mak3don Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Χαιρετώ την πάρεα του insomnia.. θα ήθελα συμβούλες από άτομα που ξυρίζουν το κεφάλι τους.. πχ αν έχετε δοκιμάσει κάποιο συγκεκριμένο ξυραφάκι και σας έχει βολέψει περισσότερο από τα υπόλοιπα για χρήση στο κεφάλι.. η αν υπάρχουν προϊόντα ειδικά για το κεφάλι. Γενικά οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη
AristidisZ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Κανονικό αφρό, γυναικεία ξυραφάκια με πολλές πολλές λεπίδες... 1
Getta Robo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ξυραφι ασφαλειας αν εισαι μονος, φαλσετα αν μπορει να σε ξυριζει αλλος, δες αυτα το καναλι για πολλες πληροφοριες και τεχνικες: https://www.youtube.com/user/tarmax82 Απο εκει και περα, ο καθενας με τις επιλογες του σε ξυραφια και λοιπα συνεργα, χρησιμοποιω την Merkur 34c και ξυραφακια Prime platinum της Dorco. Δες και το θεμα του ξυρισματος. http://www.insomnia.gr/topic/507205-%CE%BE%CF%8D%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1/
mak3don Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ξυράφι ασφαλείας χρησιμοποιώ στο πρόσωπο αλλά για το κεφάλι δεν βολεύει, στο κεφάλι επειδή ειναί μόνο δέρμα δεν κόβει καλά ενώ στο πρόσωπο ίσως επειδή είναι μαλακό και μπορείς να το πιέσεις κάνει θαύματα
panosno1com Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Προσωπικα με χλιαρο προς ζεστο νερο , ξυραφι(ή μηπως το λενε μηχανη) με 5 λεπιδες και αφρο sensitive ξυριζω το κεφαλακι μου ! 1
Getta Robo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ξυράφι ασφαλείας χρησιμοποιώ στο πρόσωπο αλλά για το κεφάλι δεν βολεύει, στο κεφάλι επειδή ειναί μόνο δέρμα δεν κόβει καλά ενώ στο πρόσωπο ίσως επειδή είναι μαλακό και μπορείς να το πιέσεις κάνει θαύματα Δεν ξερω τι μηχανη με τι αφρο και ξυραφι χρησιμοποιεις, ετσι ξυριζομαι εγω και πολλοι αλλοι αν ψαξεις στο youtube. Απο εκει και περα, αν σε ενδιαφερει να κοιταξεις και εναλλακτικες, η wahl εχει φοβερες ενσυρματες μηχανες που δινουν εφαμιλο αποτελεσμα με ξυραφι.
mak3don Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Έχω αυτό http://www.bruceonshaving.com/wp-content/uploads/2010/12/Wilkinson-Sword-Classic-Double-Edged-Razor-3.jpg και κρέμα palmolive.. το safety razor είναι τρομερό αλλά στον κεφάλι δεν με ικανοποίησε ούτε και τα ξυράφια με 5 λεπίδες.. μέχρι στιγμής με βολεψε το Gillette blue 3 αλλά δυστυχώς εδώ που είμαι δεν βρήκα να πωλείται κάπου.. θα κοιτάξω και Λίνκ που δώσατε πάντως
bsp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Αν ξυριστεις με ξυραφι safety razor, δεν θα χρησιμοποιησεις αφρο, το ιδανικοτερο ειναι πινελο ζεστο νερο και κρεμα ειδικη για ξυραφι...
mak3don Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Για κάποιον που ξέρει τι είναι το safety razor θεώρησα αυτονόητο ότι ξέρει πως συνδυάζονται με κρέμα πινέλο ζεστό νερό για αυτό δεν τα ανέφερα
eliasjuve Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Πρώτα πλύσιμο κεφαλιού να φύγει το λίπος. Αφρό ή τζελ και max 3 turbo. Όχι πολύ πάτημα το ξυραφάκι πάνω στο δέρμα, μένουν οι τρίχες κάτω από το δέρμα και γίνονται σπυράκια. Το ίδιο σχύει και για το κανονικό ξύρισμα προσώπου.
madnifestah Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Εμένα με βόλεψε πολύ η Gillette Fusion που έχει κινούμενη κεφαλή.. καμιά σχέση με τα απλά ξυραφάκια. Σε 10 λεπτά έχω τελειώσει και η λεπίδα μου κραταει καμιά 10 ξυρισματα
liakos356 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δύο ηλεκτρικές ξυριστικές με μπαταρίες, μία σε κάθε χέρι, κάθε μέρα το πρωί στο θρόνο και παγωμένο νερό μετά. Εγγυημένα και γρήγορα αποτελέσματα τα τελευταία 10 χρόνια. Edit : έχω δοκιμάσει τα πάντα με ξυραφάκια, ακόμα και αυτό : https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41%2BHyTI0yUL._SY355_.jpg
stefanidisg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Έργω χρησιμοποιώ αυτό FUSION PROSHIELD RAZOR WITH FLEXBALL με 5 λεπίδες , αφρό Η gel και τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα