papresa Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλημέρα, έχω ένα blog, δεν έχω και δεν θέλω να έχω λογαριασμό στο facebook.Μπαίνω όμως σε μία δημόσια σελίδα και μερικές φορές έχει κάποιες ενδιαφέρουσες αναρτήσεις,όπως τώρα. Υπάρχει δυνατότητα αντιγραφής και επικόλλησης;
isay Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλημέρα, έχω ένα blog, δεν έχω και δεν θέλω να έχω λογαριασμό στο facebook.Μπαίνω όμως σε μία δημόσια σελίδα και μερικές φορές έχει κάποιες ενδιαφέρουσες αναρτήσεις,όπως τώρα. Υπάρχει δυνατότητα αντιγραφής και επικόλλησης; Ναι υπάρχει. Επιλέγεις το κείμενο, κάνεις δεξί κλικ, πατάς αντιγραφή μετά πας στο blog σου, πατας να φτιάξεις νέα αναρτηση, πατάς δεξί κλικ και διαλέγεις επικόλληση
papresa Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ, αλλά δεν είμαι τόσο αδαής. Αλλά στο facebook ή τουλάχιστον στην σελίδα αυτής της ομάδας δεν γίνεται. Ευχαριστώ, αλλά δεν είμαι τόσο αδαής. Αλλά στο facebook ή τουλάχιστον στην σελίδα αυτής της ομάδας δεν γίνεται.
isay Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δώσε το link της ομάδας (εκτός αν έχει τιποτα περιεργη ιδεολογία που στειλε μου το με pm). Στο διαταυτα. Μπήκα στη facebook σελίδα του public, βρήκα μια τυχαία αναρτηση που ειχε μπολικο κείμενο, έκανα copy το κειμενο και paste παρακατω quote (Αργοτερα θα κανω edit Και θα το σβήσω, δε χρειάζεται να τους κάνω διαφήμιση και να στέλνω traffic) Εσένα, τι μπορεί να κάνει το καλοκαίρι σου πιο όμορφο; Δείξε μας και διεκδικείς δωροεπιταγή 100€ κάθε εβδομάδα! Δες παρακάτω πώς να λάβεις μέρος. Ο διαγωνισμός αφορά τους Public Instagram followers, ακολούθησέ μας αν δεν το κάνεις ήδη: http://www.instagram.com/public_stores. Ανέβασε μια φωτογραφία με hashtag #PublicSummer και δείξε μας τι μπορεί να κάνει το καλοκαίρι σου πιο όμορφο! Διαβάζοντας βιβλίο στο μπαλκόνι; Τρέχοντας στο δρόμο με ένα πατίνι; Παίζοντας ρακέτες στην παραλία; Απλά ακούγοντας μουσική; Πάρε ιδέες παρακάτω, με τις περιστάσεις που στα Public μπορούμε να σε βοηθήσουμε να περάσεις καλά! - Καλοκαιρινές βραδιές με φίλους!- Κάνοντας βόλτες στην πόλη!- Ανανεώνοντας το σπίτι!- Summer fitness!- Μόνος στο σπίτι!- Στην παραλία!- Διαβάζοντας βιβλία!- Παίζοντας εκτός σπιτιού!- Καλοκαιρινό παιχνίδι για τα παιδιά!- Ταξιδεύοντας! Ένας νικητής κατόπιν κλήρωσης κάθε Παρασκευή κερδίζει δωροεπιταγή 100€. Ανακοίνωση νικητών στο http://www.publicsummer.gr. Αναμένουμε τις φωτογραφίες σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα