biliardas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους..Ανοίγω αυτο θεμα απο προσωπική εμπειρία αλλα και οι (αληθής) πληροφοριες θα με και θα βοηθήσουν αρκετά ατομα..Ευχαριστω για τον χρονο σας...Νιώθω πιασμένο και βαρύ τον αυχένα μου..Εχω κανει πελματογραφημα πριν 3 χρονια οντως ειχα μεγαλο θεμα..Που πρεπει να απευθυνθώ απο καποιο γιατρο πρεπει να ξεκινησω αλλα δεν ξερω που. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2017 από biliardas
manzana Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ξεκινα απο ορθοπεδικο και θα σε κατευθυνει αυτος. Λογικα θα σου ζητησει να κανεις καποιες εξετασεις αρχικα, εκτος απο την κλινικη εξεταση.
opera Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Προβλήματα στον αυχένα προκύπτουν από την επιβάρυνση-κακή στάση σώματος όπως και στη μέση. Αν κάποιος σκύβει το κεφάλι για μεγάλο χρονικό διάστημα π.χ γαζώτρια σε βιοτεχνία ή κοιτάζει ψηλά για πολή ώρα λόγω δουλειάς (έχω και τα 2 παραδείγματα κοντινούς ανθρώπους) τότε δημιουργούνται αντίστοιχα προβλήματα όπως στη μέση: προβολές, προπτώσεις,κήλες αλλά υπάρχουν και τα οστεόφυτα λόγω ηλικίας συνήθως. Πρέπει να αποφεύγουμε το πηγούνι μας να πλησιάζει το στήθος για πολύ ώρα αλλά και το αντίθετο. http://www.onmed.gr/ygeia/story/324574/afxeniko-syndromo-amesi-anakoyfisi-me-3-kiniseis https://www.physiopolis.gr/web/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%8C%CF%86%CF%85%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C/ Αν πεις σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι ίσως κάποιο μέλος έχει να σου προτείνει ένα καλό ορθοπεδικό ή φυσικοθεραπευτή,χειροπράκτη. Ελπίζω και πιστεύω ότι με συντηρητική αντιμετώπιση όλα θα πάνε καλά. 1
biliardas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Καταρχάς Ευχαριστω που μπήκατε στον κόπο να γράψετε..Πηγα σε ορθοπαιδικό μου διέγνωσε ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΜΥΙΚΟ ΡΑΙΒΟΚΡΑΝΟ μετα απο ακτινογραφίες που εκανα..Μ έγραψε 10 φυσιοθεραπειες κ μεχρι εκει..Τιποτα παραπανω τιποτα λιγότερο..Επισης μ ειπε οτι εχω κακη στάση του κεφαλιού η αυχένα (δεν θυμαμαι καλα) προς εμπρός κατι π θα επρεπε αυτη η κλίση π εχω να ειναι προς τα πισω...Θα λυθεί το προβλημα με τις φυσιοθεραπειες η θα ταλαιπωρηθώ κι αλλο.?(αν γνωρίζετε) Απο περιοχη μενω πειραια..
jennyV Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ρώτα το γιατρο ή το φυσιοθεραπευτη αν πρέπει να ακολουθησεις κάποιο συγκεκριμένο προγραμμα γυμναστικής (πιθανότατα ορθοσωμική ή πιλάτες). Σε εμένα που είχα απλό αυχενικό και δισκοκήλη έκανε θαυματα.
opera Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Να κάνεις τις φυσιοθεραπείες αλλά να σου δείξει ο φυσιοθεραπευτής ποιες διατάσεις πρεπει να κάνεις καθημερινά. Αν δε δεις όφελος και με τις καθημερινές διατάσεις (για όσο υπάρχει το πρόβλημα) πάρε και μία δεύτερη γνώμη. Προσπάθησε να διορθώσεις και τη στάση του κεφαλιού.
biliardas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και ας ελπισουμε οτι θα λυθεί το προβλημα μ γρηγορα...
zio10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Όπως έγραψε και ο opera δες και για κάποιον χειροπρακτικό. Θα μπορέσει να σε βοηθήσει. Περαστικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα