι είναι... Συμφωνώ με αυτό! το macbook το ανέφερα γιατί αυτό είναι το θέμα συζήτησης! εννοείται οτι ήταν γενική η ερώτηση εαν ειναι καλό να έχεις συνέχεια μια sd μέσα στο λάπτοπ σαν εξτρα αποθηκευτικό χώρο!
hunter003 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Γεια σας Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα. Έχω ένα φορητό υπολογιστή, είναι Mac. Πρόσφατα είχα ένα πρόβλημα με πολλά ανεπιθύμητα διαφημιστικά ενώ σερφάρετε στο Διαδίκτυο. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε. Ήταν μια πολύ σκληρή και ενοχλητικές. Τότε άρχισα να αναζητήσουμε την αιτία, ήταν εδώ σε αυτό - είναι εγκατεστημένο στον φορητό υπολογιστή Mac Ads Cleaner! (Εδώ είναι η σύνδεση με την περιγραφή του Malware http://macsecurity.net/view/133/). Φαίνεται ότι το Mac δεν είναι πλέον μια ασφαλής όπως και πριν 1
gRim Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Γεια σας Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα. Έχω ένα φορητό υπολογιστή, είναι Mac. Πρόσφατα είχα ένα πρόβλημα με πολλά ανεπιθύμητα διαφημιστικά ενώ σερφάρετε στο Διαδίκτυο. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε. Ήταν μια πολύ σκληρή και ενοχλητικές. Τότε άρχισα να αναζητήσουμε την αιτία, ήταν εδώ σε αυτό - είναι εγκατεστημένο στον φορητό υπολογιστή Mac Ads Cleaner! (Εδώ είναι η σύνδεση με την περιγραφή του Malware http://macsecurity.net/view/133/). Φαίνεται ότι το Mac δεν είναι πλέον μια ασφαλής όπως και πριν Το πρόγραμμα δεν εγκαταστάθηκε μόνο του. Κάποιος το έβαλε. Δυστυχώς το mac δεν μπορεί να σου χτυπήσει το χέρι για να μην βάλεις τον κωδικό σου και να εγκαταστήσεις ότι σαβούρα κυκλοφορεί εκτός appstore. Εάν ψάχνεις τέτοιο λειτουργικό σύστημα δεν θα βρεις οπότε εάν μείνεις στο mac os ενεργοποίησε το gatekeeper και βάζε εφαρμογές από appstore ή εγκεκριμένους developers. 1
gRim Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μ αρέσει που απαντάς σε google translate Το διάβασα πολύ γρήγορα και τώρα είδα ότι έχει και μόνο ένα μήνυμα..
lakisss Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Λίγο offtopic αλλά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα μιας και διαβάζω αυτό, την προηγούμενη βδομάδα που πήρα το 2ο macbook μου pro το 13 από applestore Αγγλίας επείδη ήταν από τα μοντέλα που θεωρείται custom κατά την apple (i7 16gb ram) και δεν έχου ετοιμοπαράδοτα σε όλα τα store, την πρώτη φορά που πηγά δεν το είχαν το παρηγγείλα και το πήρα την επομένη απο το ίδιο store , το θέμα είναι ότι δεν είχε μέσα τον αγγλικό αντάπτορα για το ρεύμα αλλά τον αμερικάνικο όταν το είδα και πήγα ξανά στο store μου είπαν πως είναι custom model κτλ και μου δώσαν τον αγγλικό καθώς επείδη με ανάγκασαν να ξαναπάω εκεί ζήτησα να μου δώσουν και έναν ευρωπαικό. Τι μπορεί να παίζει??
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Τα custom έρχονται απευθείας απο Αμερική και κανονικά έχει κάποιες μέρες αναμονή.. Ιςως αυτοί να το είχαν στοκ απο καποια ακύρωση παραγγελίας και να χαν ξεχάσει να βάλουν τον αγγλικό ανταπτορα μέσα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα