Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Εχω ενα pentium g3258 χωρις χαρτια και με το serial number που αναγραφεται πανω βρηκα απο το site της intel  οτι ειναι box και εχει εγγυηση μεχρι τον επομενο Μαρτιο. Ξερει κανεις που απευθυνομαστε για την εγγυηση?

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι παλιό μάλλον αυτό γιατί είχα πάρει τηλ πριν και λέει οτι ο αριθμός δε χρησιμοποιήται

Δημοσ.

https://www.intel.com/content/www/us/en/support/contact-support.html

μιλάς με το λάιβ τσάτ. Αν όντως έχεις θέμα, σου ανοίγουν RMA ticket και τον στέλνεις όπου σου πουν - συνήθως Ολλανδία.

Χρέωση δικιά σου, 5-6 ευρώ με ελτά συστημένο. Το στέλνουν με χρέωση δική τους.

Αυτά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Εκείνα ηδη απο χθες request για RMA περιγραφοντας το πρόβλημα, όχι ατο live chat. Να δω αν βγάλω ακρη

Δημοσ.

Αναφέρω εδω

Για ενα διαστημα δε μου παρουσιασε θεμα αλλα προχθες παλι οταν ανοιξα το browser μου πεταξε παλι το μηνυμα με το προγραμμα οθονης. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι μητρικη γιατι δουλευα την on board και με νεα εγκατασταση windows. Στο servis που θα στειλω τη μητρικη μου ειπαν οτι ειναι θεμα επεξεργαστη γιατι αυτος εχει τα γραφικά. Θα μιλησω με το service στο chat να δω αν το στειλω. Υποθετω στελνεις μονο τον cpu και οχι την ψυκτρα

Δημοσ.

Μου εστειλαν mail και μου ειπαν να τρεξω 2 ωρες Intel-Processor-Diagnostic-Tool και να τους στειλω τα αποταλεσματα. Δηλαδη αν περασει το τεστ θα ειναι ok ο επεξεργαστης? Υποθετω σε default συχνοτητα

Δημοσ.

Αν περασει το τεστ θα ειναι οκ.αλλα ποτε δεν ξερεις απολυτα.επισης τρεξε κανα παιχνιδι με την ενσωματωμενη να δεις πως τα παει μπορει να ειναι και θερμοκρασιες για βαλε το intel monitor να δεις ποσο ανεβαζει.επισης το ιντελ diagnostic tool σου λεει κι αν υπαρχει προβλημα και με το pch την επικοινωνια του σοκετ με το τσιπσετ δλδ

Δημοσ.

Έτρεξαν το IPDT και τη πρωτη φορά πέταξε μπλε οθόνη στην μια ωρα περιπου (burn test). Τη δεύτερη φορά Τοο πέρασε μια χαρά παρόλο που έβγαζε συνέχεια το μήνυμα για το driver της οθόνης. Έχει βέβαια και θέμα η μητρική και θα παει σίγουρα για RMA γιατί δε δουλεύουν τα 2 slot της ram. Τελικά που είναι το θέμα δεν κατάλαβα. Θα το τρεξω ξανά σε φρέσκα windows για να είμαι σίγουρος για τη μπλε οθόνη οτι δεν ηταν θέμα driver

Δημοσ.

Καλημέρα. Έβαλα windows 7 και μονο το driver της on board ειτε απο την Intel ειτε απο το windows update και μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα οτι το πρόγραμμα οθόνης σταμάτησε να λειτουργει. Έτρεξα 6-7 φορες burn test απο το IPDT και βγάζει pass χωρίς κανένα πρόβλημα. Υποθέτω οτι ο επεξεργαστής είναι OK? Σύμφωνα με το testresult που έστειλα στην Intel είναι μια χαρά οποτε δεν τίθεται θέμα περεταιρω ελέγχου? Θερμοκρασίες δεν ξεπερνάει τους 55°C στη στον συχνότητα

Δημοσ.

Αυτο υπεθεσα και γω απο την αρχη αλλα απο το καταστημα μου λενε οτι φταιει ο επεξεργαστης. Ευτυχως δηλαδη που χαλασαν τα slot της μνημης και θα παει ουτως η αλλως για rma

Δημοσ.

Αυτο υπεθεσα και γω απο την αρχη αλλα απο το καταστημα μου λενε οτι φταιει ο επεξεργαστης. Ευτυχως δηλαδη που χαλασαν τα slot της μνημης και θα παει ουτως η αλλως για rma

Καλό μου παιδί ο επεξεργαστής σου έχει igpu, είναι μέσα να στο πω ελληνικά θα μπορούσε να έχει πρόβλημα αλλά από την στιγμή που δοκιμάζεις επεξεργαστή σε αποδεδειγμένα προβληματικό m/b νομίζω η επιστήμη πρέπει να σηκώσει τα χέρια ψηλά!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...